Bv Adina! Hai Adriana77, Mari, Stella, Ramona!
Raspunsuri - Pagina 17
MoRo_K spune:
Hai sa incepem cu lucreurile importante :D :
Hai Adriana!!! Hai Mariana!!!Sa va dea DD o nastere cat mai usoara si o refacere rapida si bbii sa fie sanatosi si mancaciosi!
Eu d-abia acum am recuperat din urma si ma vad maine scriind .... si despre prima intalnire de la La Leche League de aici si ce-am aflat si ce altceva voiam sa mai raspund....am mancare pt maine :D deci voi avea timp :D
Puuup toate fetele si sa aveti o noapte linistita!
32
lulutza_1980 spune:
fetele eu iar nu am somn !!!
o noapte buna , una rea ... nici nu mai stiu cum sa fac ...
or fi grijile ? asteptarea ?
nu stiu ; ce stiu e ca nu reusesc sa ma odihnesc si devin un mic monstrisor cu chef de cearta !
si culmea azi dimineata nu am baut nici cafea ; toata ziua am baut ceaiuri de tei ( ca am avut pofta ) ... si mai facusem si miscare - dadusem cu aspiratorul toata casa , dupa care am mai si spalat ... ...
am incercat cu cititul unei carti , m-am plictisit . am incercat cu vreun film ce stiu ca are efectul asta ( de a ma adormi ) - nik nik ...
voi cum faceti cand nu reusiti sa dormiti ???
pup fecitzele !!!
38 + Teodora
veroboroda spune:
Buna diminetata, fetelor! Bineinteles ca eu iar sunt codasa la scris. Nu reusesc deloc sa tin pasul cu voi. Reusesc sa citesc dar cand vreau sa scriu, intervine fii'mea si s-a dus intentia mea de a scrie. M-a capiat de o saptamana. Abia astept sa inceapa gradinita, s-a plictisit, imi spune ca se simte singura si vrea mereu sa chemam copii acasa.Iesim afara destul de mult, dar cand intram in casa, e suparata ca nu mai are cu cine sa se joace.Duminica i-am facut ziua la locul de joaca, a fost foarte frumos, iar ea a fost foarte incantata, doar ca ar fi vrut sa stam toata ziua la locul de joaca. Sper sa ma mobilizez zilele aste si sa pun cateva pozici.
Vreau sa o felicit si eu din tot sufletul pe Adinuta, pentru bebe pufosel. Refacere usoara, Adinuta si bebe papacios si necolicios.
Azi urmeaza Adriana. Hai Adriana
Asteptam vesti.
eu nu ma simt prea bine. De 2 zile simt ca nu mai am enegie deloc. Ieri, m-a cam durut burta desi nu am facut mai nimic, am ceva contractii, il simt pe bebe foarte jos, imi apasa pe cicatrice si am reusit sa ma balonez ingrozitor. Azi noapte abia am dormit simteam ca-mi explodeaza burta. Am luat nospa si scobutil , nu am mai avut contractii, in schimb, flatulenta m-a terminat. Si colac peste pupaza cred ca am baut un pic prea rece si acum ma doare in gat rau de tot si-mi curge nasul. Sunt tare necajita.
Ma rog la Doamne Doamne, sa mai rezist saptamana asta si cealalta, sa fac 37 de saptamani si apoi poate veni bebe. Oricum daca si azi ma simt nasol, il sun pe dr si plec la spital sa ma vada. Ieri m-am mobilizat si eu si mi-am facut bagajul. Mai am cateva maruntisuri de pus in el.
S-a trezit printesa mofturoasa. Fug
nu_mai_stiu spune:
Buna dimineata !
Lulutza,nu esti singura care nu doarme noaptea.E ceva normal pentru ultimul trimestru de sarcina.Ne pregateste Doamne Doamne pentru noptile albe care vor urma .Nici eu nu prea dorm noaptea,in schimb dupa ora 4 dimineata dorm neintoarsa pana la 8.Nici nu ma misc,dar pana la 4 e chinul de pe lume.Nu stiu cum e la tine,dar eu reusesc tare bine sa ma odihnesc cand dorm singura si am mai auzit la cineva asta.Incearca macar o noapte.
veroboroda si stela,multa sanatate !
ADRIANA SI MARIANA Doamne ajuta sa auzim numai de bine de la voi !!!
Bine ai venit Roxana!
Lalu,cand am citit ce ai scris mi/au dat lacrimile.M/ai emotionat foarte tare !
Sa aveti o zi frumoasa !!!
ANDREEA 37+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png
UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012
didi-anda spune:
Lulutza te inteleg perfect! nici eu nu dorm,de vreo 2 saptamani si mi-i s-o acumulat oboseala,de i-am zis sotului ca,dupa ce nasc,sa stea el cu fata, sa mi-o aduca cand trebe sa-i dau sa manance si eu stau numai in pat,sa ma odihnesc,sa-mi revin. sunt un butoi de stres si nervi din cauza asta.pur si simplu ma ia si plansul de nervi,de oboseala. azi-dimineata am dormit de la 5.30 la 7.30! sunt zombi,terminata psihic. pana acuma mai mult n-am putut dormi din cauza mersului la baie,mi-i se intarea burta,nu puteam sta pe nici o parte,iar cand ma lasau durerile si ziceam ca pot dormi linistita,incepea bebelina mea sa faca atletism ,deci nu mai aveam nici o sansa sa dorm. ieri am facut curat in 3 camere si 2 bai,mi-a mai ramas bucataria.am crezut c-o sa pot dormi...nici gand...n-am mai putut de draci,pt ca nici nu ma durea burta,bebelina ma lasa in pace,dar n-am reusit nicicum sa adorm. poate devenim si noi mai agitate ca se apropie termenul...incepe sa se instaleze frica..etc..cel putin in cazul meu,asa este...numai ganduri am...zi-noapte...
Nu_mai_stiu eu de multa vreme dorm singura ( 2maxim 4 ore dimineata). sotul ii mai mult plecat,iar cand ii acasa,stau cu el pana adoarme si dup-aia ma mut in alta camera,pt ca ma tot foiesc,n-am stare,etc.. si tot nu pot dormi
Adriana , Mariana asteptam vesti bune despre voi si bebelasi!
mlhaela spune:
Buna dimineata fetelor!
Eu toata sarcina am dormit neintoarsa, desi eu n-am avut nevoie niciodata de mai mult de 6-7 ore de somn ca sa fiu fresh o zi intreaga, n-am dormit niciodata de amiaza. Ei bine, in sarcina am dormit 9-10 ore pe noapte. Asta pana acum 2 saptamani, cand au inceput si la mine insomniile. Ma culc normal, pe la 11-12, dar ma trezesc pe la 4 si nu mai reusesc sa adorm decat dupa ce-mi pleaca sotul la serviciu. Dar e un somn obositor si-ala, de o ora/ o ora jumate. Si culmea, nu stiu cum sta bebe meu dar eu n-am problema voastra cu mersul la baie. De-asta de 2 saptamani sunt prost dispusa si ma cert cu sotul meu, chiar si cu tatal meu :)). Am incercat si eu sa fac mai mult efort pe timpul zilei, degeaba. Eh, asta e, ne pregatim pentru zilele de oboseala ce vor urma dupa venirea boboceilor :).
Didi Ana, si eu asa cred, ca e psihologica chestia cu somnul. Si eu ma gandesc din ce in ce mai mult la nastere, la operatie, la cum voi fi capabila sa-l cresc pe bebe, ma linistesc cand citesc ce povestesc Oana si Patricia despre bebeii lor, dar ma panichez instantaneu cand citesc ce pateste Lalu, si cred ca starea asta de anxietate contribuie mult la faptul ca nu dormim.
Gaitica, ma bucur mult c-ai revenit, eu m-am gandit de multe ori la tine. Stiu ca tu biata de tine ai fost si internata in spital din cauza greturilor, dupa care n-ai mai dar niciun semn de viata. Ma speriasem ca s-a intamplat ceva cu tine, dar ma bucur ca e totul ok si bebelusa ta e bine. Te asteptam cu noutati!
Va pup pe toate cu drag!
corinuka_g spune:
'neata!
ce fac fetele? ce fac boboceii? sunt cuminti?
mirabela bine ati venit acasa! cum a fost pana la urma, ai nascut cand sotul si david erau la tara?...aaaa, acuma am citit, ma bucur c-a fost mult mai bine ca prima data...ce aventura!
elfica multumesc de precizarile legate de cezariana la cald/rece ...foarte logic...
oana si eu as vrea sa alaptez exclusiv la san...super blogul prietenei tale, il citesc non-stop...multa sanatate!
lalu imi pare rau c-ai avut asa dureri mari si te-ai chinuit atata ... dar sigur cand l-ai vazut pe bebe petru ai uitat de toate...
kytana daca esti singurica cand te-apuca alea-alea, ia bagajul, cheama un taxi si sun-o pe una dintre noi...te tinem noi de vorba pana la spital...
olivette vesti bune, mare bebelina!
roxana bine-ai venit! cat despre kg, eu am luat 14 deja si dr mi-a zis ca e foarte bine...bine ca nu stai in japonia, acolo nu-i voie sa te-ngrasi nici un kg...
daniela ma bucur ca esti bine!
vero situatia ta e identica cu a mea...mai vreau 2 saptamani, am contractii si dureri zilnic si stau cu bagajul facut...doar ca te tre' sa fii de 2 ori mai tare,mai ai o printesa care te solicita...
eu am avut o zi tare nashpa ieri, am plans mult, cu suspine, fara motiv, ca proasta...dureri si contractii am, sunt singura toata ziua, noaptea nu dorm...azi noapte a-nceput sa ma doara fofo, citeam ca si voi ati avut dureri de oase pubiene...asta e, o mai tragem putin...
si motatele de rigoare pentru mamicile de azi...Doamne-ajuta!
HAI ADRIANA
HAI MARI
_
35+ David Gabriel Multumesc Doamne!
Kytana spune:
Buna dimineata fete dragi,
Va citesc de azi dimineata dar nu am fost in stare sa va raspund. Cred ca este ceva in aer. Astazi am plans din senin si m-am certat si cu mama mea din cauza unor nimicuri, evident. Toata ziua nu am ce face si ce as avea de facut, nu prea pot face Ieri nu am iesit deloc din casa, iar acum stau pe canapea si ma uit cum se tot foieste pingu mic. Nu stiu ce e cu el, toata noaptea s-a zvarcolit efectiv pe nicio parte nu am putut dormi, acum e tot cam asa.
Cu somnul... la inceputul sarcinii bagam somn en-gross, la 9 picam si la 7 ma trezeam singurica. Aseara m-am culcat pe la 12.00, de 2 ori am fost la baie si la 7.00 eram in picioare. Asa nu mi-e somn, dar de plictiseala ma pun in pat. Cateodata nici nu stiu cand trece ziua.
Probabil ca lupta pe ultima suta de metri este mai grea decat tot prin ce am trecut cu toatele pana acum. Nu stiu, zic si eu...
Burtica si mie mi se tot intareste si noapte ma doare osul pubian de zici ca acum creste
Sper sa aflam vesti bune de la Mariana si de la Adriana!
Scuzati ca nu nominalizez Va pup cu drag!
P.S M-a luat o ameteala si o stare de voma dupa partida de plans,
36+ cu
-= Love life, live love =-
Mirabelac spune:
N-am apucat sa va multumesc pentru urarile facute mie si lui Calin, sunteti niste dragute si de asta va iubesc!
Sa va spun cum si-a schimbat piticu numele din Andrei in Adrian. A doua zi dimineata dupa operatie, in timp ce eram turmentata de la calmante si ce mi-au mai bagat ei, visez un preot care spune ca azi 26 august e Sf Adrian si daca am un baietel sa-i pun numele Adrian... ma trezesc si povestesc colegei de salon ce am visat iar ea imi spune ca chiar venise preotul maternitatii sa intrebe cine vrea sa faca molifta de dupa nastere si a spus lucrurile astea in salon... probabil eu am auzit ce s-a vorbit dar fiind in starea aia am zis ca am visat. Am luat asta ca pe un semn, plus ca el s-a nascut cu o zi inainte de Sf Adrian iar sotul si soacra sunt Adrian-Adriana. Asa ca Adrian a ramas!
Revin cu poze!
*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)
norma36 spune:
Buna fetelor,
si eu am probleme cu somnul si cu burtica intarita.
Eu reusesc sa dorm de pe la 23 pana pe la 2, apoi am o pauza de 2-3 ore dupa care reusesc sa dorm pana pe la 10 dimineata. Burtica imi e intarita toata noaptea, bebelusul se misca intr-una. E f frustrant noaptea cand nu dorm pt ca mie imi e chiar somn, dar nu reusesc sa imi gasesc o pozitie confortabila desi am multe perne pe care le pun ba sub picioare, ba sub burta. Si in plus ma trezesc cu degetele de la maini amortite, si nu mai pot in timpul zilei sa le folosesc ca inainte, pt ca nu am putere si ma dor.
35+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto