Bv Adina! Hai Adriana77, Mari, Stella, Ramona!
Raspunsuri - Pagina 15
Olivette spune:
Mirabela, ma bucur ca de data asta a prins anestezia si a fost totul ok.
Lalu, spune-mi te rog cat ai dat la moase si dr (ca tu esti singura cu naturala pana acum)
Eu am ajuns acum de la dr si totul e ok. Maya arata cu o zi mai mica, 3130 g, deci in grafic. Colul e scurtat, intra un deget pe acolo. Mi-a zis ca de acum nu mai am restrictii, pot sa ma plimb, sa nu mai stau la pat. De acum asteptam sa-si aleaga bubulina ziua ei . Pe 15 mai merg la dr (daca nu vine pana atunci)
37+ Maya
Kytana spune:
YaaaY Oliviaa!! Ce taare <3 fetita ta pare pregatita sa va cunoasca! Ma bucur asa de tarept voi! In acelasi timp imi doresc ca pingu mic sa stea acolo pana pe 15, sa fie si tati aici!
Mi-e groaznic sa ma gandesc ca poate ma apuca intr-o zi cand mama mea e la munca si eu sunt singura pe aici Nu ma vad luand singura bagajul si chemand un taxi. As fi in stare mai degraba sa nasc acasa Glumesc... cel mai probabil m-as mobiliza, dar as prefera sa fie cineva cu mine, macar sa ma tina de vorba
36+ cu
-= Love life, live love =-
roxana11 spune:
Bine v-am gasit burtici,mamici si bebelusi.imi fac curaj si ma inscriu in clubul gravidutelor.va rog sa ma adaugati in lista viitoarelor mamici. U.M 21.01.2012 IAR D.P.N 27.10.2012..vreau sa va cer si un sfat(profit asa din prima),astazi am avut o noua ecografie,32 de saptamani,si am dat peste o doctorita tinerica foarte nesuferita care m-a certat pur si simplu pentru cele 9 kg luate(ea zice ca maximul sunt 10).si a mai zis ca bebe e f mare,ar avea 2300.dar avand in vedere ca tatal nu este chiar micut(190cm)....ce parere aveti?m-a cam suparat astazi doctorita.
32+
Olivette spune:
Kytana sigur pingu mic va mai sta la caldurica si il asteapta si pe tati. Hai ca ziua de azi s-a dus, mai sunt 10 zile si vine pingu mare!!!
Las niste motate pentru mamica de maine
Hai Adriana!!!!
Virginia, tu ce mai faci, ca am vazut ca termenul tau e saptamana viitoare. Sau esti deja mamica?
37+ Maya
Adriana_77 spune:
Mariana e bine,un pic cam nemancata saracuta ca de la pranz nu a mai avut voie sa manance pt ca maine dimineata face cezariana.
38+ Bogdan
Adriana_77 spune:
Eu sunt binisor, am trecut cu bine peste ziua de azi cu ajutorul ginipralului, desi parca sunt drogata de la el :)) M-am pregatit pt marea intalnire, am fost la epilat, la mani/pedi. Evident tot mai gasesc cate ceva de aranjat prin casa, mi-am facut de lucru ca sa nu mai am emotii. La 7:30 ma internez, la 12:30 facem cezariana. Multumesc din suflet pt urarile frumoase si ptr sustinere
38+ Bogdan
Kytana spune:
Tu cum te mai simti Adriana? Maine te duci si tu la cezariana?
Doamne ajuta sa fiti amandoua bine si tu si Mari!
Scot motate pentru tine si pentru Mari
Haide Mariana!!
Haide Adriana!!
Fetele, sunteti bine? mami.ilinca, moro, veroboroda, dani, lulutza, paula, carmen, toata gasca? Haideti, nu imi dati emotii!
36+ cu
-= Love life, live love =-
lulutza_1980 spune:
stella87 daca s-a deschis colul cu un centimetru inseamna dilatatie ??? eu nu ma pricep deloc . aici e f greu sa "ceri" cezariana - de fapt nu exista conceptul ... se face doar daca viata fatului sau a mamei sunt in pericol ... deci , vreau - nu vreau , trebuie sa nasc natural ; si culmea m-am obisnuit cu ideea de la prima vizita la medic si acum nu as vrea cezariana in nici un chip ...
madanan ma apucase impletitul cand au fost ai mei aici ... eu am facut o paturica din patratele colorate iar maica-mea tot o paturica , dar alba toata , pentru carut , cand nu e f frig , dar e nevoie de ceva usor si sa tina totusi caldut ... in perioada aceea ( 33-34 saptamani ) am avut scurgeri la ambii sani ... atunci am crezut ca din cauza masajului involuntar de la impletit , asa ca m-am oprit o perioada ... eram super fericita ca s-au desfundat canalele , dar aveam aceeasi teama ca si tine : daca se duce deja colostrul si nu mai e suficient dupa ? dar au fost cateva picaturi si de atunci nu au mai curs deloc ... deci cred ca nu e nevoie sa-ti faci griji ...
mai citesc si revin ; am ramas putin in urma .
38 + Teodora
Olivette spune:
Sa o incurajam putin si pe Mariana! Maine vom avea 2 mamici si 2 bebei pufosi!
Hai Mariana!!!
37+ Maya
carmen spune:
Kytana, spun PREZENT, sunt bine numai ca nu prea am stat la comp astazi si cat am stat eram culcata si nu pot scrie, doar citi.
Mariana si Adriana sa auzim vesti bune despre voi. Curaj si sanatate voua si copilasilor
Promit maine sa scriu si eu.
AMR 20 de zile
oare ce face Adina?
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.