Bv Adina! Hai Adriana77, Mari, Stella, Ramona!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Bine-ai venit pe lume Bogdanel!!!
Felicitari Mami si Tati!!!Sa aveti noroc la minunea voastra mica,sa creasca mare,sanatos si sa va aduca numai bucurii!!!
Recuperare cat mai rapida si cat mai mult laptic mamico!!!

Paulafericita 36+ cu Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Kytanutz mie medicul mi-a dat ovulele pt pregatirea de nastere naturala, sunt recomandate si in prospect. Mi-a zis sa stau linistita ca nu sunt daunatoare la sarcina, mai ales una dusa pana la termen. Poate in primul trimestru sa puna probleme de malformatii, dar acu sunt inofensive pt bebe. Din seara asta incep tratamentul si pun cate unul in fiecare seara.

fericita 38+ cu

Intimitate de cuplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Stella:te rog sa nu te superi pe mine ca am scris despre tine in raspunsul pt Kytana.Era ca o confirmare ca se da in ultima parte a sarcinii ca pregatire pt nasterea vaginala, chiar dc analizele sunt ok, exact cum ai scris si tu.
Oana; ce cuminte ai tu!sa ne mai povestesti cum decurge viata in 4.

Nu mai zice nimeni nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Sper sa se intoarca doctorita mea cat mai repede!

Stelutz, mami.ilinca multumesc pentru raspunsuri. M-am mai linistit nitelus. Am dormit cateva ore si m-am trezit cu o durere ce cap, cred ca m-a tras curentul.

Oana, ce micuta cuminte ai tu acolo! Ma bucur mult ca este asa o dulceata de fata. Spor cu tratamentul, sa ne tii si pe noi la curent (daca vrei, bineinteles)

35+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

KYTANA:cand se intoarce dr ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Sincer, habar nu am. Cu ea ar trebui sa ma vad saptamana viitoare (37s) Am emotii ca sa zic asa...

35+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Am intrat doar sa va spun noapte buna si sa o felicit pe Adina.
Maine nu cred ca o sa fiu prezenta pe forum,am zi de curatenie,vine si o tanti sa ma ajute.Doar spre seara am sa intru daca nu oi fi prea obosita.Asa ca va pup ,va doresc o noapte linistita si maine o zi cat mai buna si frumoasa !!!

FELICITARI ADINA

ANDREEA 37+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Fetele care ati nascut, ne spuneti si noua ce ati folosit si ce nu din bagajul de spital? Ca parca vad ca imi iau prea multe cu mine. Si pe bebe cu ce l-ati tinut imbracat in spital pe vremea asta?

Am asa un feeling ca intr-o saptamana nasc, ca n-ajung la 39.

O seara buna!

37+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

FELICITARI ADINA !!!

sa fiti sanatosi , fericti si sa va iubiti cum numai oamenii adevarati stiu sa o faca !!!

noi nu avem noutati ; astazi am fost cam molesiti de la facut nimic .maine seara avem programare la medic - ne vedem bubulina ... numai la asta ma gandesc ... mi-ar place sa o tin acum in brate , dar prefer sa mai astepte pana e momentul corect ...
uite asa visez cu ochii deschisi la cum va fi si sunt constienta ca nu are nici o legatura cu realitatea ...

noapte buna si lina tutoror !!!

37 + Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Felicitari Adina
Sa fiti sanatosi si sa te recuperezi cat mai repede
Fetelor eu dau din una in alta...bb se ineaca cand bea din biberon...faza e ca se ineaca rau adica la modu ca ramane fara respiratie si m-am speriat asa tare incat eu nu-i mai dau cu biberonul, il las pe sot...nu stiu ce sa fscem sa nu se mai incece...si dupa toate astea sa stricat si la burtica trepuie sa ajungem la doctor azi

lalu85 40+ cu

Mergi la inceput