Bv Adina! Hai Adriana77, Mari, Stella, Ramona!
Raspunsuri - Pagina 6
carmen spune:
Felicitari Adina, Bine ai venit Mihnea dolofan! Daca merita trebuie sa spunem FELICITARI si pentru medic !
35s6zile
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
Simonix spune:
Felicitari noii mamici Adinuta ! Sa te bucuri de un bebe sanatos si voios !!!
Fetelor, gata, vorba lui fiumiu - vine toamna, vine bebele Gata cu distractia, incepe "munca" ! Sa avem doua luni de bebelushi veniti la termen si sanatosi :)
Raport de 36+ saptamani: bbe a recuperat, era cam mic la eco de 34 saptamani dar acum are inspre 2 700 (estimari, evident, sa nu uitam). Daca s-ar nasta ce Robert (la 37) ar fi un piculet mai mare. Insa doctorufl mi-a zis ca nu va fi un bebe urias - nici nu vreau Eu vreau bebe la termen, prin 38 - 39, cu o greutate acceptabila, adica un 3 kile si un pic. Deocamdata e fpoarte bine, deci agitatia mea nu are nici o consecinta asupra bebelushului, asa ca voi continua. De altfel ieri am mers atata incat am facut bataturi si febra la picioare ... Nici negravide nu mergeam atata. In fine. Mai am o saptamana de munca, desi daca ma simt asa bine ... poate mai prelungesc, nu stiu, sa vad. Parca totusi as mai face niste shopping in loic de serviciu
Am cam terminat bagajul, hainutzele, mai sunt fleacuri. Ma si mir ca l-am terminat Insa avem casa inca cu fundu' in sus, facem dulapuri noi la bucatarie, nu am scos caruciorul si patutul - eh, astea le va face sotul cat vom sta noi la spital.
Eu nici nu m-am gandit la nastere, sper sa fie ca data trecuta sau asemanator :D I-am cerut ginecologului doua peridurale Nu prea am emotii, nici macar cat aveam la primul, oricum stiu ca in cazul meu nasterea nu declanseaza acele sentimente de care tot aud, la mine legatura cu bebe se va dezvolta in timp, eu nu prea m-am gandit la el concret, nici la nu me nu ne-am hotarat. La Robert hmmmm nu am simtit chestiile alea de te dau pe spate, era o chestie mica, dependenta de mine, asta imi declansa niste sentimente duioase sa zic asa. Probabil pentru ca am fost asa de obiectiva am putut sa ma ocup de el foarte bine de la inceput, fara sa tremur sau sa ma sperii de cat de mic este. Insa cand a trebuit sa il las in spital, la 8 zile de la nastere, cu o infectie (l-au bagat la incubatror) - eh, atunci am cedat si am pland , am simtit asa ca se rupe ceva in mine. deci la mine functioneaza "crizele", cand nu pot controla eu situatia, cand copilul incepe sa se imbolnaveasca ... cand ma despart de el, atunci e dur pentru mine si simt iubirea aia mare.
Bon, fug in parc cu copilul mare, as aca va urez zile placute in continuare !!
stella87 spune:
Fetele, surfand pe net am dat peste site-ul asta: http://incepe - sanatos.ro/alimentatia - copiilor/ Am pus spatii intre cratime. Daca dati la fiecare rubrica e si cate un doc pdf de descarcat, brosurici cu informatii interesante despre bebe, alaptat, diversificare...
Simonix, ce tare ca esti asa activa ma bucur ca bebele a avansat cum trebuie iar tu esti intr-o forma fizica de zile mari.
fericita 38+ cu
Intimitate de cuplu
Kytana spune:
Stelutz, interesant ce ai gasit tu acolo!
Simonix, super, ma bucur ca esti si tu o plimbareata Felicitari pentru vestile bune de la eco
Deci, toata ziua mi-a stat pe creier odioasa de candidoza. Am cautat pe net in lung si in lat! Iar am luat oglinda si am comparat cu ce am gasit pe net. Mi se pare absolut jenant sa ma duc maine la recoltat si sa imi vada madama in stadiul asta. Bine ce am gasit pe net e...cu mult peste ce as avea eu, insa tot ma rusinez numai la gandul ca maine ma vede una asa. Stiuuu ca au vazutprobabil 'jdamiii de madame cu sau fara candidoza sau alte cele, dar asa sunt eu, prostuta!
Am mai inteles eu si ca e fff frecventa in sarcina si ca poate recidiva, dar imi sta pe creier. Cum scap de ea??
Nu stiu cine spunea parca de apa cu bicarbonat? Cred ca spalaturi externe, nu? Help! Am mai auzit ca kefirul ar mai ajuta... Imi sta pe creier, ma credeti?
mami.ilinca, ziceai de Polygynax. Le vei folosipe toate 6 din cutie? Sau..? Daca se poate mai multe detalii, please
35+ cu
-= Love life, live love =-
mami.ilinca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kytana Deci, toata ziua mi-a stat pe creier odioasa de candidoza. Am cautat pe net in lung si in lat! Iar am luat oglinda si am comparat cu ce am gasit pe net. Mi se pare absolut jenant sa ma duc maine la recoltat si sa imi vada madama in stadiul asta. Bine ce am gasit pe net e...cu mult peste ce as avea eu, insa tot ma rusinez numai la gandul ca maine ma vede una asa. Stiuuu ca au vazutprobabil 'jdamiii de madame cu sau fara candidoza sau alte cele, dar asa sunt eu, prostuta! Am mai inteles eu si ca e fff frecventa in sarcina si ca poate recidiva, dar imi sta pe creier. Cum scap de ea?? Nu stiu cine spunea parca de apa cu bicarbonat? Cred ca spalaturi externe, nu? Help! Am mai auzit ca kefirul ar mai ajuta... Imi sta pe creier, ma credeti? mami.ilinca, ziceai de Polygynax. Le vei folosipe toate 6 din cutie? Sau..? Daca se poate mai multe detalii, please 35+ cu -= Love life, live love =- |
Hello,
Sunt cu nervii in pioneze, fiica-mea a facut iar o criza specifica varstei de ''3 ani'' cu urlat vreo 2 ore, tavalit pe jos, nu vreau aia, nu vreau ailalta, cine are copilas la varsta asta stie ce vorbesc....dar pe mine m-a pus pe ganduri, cum naiba o sa fac fata cu 2?Jur ca imi venea sa plec de acasa si sa ma duc in lume.....
Kytana:mie mi-a iesit la examenul de secretie candida. Dr mea a zis ca daca nu am alte simptome in afara de secretia mai abundenta , sa nu iau nimic. In niciun caz sa nu fac spalaturi interne cu ceva, asta a zis dr mea repet. Apoi zilele trecute au inceput mancarimile, secretia parca mai abundenta galben spre verde pal,ma iertipt detalii, am sunat=o din nou si mi-a zis sa fac tratamentul cu cele 6 ovule P.Intr-adevar se vede diferenta, am folosit 2 deja. Bineinteles ca am cautat pe net, in prospect scrie ca nu sunt indicate in sarcina, dar tot pe net am citit ca se dau inainte de nastere , in special vaginala ca sa sterilizeze zona, cum e cazul Stellei. .Acum la cate am pe cap, am decis sa-mi ascult dr gineco.
Prin starile pe care treci tu , am trecut eu inainte de recoltare, asistenta chiar m-a intrebat daca nu ma deranjeaza secretia, daca nu fac niste spalaturi pt asta.
Parerea mea e sa te linistesti, sa vezi ce-ti iese la examenul de secretie si sa faci ce-ti recomanda ginecoloaga ta. Si sa papi mai putine dulciuri , cica zaharul rafinat ar contribui la persistenta ciupercii in organism
pup
mami.ilinca spune:
SIMONIX:ma bucur mult pt tine, ca bb a recuperat, cel mai important e sa fie la termen si sa fie sanatos! Daca are 1 gram peste 3 kg , nu-i cu suparare, nu-i asa?Cred ca e mai mult un prag psihologic pt mame...
Ce bine faci tu ca scrii ce ai simtit pt bb dupa nastere,e si asta o varianta a realitatii. Pe undeva asa a fost si la mine , legatura mea cu motata mare s-a format treptat, in timp , in fiecare clipa mai mult , nu m-a lovit pe neasteptate in momentul nasterii ei. Sa vedem acum cum o sa fie...
va pup pe toate fara exceptie
34+
marikaki spune:
Salutare tuturor burticilor, mamicilor si boboceilor!
Feicitari Adinutza! Bine ai venit Mihnea-Bogdan in familie! Sa fii sanatos, cuminte si norocos, iar pe parinti sa-i faci bucurosi! Recuperare rapida proaspetei mamici!
Bob aveti o scumpete de fetita! Sa fiti cu totii sanatosi si sa bucurati de ea! Felicitari pentru laptic!
Oana, Mirabela, Gabriela, cum va simtiti? Ce fac bebelusii?
S-a racorit un picut si la noi. Este o placere sa mergi la plimbare si mai ales pentru un pui de somn dupa-amiaza.
Asteptam cu mare nerabdare ecografia de joi, sa vedem daca bb a reusit minunea cu schimbarea pozitiei. In rest totul este pregatit, iar isi poate face aparitia cand doreste.
Felicitari burticilor pentru schimbarea saptamanii!
Va pupam dulce!
37w3d
Raul-Ciprian
tzitziri spune:
Felicitari Adina.Acum familia voastra e completa si va doresc sa aveti multa fericire impreuna!
Despre noi nu stiu ce sa zic . Sophia e extrem de cuminte, exceptand momentele cand foamea e mare nici nu zici ca avem bebelus in casa. Doarme, mananca, schimbam pampersi...cam asa...Sunt deocamdata foarte incantata de laptele praf de la Topfer (noi suntem pe Pre)- are scaune zilnic, destul de asemanatoare cu scaunele de bb alaptat.Astept sa vad cum stam cu luatul in greutate sa vad daca ma declar total multumita.
Incepe sa aiba momente mai mari de trezire si si-a facut program de noapte de papi la 3 ore - in timpul zilei e mai bezmetic programul, dat fiind ca e si agitatie prin casa si se trezeste mai des din cauza de factori externi.
David e foarte incantat de ea - participa la toate momentele importante - i-a dat de mancare, a tinut-o in brate, o spala pe picioruse la baie, inchide si deschide arici de pampers, ar dormi numai cu ea....nu a avut pana acum crize de gelozie pentru cum ne impartim timpul intre ei doi si sper sa nici nu faca.
Saptamana asta am fost toti 4 dar de maine David reincepe gradi si tati serviciul.
Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
tzitziri spune:
Eu ma refac bine dupa cezariana si mai am putin si o sa pot dormi iar pe burta - mi-a lipsit astea 9 luni dormitul pe burta . Deocamdata imi e frica sa fac experimentul asta, dar cred ca sunt pe aproape. Oricum nu am avut probleme deosebite de la operatie si ma declar multumita ca nu as avea nevoie de ajutor prin casa (in fine, de maine incep iar tratamentul si o sa am nevoie de soacra sa stea jumatate de zi cu Sophia - dar sper ca in rest sa pot avea grija de ea asa cum trebuie)
Cam atat despre noi....sa auzim de bine de la toata lumea
Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso