Anul scolar incepe pe 17 septembrie
Raspunsuri - Pagina 3
desprecopii spune:
madi, dar acest guvern este la carma de 4 luni, nu au avut timp sa aranjeze niste scoli?
Dar, ma rog, daca ii ajut ao saptamana si iese totul aranjat, de ce nu?
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi parerea mea e ca s-au luat in calcul mai multi factori printre care si faptul ca multe scoli nu sunt pregatite din punct de vedere tehnic sa inceapa in conditii normale. la conditii tehnice ma refer atat la faptul ca nu s-a terminat igienizarea/ reparatiile, cat si la faptul ca poate nu au personalul didactic complet. nu cred ca s-a amanat cu o saptamana doar ca sa mai stam noi cu copiii acasa sau sa ne terminam planurile de vacanta. pentru marius o sa se tina festivitatea pe 15 . adica nu e un misto, chiar asa am auzit... |
Asa este si sunt intrutotul de acord sa amane cat este necesar. La romani asta ar insemna cam pentru totdeauna???
Ce termina ei intr-o saptamana, ce nu au reusit sa faca o vara intreaga??? Sigur, au avut de facut circ, n-a fost timp pentru scoala si pregatirea noului an, cu atat mai mult ca e ceva nou cu clasa pregatitoare.
Nu este admisibil ca un plan scolar aprobat si batut in cuie cu atata timp in urma sa fie dat peste cap cu o saptamana inainte de data anuntata! Nu este admisibil sa fim in permanenta nepregatiti, in intarziere.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
szivarvany spune:
Gradinitele cu program scurt s-au pliat mereu pe programul scolilor, alea sigur vor incepe pe 17.
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
marius spune:
citat din mesajul lui madyrizi pentru marius o sa se tina festivitatea pe 15 . adica nu e un misto, chiar asa am auzit... |
- tocmai am fost admis in clasa 0(zero)
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Rufus spune:
Nu este un dezastru, dar oamenii chiar si-au aranjat treburile dupa data de 10. Este o masura populista. Oricum, confirma faptul ca deciziile dupa ureche si dupa bunul plac al ministrului de moment vor continua.
Rufus, Tora si iadele
alinuk spune:
chiar daca ne avantajeaza masura, intrucat chiar ne propusesem sa mai 'tragem' un pic de vacanta ..macar acum cat suntem la gradi
tot mi se pare o masura heirupista
iar la nivel de perceptie publica, aceasta genereaza o data in plus nesiguranta, incertitudine in factorul decizional
dpdv organizatoric la noi mereu iarna si inceputul scolii ne prind nepregatiti
ca doar au fost pb importante de rezolvat la nivel inalt
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Melodia...unei veri tarzii
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
monicabo spune:
citat din mesajul lui madyrizi au avut treaba. |
Cu suspendarea, referendumul si alte scandaluri politice
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
eumada spune:
Daca decidea Pdl-UL nu mai faceati asa o tragedie.Ce mare tragedie?Pana a nu trece la 10 septembrie,data inceperii scolii era 15 septembrie...si gata.
Zau daca mi se pare ceva care sa capete culoare politica,decat doar daca se cauta pete si in soare.
Care ar fi problema?Ca mie nu mi se pare deloc ceva care vai sa fie facut tragedie nationala?
carmencat spune:
Mie mi se pare, pentru ca am programat sa am acoperita perioada asta cu fetita intr-un fel. Chiar o saptamana ma da peste cap.
Nu toti avem bunici permanent cu noi sa nu fie o tragedie.
La mine de exemplu sunt eu, sotul si copilul. Si atat. Nu ne ajuta nimeni, nu avem la cine sa apelam.
Bone am incercat doua, dezastru total. In perioada 2-3 ani am schimbat 3 gradinite particulare, ultima, a treia, fiind aleasa tocmai ca sa trecem acum, peste vara perioada de vacante, ne-am trezit ca au doua saptamani de concediu (ca doar de aia e gradinita de vara) si mi-am facut calculul ca nu am de ce sa o duc de la 1 sept in continuare la ei, ca sa platesc luna intreaga (1050ron) sa stea o saptamana.
Am acoperit cum am putut aceasta perioada, inclusiv adus mama si nepoata in pensiune completa ca sa stea cu a mea.
Acuma, nah, are si femeia treaba acasa.
Noi nu mai avem concediu decat zilele alea obligatorii de Craciun, care sunt puse deoparte si de care nu ne putem atinge.
Deci ce fac?
Ca sa fiu sincera, oricum nu inteleg logica dupa care functioneaza gradinitele de stat. In sensul ca, gradinita, dupa mine, e un loc unde duci copiii sa fie in siguranta, ca nu ai cu cine ii lasa acasa. Ca exista un plan educativ, mi se pare normal, ca si eu acasa daca as sta cu ea as invata-o diverse. Bun, in conditiile astea de ce trebuie sa aiba programul de vacante al invatamantului primar?
Ideea e ca nu ai cu cine sa ii lasi, da? Ce facem in atatea vacante cu ei? In fine, astea sunt frustrarile mele.
O sa imi ziceti sa utilizez gradinita particulara, daca nu ma coafeaza aia de stat.
As utiliza-o, dar e o mica mare diferenta intre 1050-1400 ron, cat am platit pana acuma la particulara si 15 ron pe zi la stat, cat voi plati de acum. Cu precizarea ca la particulara am platit luna intreaga si daca am dus-o si daca am tinut-o acasa bolnava (timp in care am mai platit si bona, medicamente, doctori), la stat platesti cat o duci.
Imi cer scuze ca am ajuns la fundul sacului si la capatul rabdarii.
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.