Bv Adina! Hai Adriana77, Mari, Stella, Ramona!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patricbebe spune:

Adina, felictari inca o data!! Felictari si pentru tatic!! Sa fie bebe sanatos si mancacios iar tu sa te refaci cat mai repede!!

Lalu eu am o perna de alaptat, e poza pe facebook cum sta Ilaria pe ea, cel mai adesea acolo ii dau sa pape biberonul pentru ca sta intr-o pozitie buna, din spital ne-a si spus sa nu stea bebe complet intins atunci cand papa.Epntru noi e buna pentru ca ea si adoarme acolo sau cand sunt gaze si nu iese partul acolo pozitia favorizeaza iesirea lui.Cat despre biberoane, eu am doar de la chicco, unele simple si unele cu tetina gen un san pe care nu le-am mai folosit pentru ca era clar ca intra prea mult aer in burtica dupa. Tot la spital la curs pentru cei alaptati la bibe ne-a recomandat sa ii facem sa ragaie din 30 in 30 de ml de lapte bauti. Are efect solutia asta si daca vad ca e mult laptic in gura o stimulez putin la gat sa inghita, masaj foarte lejer la gusulita si inghite.

Carmen eu am avut unghiile facute doar la picoare cu oja si le-au sters infirmierele inainte sa intru in operatie, chiar s-au uitat sa vada daca le am date cu oja.

Olivia eu ti-as spune ce am folosit din bagaj doar ca in comparatie cu Romania eu pe lista de la spital am avut mult mai putine. Pentru bebe nu a fost nevoie sa aduc decat hainute, body si pijamaulte din alea cu labute, pampers cu care am si plecat acasa punga inceputa, perie pentru par, noroc ca Ilaria s-a nascut cu destul par.Scutece de finet 2 pe care nu le-au cerut deloc, manusile la fel nu le-au cerut. Acum cred ca in functie de bebe si de ce e nevoie. Cosmetice sau altele gen medicamnete la mine nu au cerut, asa ca alea ma gandesc ca e bine sa le ai cu tine. Eu de aici am mai si plecat cu un sac plin de cutii de la diversi producatori, reclama sufeltul comertului.

Mamica fericita de Ilaria Rita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Neata, burtici si mamici!

Mariana, multa sanatate! Deci saptamana asta vine si bebicul tau. Kytanutz, hai sa o trecem in titlu, de incurajare.

Legat de fetele care n-au mai intrat, sa le lasam momentan, ca poate intra sa ne anunte dupa. Daca nu intra nici dupa nastere sa ne mai anunte, chiar nu stiu.... Oricum se va face selectia cand vom trece la Bebelusi (parca asta e urmatorul dupa odisee).

Eu mi-am facut de streptococ si a iesit negativ. Din cate stiu eu, nu se face tratament pt el. Daca il ai, se administreaza antibiotic intravenos la nastere.

La mine si inainte de sarcina era pozitiv, luam antibiotic, negativ, dupa o perioada iar pozitiv, si tot asa. Eu l-am avut tot timpul. In sarcina de 2 ori m-am testat pt el si nu a iesit. Tare mi-e sa nu apara nenorocitul la nastere si sa nu stim.

Cu caldurile eu nu mai am pb. Ziua stau numai in casa, noaptea e racoare. Sotul cu pilota pe el si eu dezvelita

Maine merg si eu la dr. Abia astept sa o vad pe bebelina si sa vedem ce surprize ne mai arata ecograful de data asta.

Sa avem o zi minunata!

37+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

Am intrat sa va spun ca va pup pe toate
Felicitari noilor mamici si noilor pitici
Oana tie in special multa sanatate, multa putere si mult optimism. E foarte important in timpul tratamentului
Eu tot la serviciu, tot demoralizata. De fapt demoralizata eputin spus. Ca sa intelegeti e vorba de copilul unor buni prieteni care a facut meningita si care in doua zile a intrat in coma. E de doua saptamani in coma, cu slabe sanse de supravietuire. Deci nu va pot spune in ce stare sunt. Nu pot sa cred ca se intampla asa ceva.
Va pup pe toate. imi pare rau daca v-am intristat

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Patricia, multumesc frumos pt raspuns. Intr-adevar cred ca difera ce se cere acolo si ce se cere aici.
Cand au timp fetele din Romania, le astept si pe ele sa-mi spuna

37+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor ,
Felicitari Adina !Sa-ti traiasca minunea mica.
Mariana multa sanatate .
Oana sa treci cu bine peste tratament.
Si eu recoltez azi secretia ,vedem ce iese.
Bobulet cand o sa poti sa ne spui si noua cum a fost .
Lalu asa cum au spus si fetele verifica tetina ,baiatul meu nu mi-a mancat decat din biberoanele cu gat larg .
Eu am avut un weekend agitat am mers la o nunta iar ieri am avut musafiri .In rest am contractii dureroase si dureri ca la ciclu dar nu timp indelungat.

Robert Andrei (15.03.2007)35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna fetelor,

Felicitari ADINA, Bine ai venit bebe Mihnea!!!!!!!!

Kytana, si eu am luat Polyginax in sarcina, chiar de 2 ori deja, toate cele 6 ovule. Legat de streptococ pe mine nu m-a trimis la testare nici la fetita si nici acum.

Simonix, esti o mamica tare activa. Felicitari!

Oana, ma bucur ca sunteti bine si se adapteaza bine David cu surioara. Multa sanatate tie si sa auzim doar vesti bune.

Lalu, si Maria mea se ineca cu biberonul desi i-am dat cu tetina cu cea mai mica curgere. Incearca sa il ti intr-o pozitie cat mai ridicata si daca ti se pare ca ia prea mult laptic sa ii tragi din gurita afara tetina pana inghite si apoi sa continui din nou cu papa. La noi asa a mers.

Mariana, multa sanatate!

caldura si eu o suport foarte greu. Azi noapte abia am dormit. Cred ca o sa fiu deja obosita pe cand nasc.

Mami de fetita cu fundita Maria si 36 + cu http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Iertare pentru absenta, dar in week-end nu intru deloc pe net, il am pe sot langa mine, avem treburi casnice si chiar daca imi propun, nu reusesc. Vad ca s-a mai nascut un puiut, felicitari pentru Anidaz si numai bucurii intregii familii! Ma bucur ca am primit vesti si de la celelalte mamici: Bobpixel, Patricbebe si Lalu85 si asteptam cu drag si de la Mirabelac si Grainbow. Parca astea sunt toate, nu cred ca am omis pe cineva, iar daca da, mii de scuze. Mariana, tu ce mai faci, esti bine? Examenele luate, ai scapat de marele of? Cu burtica e ok totul? Carinablanca, tu, ca si tu esti pe lista cu iminente de nastere?

Nu am citit tot, mai am de recuperat de la pag. 2 incoace, dar mi-era dor de voi si m-am gandit macar sa va pup, pana ajung sa si aflu noutatile.

Multumesc tare mult persoanei care a postat link-ul despre actiunea celor de la La Leche League de vineri seara. Am fost acolo, am dat peste niste mame tinerele cu puii lor de toate varstele, inca alaptati si am vorbit cu cateva persoane care mi-au impartasit experientele lor tare interesante. Am gasit si doua mamici care au alaptat bebe 1 in sarcina si dupa nasterea lui bebe 2, acum continuand cu alaptarea in tandem si am prins curaj (nu ca nu aveam, ca eram hotarata sa merg inainte, nu m-am "chinuit" degeaba pana acum - chinuit spun, pentru ca sanii sunt foarte sensibili in perioada sarcinii, cum bine stiti si cand suge scumpica ma jeneaza pana se conecteaza, dar sunt trecuta prin asta, o sa intelegeti toate care veti alapta ca pana se obisnuieste zona, o sa va jeneze rau, ca sa nu spun altfel si sa va speriati). Lalu, daca citesti, incearca sa renunti pe cat posibil la LP si da-i san continuu daca plange si pare ca nu ii ajunge. Nu exista lapte insuficient, cu cat il pui mai des pe bebe sa suga, cu atat mai mult lapte va produce sanul si invers. Asa ca insista, o sa fie bine si fluxul laptelui se va regla, bebe se va satura. Iti poti face griji la finalul unei luni cand nu ia in greutate si abia apoi sa ii dai formula, daca iti spune pediatrul, in rest NU, ca se invata cu biberonul si nu va mai vrea nici sanul (asa se intampla de obicei, nu e regula, sunt si copii care accepta in continuare ambele variante, dar mai rar). O sa fie bine, inceputul e mai greu, tu esti obosita rau si ti-e mai greu sa il alaptezi, ca nu poti dormi, pe cand cu biberonul il poate hrani oricine, iar tu sa dormi. Merita efortul de a il alapta, chiar daca e greu, nu ceda insistentelor din jur, ca nu o sa iti para rau!

Teoretic mi-am gasit medic, Mlhaela, o sa va povestesc intr-o alta postare, practic insa nu l-am contactat, urmeaza sa il vad saptamana viitoare. Si daca merge varianta, trec la Polizu. M-am sucit de nu mai stiu de mine, cand Filantropia, cand Polizu, cand CF2... Se pare totusi ca la Polizu ti-l dau pe bebe imediat langa tine si daca esti in stare ti-l lasa continuu langa tine indiferent daca esti in rezerva sau in salon. La Filantropia se pare ca la cezariana ti-l dau pe bebe continuu abia dupa 2 zile, asa mi-a spus cineva si o rog pe Tzitziri sa imi confirme / infirme. Stiu ca fetele care au stat la Filantropia (Sandy2008 si Tzitziri) spuneau ca au vazut mamele cu bebeii si la ceza si la naturala, dar ma intereseaza mult dupa cat timp de la ceza le-au vazut. Revin cu alte ganduri dupa ce ajung la zi cu cititul.

Stella87: Nu am avut timp sa citesc pagina ta, doar am deschis-o si am aruncat un ochi, spune-mi insa daca esti de acord sa dau link-ul prietenilor mei de pe mail (persoane carora le trimit mesaje de forwardat si care dau si ei mai departe). E o metoda de popularizare si sigur ai avea multi vizitatori, dar nu vreau sa fac asta fara acordul tau. Pe FB nu intru decat foarte rar, dar daca te ajuta doar like-ul, ti-l dau cu drag. Si nu in ultimul rand, pentru ca esti la un pas de marele eveniment: odihna, liniste si emotii constructive, te asteptam cu vesti despre o nastere usoara si rapida, sa le dam exemplu mamelor care asteapta sa nasca natural si sa nu se sperie. Nu acceptati nasteri induse, ca sunt foarte dureroase, lasati corpul sa lucreze natural si o sa fie foarte bine!

O mare imbratisare pentru tot grupul!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

33 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

pupici la fete!
lalu sunt convinsa c-ai sa te descurci pana la urma...urmeaza sfaturile fetelor si dupa ce-l vede un pediatru pe petru ai sa te linistesti...
oana ma bucur ca acomodarea e totala!
kytana eu am facut analiza pentru streptococ saptamana trecuta...tot asa, mi-a zis ca se rezolva usor cu augmentin, daca e ceva...apropos, zilele astea m-am uitat si eu cu oglinda prin interior , n-am vazut nimic-nimic diferit
mariana multa sanatate si vesti bune!

mie mi se intareste burtica des tare si am contractii dureroase in fiecare zi...si noapte...sunt curioasa dupa ce las gynipralul ce se-ntampla...de vineri am scazut doza, am ajuns la doar 2/zi...teoretic, azi tre' s-ajung la medic, abia astept sa vad ce zice...si daca daviduc a mai luat in greutate...ieri am facu bagajele, am 2 genti, una pentru terapie, mai micuta si bagajul mare...vreau sa vad si eu cate voi folosi...
pupici la toate!

_
35+ David Gabriel Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

@lalu
Eu nu am nascut inca dar iti recomand (am primit sfatul de la o pediatra, de la o doula si de la o mamica care foloseste) Biberonul de la Medela Calma; e singurul care imita sanul, copilul nici nu face diferenta ca e la san sau suge din bineron. Trebuie sa depuna efort sa suga ca la san, si nu vine prea mult sa se inece. E cam scump dar cei care l-au folosit zic ca merita.

35+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

am reusit sa tragem un pui de somn !
m-am trezit dimineatza la 4 si ceva cu o durere surda in oasele de jos ... ma simteam ca si paralizata ; ca sa nu-mi trezesc sotul ce urma sa plece la munca in cateva ore , am suportat durerea si dupa o vizita la buda , m-am reintins in pat ... nu stiu daca a fost cea mai buna solutie , pentru ca stand in pat a coborat durerea pe piciorul stang ,pana aproape de genunchi ... nu am contractii si nu am mai avut dureri asa de mari de oase pana acum ...
avand intalnire diseara cu medicul , as fi vrut sa ma ferchezuiesc un pic - dar durerea nu ma lasa sa fac nimic ... deabia stau in sezut ...
noroc ca am dormit si simt ca am recuperat din forte , dar nu sunt in stare sa fac nik nik ...
singura varianta e sa-mi astept sotul si sa-l pun sa ma spele el , ca eu parca-s anchilozata !
voi aveti dureri asa de urate , jos , la oase ???
tare-s curioasa ce zice nenea doctorul !!!

as lua si eu no-spa - dar aici nu se gasesc si nici alte medicamente nu cunosc pe care sa le pot lua pentru dureri !

38 + Teodora

Mergi la inceput