Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (28)
Raspunsuri - Pagina 11
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelique_19 Epopeasca asa sa faci sa stai cumintica ca si eu ma stresam cu curatenia si acum am scapat.Pana la urma pana vine bebelina o sa fie totul pus la punctDe dormit nu cred ca mai pot dormi,la amiaza nu ma ia somnul deloc. Iriliac eu jumatate din contractiile care ma sacaie atat de mult le am cand stau in pat.Poate si de la faptul ca ma tot ridic sa merg la toaleta si imi incordez burtica.Poate asa s-a intamplat si azi-noapte la mine ca m-am tot fatait. Laurika am memorat informatii pretioase Tnicoleta si mie cand ma intind noapte mi se pun carcei dar mai rar Popi Onutz eu stau la curte si catelul nu vrea sa intre deocamdata in casa,doarme in balansoar,are cosuletul ei,vara sta numai pe afara nu suporta sa stea inchisa in casa.Cand ploua cere singura sa intre.Bebe va dormi in camera noastra pentru ca avem doar una(avem planuri pentru mai tarziu sa-i facem camera lui) si un singur hol si in ala va sta.Dar sotul se gandeste cu groaza la par luat pe picioare si dus in camera lui bebe mai ales ca e mic.II e frica sa nu se imbolnaveasca copilul,plus ca ea iese afara intra cu microbii inauntru.Eu nu m-am stresat pana acum,am zis ca impacam si varza si capra.Oricum el o iubeste la nebunie,nu ar da-o pentru nimic in lume dar nu stim cum sa procedam.Voiam sa vad cele care aveti animale ce o sa faceti? 26+ cu Stefan Lucian |
Mai,noi avem catel si cand s-a nascut C stateam cu 2 catei n casa(al meu s al soacra-mii).eu una am aratat coplul la catei ( sa nu radeti de mne) le-am zis canu au voie si la 2 luni i-am primit sa miroasa copilul si cainele nostru inapoi in camera noastra.copilul a fost super incantat.daca aveti grija si e deparazitat, curat, eu una consider ca nu sunt probleme.C a luat-o singurel in picioare la9luni jumate fiindca se jucau cateii si se ducea dupaei :)).iar ca aduceti microbi de afara....acum sa ma scuzati,dar nu o sa puteti tine copilul intr-o bula ca sa nu ia boli.trebuie intarit ca doar nu vreti cum iesiti afara si si faca muci.stiu ca toate gandimca e puiul pretios dar ganditi-va ca e spre binele luisa fie calit.
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 28+ cu
onutz83 spune:
Angelique, cred ca daca doarme pe hol e super ok, doar sa aveti un pres la usa pe care sa va stergeti pe picioare. Dar sa-l lasati sa-l miroasa pe (cu grija, ca sa nu devina gelos)
Bubulici, a fost super
Puiutul inghionteste de zor
Maine suntem si noi in aceeasi barca
Laurika, chiar vroiam sa te intreb, am vazut ca ai pus o poza in album care este si in albumul tau, asta e separat, pot sa o sterg (ramane oricum ea din album)?
Fetelor, am modificat listuta cu ce a gasit Bubulici, e deschisa sugestiilor si reclamatiilor
Onutz 28+ cu Lucian
andie_n spune:
Hello, azi m-am sculat la 10 , e asa bine sa lucrezi de acasa. Dupa aia a trebuit sa ma apuc de munca si am facut si ceva de mancare asa ca nu am apucat sa scriu pana acuma, dar acuma am citit tot ce ati scris.
Almy, multumim pentru sfaturi.
Bubu, bine ca ai scapat si de testul asta, tinem pumnii sa fie bun rezultatul, hai ca se termina repede si luna asta si n-o sa mai mergi la munca.
Angelique, nasol cu durerile de burtica. Stai cat mai linistita si sa treaca.
Gina, ce putin mai ai! Lasa ca o sa fie gata tot, o sa faca sotul tau pana vine bb.
Irilac, nasol ca te doare burtica, stai linistita si ai grija de tine.
Laura si Nicoleta, multumim mult pentru sfaturi, mai ales cele cu medicamentele.
Popi, ar fi foarte dragut sa ne intalnim la maternitate .
Bubu, felicitari pentru schimbarea saptamanii! Succes la job!
Onutz, multumim pentru update-urile la lista.
O zi buna in continuare si sanatate tuturor!
Andreea 29+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston
tnicoleta spune:
Buna din nou
Am fost la Real cu o colega sa luam rechizite pentru scolari si printre altele ni s-a lipit de degete un set de 5 bady-uri pt bbelina la 40 lei. Sunt tare haioase si le-am luat masura mica de nou nascut.
Si eu sunt de parere sa faceti cunostinta animalor din casa cu bebelusul, sa fiti ferme si pentru inceput sa nu le lasati in camera celui mic. Apoi treptat se vor obisnui unul cu altul.
Eu nu am avut animal in casa dar mergeam des la tata, care statea la curte, si unde aveam catelusa mea, o boxerita. Le-am facut cunostinta de la inceput si am explicat catelusei sa nu ii faca rau. Lasam fata in curte in carut sa doarma iar cateaua langa ea, o pazea. Daca se trezea venea sa ma cheme, nu latra niciodata langa carut. Si cand a crescut ii putea baga si mana in gura ca nu o musca.
Nicoleta 23+
mena1906 spune:
Buna fetele, din pacate nu vin la voi cu vesti bune. Tocmai am venit de la urgenta. Nu am carat,ridicat,nu m-am enervat,stresat,nu am facut niciun efort dar cu toate astea am fost adunata de oameni din Mega Image. Am avut iar dureri ingrozitoare de spate si de burta ca la ciclu numai ca mai dureroase + contractii. Tremuram, ma lua cu lesin si transpiram. E al doilea episod de genul asta numai ca acum nu am lesinat si am avut contractii. Am sunat-o pe dr si mi-a zis sa merg la spital la camera de garda, sa pun o perfuzie cu calmante sa fac eco si control si sa o sun. Din fericire colul si bebe sunt f ok. Eu sunt adormita de la ce mi-au bagat pe perfuzie. Trebuie sa incep iar progesteronul cateva zile si nospa preventiv. M-am speriat rau de tot... Iar luni sunt chemata musai la munca...
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 22+ cu Eduard
In love with my little kid :X
mena1906 spune:
Mai grav e ca dupa durerile astea si cele de data trecuta din cauza carora am lesinat mi s-a facut groaza de ideea de a naste natural. Pur si simplu imi stiu limitele si nu cred ca as putea sa nasc natural... O sa discut si cu dr mea si o sa ii spun parerea mea . Stiu ca e mai bine natural si imi doresc natural dar ma gandesc ca nu rezist durerii...
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 22+ cu Eduard
In love with my little kid :X
epopeasca spune:
Mena imi pare tare rau de asa vesti. Odihneste-te cat poti de mult in weekend si vezi cum faci cu serviciul, ca nici acolo nu esti de folos daca te aduna iarasi de pe jos, Doamne fereste! Sper ca au fost doar episoade izolate si ca nu se vor mai repeta. Important este ca bebe e ok si colul nu s-a modificat. burtica si mamica
31 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
onutz83 spune:
Wow, Mena, cred ca ai tras o sperietura zdravana...
Cum pot oamenii aia sa te cheme la munca musai in starea in care esti, mai ales ca sunt din domeniu...?
Eu incerc sa raresc cat de mult pot drumurile la piata, supermarket etc, pentru ca in secunda in care ies pe poarta incep contractiile. Nu ma ajuta nimic, mersul incet, statul jos etc, cel mai bine si mai bine e acasa (cea mai mare parte din zi ma infiintez cu laptopul in sufragerie, pe un fotoliu, cu picioarele intinse pe un scaun la acelasi nivel cu soldurile).
Daca stau in picioare 30 min la bucatarie iar incep contractiile.
Asa ca stau linistita. Curatenie rar si repede, mancare rar, mai face si mama, de spalat spala masina.
Te rog, nu mai pleca mai departe de coltul strazii singura si incearca sa stai acasa, degeaba. Gandeste-te ca puiul tau este prea mic si daca se naste acum nu are nici o sansa, ori contractiile in numar mare si dese declanseaza nasterea.
Daca nici acum doctorita ta nu iti da concediu de risc pana la prenatal e o inconstienta (pentru ca ea, ca medic, stie mai bine decat tine, care esti la prima sarcina) si trebuie sa insisti tu sa-ti dea.
Urmeaza ceva dureros, dar nu pot sa nu-ti spun: gandeste-te ca daca vei lucra in continuare si DOAMNE FERESTE nasti curand puiutul tau nu are nici o sansa de supravietuire iar tu nu o sa ti-o ierti niciodata. Nici nu pot sa ma gandesc la asa ceva.
Noi, care nu am pierdut sarcini, nu prea stim unde este limita, unde trebuie sa ne oprim. Dar trebuie sa fim precaute, pentru ca o greseala din asta nu poate fi reparata, nu putem da timpul inapoi, desi am da ani din viata ca sa reparam asa ceva.
Sper ca nu te-am intristat, dar trebuia sa-ti spun, pentru ca eu tin la voi toate si problemele voastre ma intristeaza si pe mine si pot sa nu va spun si parerea mea
Ai mare grija, da?
Onutz 28+ cu Lucian
onutz83 spune:
Evident, am uitat sa zic ceva.
Mie mi-e groaza de nasterea naturala si de orice inseamna durere, am toleranta 0. Cand imi este rau ma panichez si am un discomfort teribil. Inainte sa raman insarcinata eu eram cea care zicea ca o sa nasca prin cezariana cu anestezie generala.
Pe seama ce trece timpul am 2 stari care alterneaza: una de panica fantastica, pentru ca stiu ca se apropie momentul, alta de seninatate si super curaj, in principiu daca totul e ok as vrea sa nasc natural cu anestezie (merg pe principiul ca am reusit sa depasesc fobia de dentist, deci pot face orice ).
Mena, pe de-o parte cred ca poti naste natural cu anestezie, daca totul merge bine (este cel mai sigur pentru copilas).
Pe de alta parte, daca chiar nu crezi ca poti s-o faci nu cred ca are rost sa te complici singura si sa te panichezi etc si sa programezi cezariana. Nu te pune nimeni la zid, nu te judeca nimeni, nu esti mai putin femeie si mai putin mama. Decat sa-ti provoci singura o trauma si/sau depresie(am auzit destule cazuri), mai bine alegi calea cea mai sigura. Poate vei avea noroc si de o recuperare rapida, ceea ce-ti doresc oricum
Dr. meu zice ca nasterea trebuie sa fie sigura pentru copilas si confortabila pentru mama. Sper sa-si mentina parerea
Onutz 28+ cu Lucian
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui onutz83 Angelique, cred ca daca doarme pe hol e super ok, doar sa aveti un pres la usa pe care sa va stergeti pe picioare. Dar sa-l lasati sa-l miroasa pe (cu grija, ca sa nu devina gelos) Bubulici, a fost super Puiutul inghionteste de zor Maine suntem si noi in aceeasi barca Laurika, chiar vroiam sa te intreb, am vazut ca ai pus o poza in album care este si in albumul tau, asta e separat, pot sa o sterg (ramane oricum ea din album)? Fetelor, am modificat listuta cu ce a gasit Bubulici, e deschisa sugestiilor si reclamatiilor Onutz 28+ cu Lucian |
nu inteleg :)?
Acum amvazut si am rezolvat.deabia in seara asta am vazut albumul ala...
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 28+ cu