Bv Adina! Hai Adriana77, Mari, Stella, Ramona!
Raspunsuri - Pagina 16
mami.ilinca spune:
TINEM PUMNII ,ADRIANA 77&MARIANA! SA TRECETI CU BINE PESTE OPERATIE SI SA VA TINETI PUII IN BRATE!
BEBEI SANATOSI SI MANCACIOSI!
mami.ilinca spune:
Prezent! sunt bine, toata ziua pe drum am fost,dar acum sunt acasa intinsa in pat.Am recuperat ce ati scris azi, m-am bucurat ca au mai scris mamici de bobocei:OANA, MIRABELA,LALU.
Am vrut sa raspund cate ceva dar neuronul meu e prea gravid si nu poate face fata.
va pup
mami.ilinca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxana11 Bine v-am gasit burtici,mamici si bebelusi.imi fac curaj si ma inscriu in clubul gravidutelor.va rog sa ma adaugati in lista viitoarelor mamici. U.M 21.01.2012 IAR D.P.N 27.10.2012..vreau sa va cer si un sfat(profit asa din prima),astazi am avut o noua ecografie,32 de saptamani,si am dat peste o doctorita tinerica foarte nesuferita care m-a certat pur si simplu pentru cele 9 kg luate(ea zice ca maximul sunt 10).si a mai zis ca bebe e f mare,ar avea 2300.dar avand in vedere ca tatal nu este chiar micut(190cm)....ce parere aveti?m-a cam suparat astazi doctorita. 32+ |
bine ai venit la noi!
las-o in pace pe dr , e cu capu', bb e foarte bine pt 32 sapt! sarcina usoara mai departe!
Kytana spune:
Bine ai venit Roxana, imediat facem update si pe prima pagina Nu te lua dupa ea, in orice carte scrie ca este normal (in functie si de greutatea prenatala) sa se ia intre 12-16 kilograme. Acum, tu sa te simti bine si sa fii sanatoasa!
Ma bucur ca sunteti bine fetele si ati raspuns la apel Si eu ma tot gandesc la Adinutza cum o fi! Sper ca e bine si ca Mihnea e un papacios
36+ cu
-= Love life, live love =-
lulutza_1980 spune:
roxana11 nu te teme ... si in italia e aceeasi varianta ; cica maxim 9-10 kg toata sarcina ; da nu-i bai daca ajungi sa castigi mai multe ... cred ca esti foarte timida de felul tau , de si-a permis sa te ia la cearta doctorita ... mai si nu mi se intampla niciodata mie - as face un medic sa-si doreasca iesirea urgenta la pensie ...nu suport nici un tip de persoana care incearca sa domine doar prin functia pe care o detine ... i-a crescut al treilea "ou" de are ceva in plus ??? scuzati vulgaritatea , da sunt putin alterata si de stirile de pe acasa ... nu am avut ce face si am asistat la o partcica din stirile unui canal de tv ; si ca la orice transmisiune romaneasca sunt ca si muscati de fund ... parca daca nu prezinta stirea se volatilizeaza si nu mai apuca sa respire pe planeta asta ...
lalu mi-au dat lacrimile instant la ultimul mesaj postat de tine ... ajung sa cred alte fete care au spus ca se "uita" durerea nasterii odata cu vederea si tinerea in brate a minunii .
nici nu stii cat curaj mi-ai dat cu vorbele tale ... eu am avut o operatie de apendicita ( peritonita urata tare ) - iar dupa mai bine de o ora de operatie incepusem sa simt picioarele si miscarile pe care le faceau ei pe final ... nu simteam durere , dar simteam miscare ... si inca am teama ca risc sa nu prinda peridurala cand am nevoie ... sper doar sa trec peste cu aceeasi tarie ca tine .
38 + Teodora
mlhaela spune:
Sunt intr-o pasa foarte proasta (nu am un motiv, doar m-am "trezit cu fata la cearsaf" - deh, toane de graviduta :P), am citit tot, dar n-am dispozitie sa va raspund!
Vreau doar sa le urez Adrianei si Marianei nastere usoara si Dumnezeu sa fie cu ele!
PaulaFrida spune:
Prezent si eu
Citesc de pe blogul recomandat de Oana careia ii multumesc si pt postarea despre alaptat,l-am pus la semne de carte si pt link
kytanutzdragamultumesc ca te-ai gandit la minedaca e e ceva de anuntat,va anunt eu una-doua ca am telefonul cu internet atasat de mine,nici la toaleta nu merg fara el
Pe mine ma cam apuca somnul
pe toata lumea
Sa aveti o noapte buna si linistita si vise cat mai frumoase
Paulafericita 36+ cu Roland
danielabejan spune:
salutare fetelor
nu am patit nimic multumesc lulutza pt griji, cu mare placere as vb cu tine la tel dar nu e nevoie sa te deranjezi asa si probabil si costa destul de multicel , inca o data multumim de griji, dar suntem bn amandoua, oricum in cel mai rau caz , adica cel in care se intampla mai rpd nasterea si ne ia total prin surprindere am hotarat sa o anunt pe patricia si sa va spuna imediat- bn oricum ea va fi mesagerul meu k vb mai usor de pe tel, nu stiu daca tu ai aplicatia aceea whatapp pe tel k eu asa vb cu patricia de pe tel fara cost, desi suntem in tari diferite, e ca si cum ne-am trimiste sms-uri daca ai poate schimbam nr de tel
nu am 2 ferestre deschise asa k am sa rasp in mare la ce imi aduc aminte
oana ma bucur mult ca esti bine si te refaci usor si ai ajutor , iar copilasii tai amandoi sunt niste dragalasi dulci, multa sanatate, ai increderea k totul va fi bine caci meriti pe deplin si din punctul meu de vedere asa cum am pastrat legatura pe parcursul sarcinii destainuindune una alteia , daca e ok pt tine asa poti face in continuare legat de tratamentul pe care l-ai inceput si totodata si de copilasii tai dragalsi multa sanatate
mirabela k de obicei tu ai parte de fel si fel de peripetii ca de obicei, dar important este ca esti bine si tu si calin si asteptam si o pozica cu bebe si noutati despre david si cum se intelege cu fratiorul, multa sanatate si odihna si voua
lalu esti o dulce k de obicei, dar dumnezeu ti-a dat un baietel super dulce si incet, incet vei uita toate durerile nasterii, acum e destul de recent si mai greutz pt k e primul bebe, dar impreuna veti invata sa va completati(tu si bebe) si veti fi de nedezlipit unul de altul si mereu cu zambetul pe buze, fara griji si poate doar cu lacrimi de fericire
sper sa se vindece si adina repede si sa ne impartaseasca trairile ei si cum a evopulat totul
patricia sa ne mai tii la curent cu ilaria si cu noile experiente de proaspata mamica
roxana bine ai venit. eu , nu ma mandresc, dar asta e, am luat 20 de kg si am 36 de sapt si 4 zile, dar nu m-a certat nimeni pe tema asta si de bn de rau nu is medici din romania , asa k stai linistita k dr astia exagereaza uneori prea mult
irimell nu mai zici nimic? esti bn? ce te-au mai sfatuit japonezii aia?
ramona si stela si voi 2 sunteti la granitele nasterii, asteptati bebeii sa prezinte documentele la control pt a trece la stadiul de bebe
ADRIANA SI MARIANA multa bafta maine, sa aveti operatii super usoare si refacere extra rapida si sa nasteti niste beblusi super dulci, sanatosi, mancaciosi si fara pic de colici, pup si asteptam numai vesti bune
ca pup pe toate , multa sanatate, fetele cu contractii sa nu va grabiti , stati cumintele la rand, sa va ajute dumnezeu sa tineti in frau toate contractiile pana peste 38 de sapt iar celelalte aveti grija cu efortul pana cand treceti de 38, pe mine aici m-au sfatuit sa nu ma fortez deloc pana la 38 daca simt eu k nu fac fata miscarii sau plimbarilor si numai dupa 38 daca vreau si imi face placere sa ma plimb sa fac miscari cat vreau si cum vreau asa k mai avem 1 sapt si 3 zile si putem sa ne mai plimbam si noi linistite k acum mai ies , dar f rar, numai cu sotul si ce-i drept cu morocovul k am contractii nedureroase f dese knd merg sau fac efort
npt buna tutror si numai bine
36+ Emma Gabrielle
roxana11 spune:
Ms de urari fetele.sanatoasa sunt,am facut o gramada de analize,pana si testul o`sulivan,asa se numeste aici pt glicemie.deci iese din discutie un diabet gestational.iar de timida,nici nu se pune vorba,doar ca eram putin cam data peste cap,fusesem cu cumnata la o biopsie(o tumora la san)....dar maine am programare cu moasa,si o sa-mi revin
32+
stella87 spune:
Buna seara, burticute!
Sunt tare ametita, adormita, cu burta tare, cu durere de coaste si ceva in zona ficatului. Stomacul ma supara si el, n-am pofta de mancare...
Am intrat si eu fugitiv sa le urez multa sanatate viitoarelor mamici de maine
Hai Mari! Hai Adriana! S-aveti operatii super usoare, sa va reveniti in timp record, iar bebicii sa fie de nota 10!
Maine dimineata sper sa ma trezesc fresh, ca sa pot sa raspund fiecareia Olivia, tin minte ca tu m-ai intrebat daca da semne bebe Matei ca vrea sa iasa... nu prea, n-am contractii dureroase, ma simt bine, doar ca burtica parca e tot mai mare si tot mai greu de carat
Fetelor, va S-aveti un somn lin si profund!
fericita 38+ cu
Intimitate de cuplu