Bv Adina! Hai Adriana77, Mari, Stella, Ramona!
Raspunsuri - Pagina 8
mami.ilinca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalu85 Felicitari Adina Sa fiti sanatosi si sa te recuperezi cat mai repede Fetelor eu dau din una in alta...bb se ineaca cand bea din biberon...faza e ca se ineaca rau adica la modu ca ramane fara respiratie si m-am speriat asa tare incat eu nu-i mai dau cu biberonul, il las pe sot...nu stiu ce sa fscem sa nu se mai incece...si dupa toate astea sa stricat si la burtica trepuie sa ajungem la doctor azi lalu85 40+ cu |
Neata,
cand am vazut mesajul de la tine , m-am uitat imediat la ora la care a fost scris
-ce biberon ai? si mai ales cu ce tetina? poate ii vine preamult laptic prin orificiu sau e el fomist si trage cu putere...
-la san se ineaca?
-il tineti un pic ridicat nu-i asa? adica nu-i dai bibi intins perfect la orizontala (in patut). Stiu ca suna aiurea, dar eu asa faceam la inceput
-cate scaune are pe zi?ca la inceput e masa si scaunul ca sa zic asa
E oricum tare bine sa-l vada un pediatru, dar nu un medic de familie care vede si copii, fara suparare si sunt convinbsa ca sunt si exceptii.
Lalu
lulutza_1980 spune:
netza fetelor !!!
lalu , draga de tine , ce emotii tre sa fi avut . incearca doar sa nu intri in panica ... daca il ai pe sot langa tine cu atat mai bine ... sunt foarte bune sfaturile date de mami.ilinca ... poate e nevoie sa schimbi marimea biberonului ... nu ma pricep inca sa dau sfaturi , dar ma rog la Dumnezeu sa nu trag spaime din astea ca sunt slaba de inger ... bafta multa la medic
38 + Teodora
Kytana spune:
Neata mamicute si burticute,
Cum v-a fost noaptea? Haideti la un laptic cu cacao si miere
Am dormit ca ursu-n padure, m-am trezit de 2 ori doar si acum astept cu inima cat un purice sa ma duc sa fac recoltarea si sa aflu ce e cu Strep B. Voi v-ati testat de streptococ? Prietena mea a avut in sarcina si i-a dat augmentin si i-a trecut.
Lalu, te descurci de minune si nu uita, bebii acestia pe care ii vedem noi neajutorati sunt mai puternici ca noi Mami.ilinca a pus acolo punctul pe i, iar vorba lulutzei, experienta aici zero, caci altfel as sari si eu cu o vorba buna. Te pup!
Stella, cum mai esti? Andreea? Mari? Sa ne tineti la curent!
Intrebare legata de prima pagina:Sunt fete despre care nu mai stim nimic, cum vreti sa facem? Le lasam pe prima pagina pana la DPN? Orice idee e bine-venita!
Pup fetili!
35+ cu
-= Love life, live love =-
lalala13 spune:
FELICITARI ADINA PENTRU PUIUL CEL MULT DORIT!!!! SA FIE SANATOS SI PAPCIOS
dupa cum spuneam odata..toate vin la timpul lor..
ramo
carmen spune:
Buna dimineata,
Lalu, cum ti-au spus si fetele verifica tetina, sa nu aiba gaura prea mare si el saracutul sa se inece de la debitul prea mare. E o tetina pentru 0-3 luni? In privinta scaunului, pentru linistea ta mergi la pediatru, dar fix asa am patit eu cu Ana, nu aveam experienta si am crezut ca scaunul ala imprastiat inseamna diaree, dar era normal pentru un scaun de copil alaptat la san (tu LP ii dai doar completare, nu?) Sa ma fi vazut cum ii analizam scutecul sa vad culoarea, consistenta, mirosul, radea tatal meu de mine de se prapadea. Dar, pentru linistea ta, mergi la un pediatru.
Fetelor, astazi va dau o amandina, am incheiat 36 sapt si pasesc cu incredere spre 37 de sapt.
Olivette, sa dea Dumnezeu sa ajungi cat mai departe. Eu am sentimentul ca voi ajunge la 39, dar e posibil sa fie dorinta mea foarte mare de a ajunge pana acolo , om vedea cum va fi.
Astazi vreau sa mai calc niste haine (nu de bebe, ca pe alea le-am terminat) ci asa in general, dar o voi face doar cat voi fi in stare si doar din stand in fund .
Eu in timpul sarcinii nu pot sa zic ca am avut pofta debuna de mancare sau pofte in general, dar de vreo saptamana mi-e gandul numai la mancare si la ceva dulce. Ma tot trezesc deschizand frigiderul si cautand ceva bun de mancare, evident ceva ce nu este in frigider .
Adinuta, astazi cred ca o iei la pas prin spital, primii pasi si primele ridicari sunt mai grele dupa care te obisnuiesti.
Fetele care ati nascut cu cezariana, ati avut unghiile facute la maini si la picioare?
36 sapt, avem de asteptat pana pe 24 sept
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
mlhaela spune:
Buna dimineata!
Felicitari Adina!!!
Bebe Mihnea sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii! Iar tu sa te refaci cat mai repede!
Oana, ma bucur ca-ti mai faci timp sa intri sa ne impartasesti si noua din experienta ta! David e de pe acum un adevarat big brother :). Daca nu te deranjeaza sa impartasesti cu noi tratamentul si pasii pe care-i urmezi pentru vindecare, noi am vrea sa-ti fim alaturi si-n aceste momente. Mult succes in tot ce faci!
Lalu, Doamne, ce frica mi-e si mie de astfel de momente! Mami.ilinca, am notat sfaturile tale pentru orice eventualitate. Sper ca burtica lui Petru sa fie bine.
Kytana, nu stiu ce sa facem cu fetele ce n-au mai dat niciun semn, pe multe dintre ele nici macar nu mi le amintesc. Iar despre fetele pe care le cunoastem si ne-au parasit pentru facebook, le doresc o nastere usoara si ...poate vor sa ne tina si pe noi la curent cu noutatile din viata lor (stiu ca inca ne citesc si ca vor vedea acest mesaj). Sincera sa fiu sunt putin suparata pe ele, pentru ca nu si-au pierdut 2 minute sa le felicite pe fetele care activeaza doar aici, dar e alegerea lor si o respectam :).
Astazi ma duc sa o vad pe mama si ma intorc doar deseara. Cum suportati caldurile? eu una ma declar satula pana peste cap de ele!
Va pup cu drag pe toate!
carmen spune:
Kytana, eu zic, doar parerea mea, sa le mai lasam, fac si ele parte din odiseea noastra. Stiu sigur ca unele din ele citesc dar nu posteaza. Am inceput impreuna, mergem si mai departe impreuna, om vedea noi pana cand. POate macar ne vor da vesti in privinta nasterii.
36 sapt
Adriana_77 spune:
Fetele, Mariana e iar la spital, s-a trezit dimineata cu hemoragie care s-a oprit dupa jumatate de ora, dar a plecat la Bucuresti. Sangele e de la rinichi sau vezica inca nu se stie sigur, bebe e bine, ramane internata si in 2-3 zile ii fac cezariana, ea e linistita deocamdata, ne tine la curent.
38+ Bogdan
carmen spune:
Mariana, multa sanatate tie si bebicului. Doamne'ajuta sa fie bine!