Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (28)
Raspunsuri - Pagina 16
DenyAnd spune:
Da, da am vazut. Ti-am zis eu ca o sa reusesti
Va multumesc mult pt raspuns.
Asa mult invat de la voi de parca as fi si eu o odata cu voi .
De la mine nimic nou, mai asteptam (eu mai exact, ca sotul in fiecare zi dupa ma tine cu picioarele in sus, iaca na' acum am schimbat locurile, tati e f nerabdator sa apara bebe, si eu mai aman).
Eu as vrea sa mai astept 1 an macar, pt ca unde muncesc acum am facut contract cu patronul, nu stiu exact cum e legea aici, dar am inteles ceva de genu' ca daca muncesti cel putin 1 an, si apoi se intampla sa ramai , firma iti plateste concediul de maternitate. Firma privata. Dar oricum, daca bebe va veni mai devreme, tot il voi primi cu mult mult iubire, m-ati molipsit si mai mult voi, abia astept si eu sa-mi tin puiul in brate, si sa-l alaptez, si sa... multe, multe visez deja cu ochii deschisi
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
onutz83 spune:
Wow, Deny, ce veste bunaaaaaa!!! Cat de mult ma bucur pentru schimbarea asta!!!
Pai va distrati incercand si daca nu se intampla in urmatorul an aveti bani si de investigatii, amandoi va doriti , deci... iiieeeeeiiiiiii!!!!!
Onutz 29+ cu Lucian
irilac31 spune:
La multi ani tuturor Mariilor si sa va ocroteasca maica pe voi si bebelasii vostrii.
Sa aveti un wk frumos
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
25+
Bubulina42 spune:
Un cald la multi ani de la mine si de la Buflici pentru toate Mariile, Mariucile, Marianele si de asemenea pentru partea masculina ce este serbata in aceasta zi! Sa va traiasca, sa fie sanatosi,linistiti, senini si fericiti!
Va pupacim cu mult drag pe toate si, pentru ca e sambata si e sarbatoare, azi e zi de plimbarit prin magazine si cascat ochii la chestii super de bebelusi!Mi-a mai dat si Almy un pont cu un magazin, dar saracele magazine nici nu s-au deschis inca, nici nu e inca 9 am, asa ca mai stam un pic
Sa aveti grija de voi si sa va fie weekendul frumos si racoros si linistit, fara nici un fel de surprize!
Deny, da-i inainte, ca poate curand-curand te vedem intr-o odisee si nu scapi de noi
Onutz,am vazut pe 29 atasat, niiiice, tinem aproape!
29 + cu Nicholas
valicutza spune:
buna fetelor,
ieri a fost ultima mea zi la birou, oficial sunt in co de odihna 2 saptamani si apoi in prenatal. marti ajung si eu la dr cu analizele, iar mi-a iesit fierul si calciul micut si cred ca am si o infectie urinara n-as vrea sa iau antibiotic acum la sfarsit, dar daca alta solutie nu avem..vedem marti .
eu am nascut normal acum 5 ani, si pot sa va spun ca a fost super usor, de..aveam si 23 ani pe atunci..sper sa fie la fel si acum la 9. 30 dimi mi s-a rupt apa, pe la 10.30 am plecat la spital, la 11.30 am ajuns ..am mai stat dupa doctora mea cam 15 min ca era prinsa cu ceva treaba..si la 11 .55 o nasteam pe diana..iar la ora 13.30 mergeam pe hol sa imi intampin vizitatorii. sa vedem cum va fi acum. Doamne ajuta sa avem toate nasteri cat mai usoare!
http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
31+ de si mami de Dienutza 5 ani
andie_n spune:
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de azi, sa aveti parte doar de sanatate, fericire si noroc!
Un weekend placut tuturor!
Andreea 30+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston
irilac31 spune:
Fetelor, o intrebare, sa nu radeti de mine.....daca hainitele de bebei trebuie la inceput spalate si ele sunt din bumbac.....nu intra la apa? Nu trebuie sa cumparam cu o marime mai mare ca dupa spalare sa fie numai bune pt nou nascuti? ....atat a fatat mintea mea azi
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
25+
Bubulina42 spune:
Iri, de intrat nu au cum sa nu intre, ca bumbacul prin definitie la prima spalare se mai "reduce".Si eu astept insa raspunsul mamicilor cu experienta, care stiu ce si cum, dar eu am preferat hainutele o picatura mai maricele, ati observat ca pana si la cele de nou nascut unele sunt mai mari ca altele?
29 + cu Nicholas
onutz83 spune:
Fetelor, eu vin cu o intrebare: de ieri am inceput sa simt ceva ritmic, ca un ghiont f slab. Cum spuneam e ritmic si dureaza cateva minute, in partea de jos, spre col. al meu sughite???
Onutz 29+ cu Lucian
A.C spune:
cred ca da,onutz.Si la mine se mai intampla exact ce zici tu si cred ca bebe sughite .A mea e jucausa rau seara.Bine ca ma lasa noaptea sa dorm...Si numai pe partea stanga stau,si cred ca e si cel mai comod pt.bebe ca e singura pozitie in care ma lasa sa dorm.Si din ce am citit pe net e pozitia potrivita.Mi s-a intiparit pe creier si numai asa dorm.N-am incotro.Voi cum stati cu dormitul?
Va pup,noapte buna!
Alina 30+ mami de Delia ( 6 ani)