Bv Adina! Hai Adriana77, Mari, Stella, Ramona!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Elfica, eu nu vreau sa pozez gresit in mama eroina .
David e la gradi in cea mai mare parte a timpului.E la program lung si ajunge cu tati direct acasa de-abia seara (dupa gradi se mai duc in parc si atunci la 8 de-abia sunt acasa).Atunci e si tati acasa, deci ne impartim cumva.
Sophia e cumintica. Mi-e drag sa am grija de ea. Si cu organismul slabit....Dumnezeu m-a ajutat sa nu imi fie rau pana acum de la tratament. O am pe soacra (care a venit ieri sa stea cu ea cat am stat eu o zi la tratament si care ar veni si sa trec peste zilele in care mi-ar fi rau - sper sa nu fie cazul totusi).Nu ma plang pana acum si poate poate o sa fie si acum la fel de usor cum a fost in sarcina.Sincer nu ma simt bolnava ci doar in refacere dupa cezariana - desi nici aia nu o mai simt de ceva timp. Doar a inceput sa ma manance semn ca se vindeca.

Nu am facut clisma. Am avut grija sa am scaun acasa cu o zi inainte si am mancat usurel in ziua anterioara operatiei - iaurt, fructe. Nu am mancat nimic dupa 8 seara.Nici nu m-au intrebat inainte de operatie nici daca am avut scaun nici daca imi fac clisma...se pare ca nu a contat asa tare sau au mizat ca am respectat regulile

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Kytana, eu nu as bea ceai de lactatie inainte de nastere. Si nu as face nici masaj la sani sau ce mai citesc pe net inainte de nastere. Nu stiu cum influenteaza contractiile si alte procese fiziologice, asa ca as lasa toate chestiile privind lactatia strict dupa nastere - din momentul 0 de dupa nastere sa zic asa

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Si eu stiu la fel, imediat dupa nastere (nu inainte!) se recomanda cate 2 l de ceai de anason, chimen si fenicul (eu le-am folosit cumparate separat de la Plafar si amestecate toate trei intr-o cutie si apoi pusa doza corespunzatoare in ibric, sa faca infuzie si baut). Daca toate trei plantele sunt bune pentru lactatie nu am vazut de ce sa nu le amestec si sa stau cu trei cutii diferite din care sa pun cantitati egale. Si continuati cu el mult timp, chiar daca aveti lapte, ca de daunat nu dauneaza.

Lalu85: Cum ti-a fost in Polizu, cum au fost medicii, asistentele, rezerva, povesteste-ne putin, atunci cand poti, cand te mai pui pe picioare ce crezi tu de cuviinta.

Tzitziri: Esti tare, stim ca nu vrei sa pozezi in mama eroina, nu iti face griji! Bine ca si sotul si soacra sunt alaturi de tine si te ajuta pe cat pot si pe cat ai nevoie! Doamne ajuta sa suporti bine tratamentul si in continuare si sa fie ok si cu operatia si cu cele ce urmeaza!

Ma duc sa ii dau sa pape scumpei mele si apoi sa o culc. Intru mai pe seara, sper!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

33 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Buna ziua mamici !
Ati scris nu gluma si am lipsit doar o zi.Momentan nu m cum sa recuperez din urma.Sper ca sunteti toate bine.
Ieri de dimineata de la 7 pana seara am facut curatenie,apoi baie etc...la 10 am cazut lata...

Astazi am stat in pat pana la 11,apoi am fost si mi-am facut manichiura si pedichiura.Acum am ajuns acasa,vreau sa pap ceva si sa ma apuc de calcat.Casa e curata,hainutele in dulap,restul lucrusoarelor pe masa de infasat,deci bebe poate veni oricand.Mi-as dori tare mult sa ma pot spovedi si impartasi zilele astea si apoi chiar pot sa nasc.

Va pupic si sa aveti o zi frumoasa !

ANDREEA 37+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Adriana, iti tinem pumnii pt maine. Sa mearga totul bine si bebe sa fie sanatos!

Mirabela, bine ai venit acasa! Te asteptam sa ne povestesti cand te simti in stare.

Oana, multumim de sfaturi

Kytana, imi pare rau ca nu te-ai odihnit cum trebuie. Si eu daca aud vreun tanrar, aprind lumina si nu ma culcpana nu-l omor! Ma enerveaza bazaitul si mai ales scarpinatul de dupa.

Lulutza, ce bebelina grasunica ai tu acolo! Mai ai si tu putinel!

Lalu, incearca sa te calmezi ca bebe simte starea ta si sa nu i-o transmiti si lui.

Stela, Matei nu da nici un semn ca vrea sa iasa?

37+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danageodoiu spune:

Adriana, iti tin pumni sa nu trebuiasca sa alergi azi sa faci cezariana!!! Stai linistita, ia-ti pastilele pe care ti le-a dat medicul, ca sa n-ai emotii mia mari decat e cazul...
Si mie tot de chestia asta mi-e frica, sa nu ma apuce travaliul inainte de data programata pt cezariana si sa fug la spital, sa nu apuce medicul sa vina si sa imi face de urgenta altcineva cezariana ca e pelviana Adela...
Dar fara emotii mari nu ar mai fi asa de palpitant...

Dana, mama Siminicii (25.03.2010) si
37+ ticker pe graviduta cu

Mergi la inceput

Pentru Elfica si pentru oricine doreste sa aiba un sfat si/sau sustinere in privinta alaptarii.
Prietena mea are acest blog...contactul este acesta:

http://blogulmeumediocru.blogspot.ro/p/contact.html
adresa de mail trecuta si acolo este alaptare@gmail.com

Elfica, trimite mailul la adresa de mai sus....se pare ca nu mai foloseste adresa pe care ti-am dat-o tie...scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Fetelor personalul de la polizu a fost super ok...eu am dat si bani la fiecare, acum nu stiu cum sunt daca nu dai bani. Am ajuns acolo, ma controlat dr. Cea cu care am nascut si apoi mi-a facut internarea, apoi mi sa facut clisma si m-au dus pe sectia de nasteri...eu am stat intr-o sala de travaliu, in care era un pat si o masa pe care am si nascut. De cum am ajuns acolo m-au conectat la un aparat care il monitoriza pe bb dupa care mi-au facut perfuziii cu o gramada de oxitocina pt ca nu ma dilatam. Apoi dupa nu stiu cate ore de dureri mi sa facut prima doza de anestezie care nu si-a facut efectul...apoi inca 3 care nici alea nu si-au facut efectul...am simtit cele mai crunte dureri apoi au inceput contractiile care nu se mai opreau si atunci au venit cred toate moasele si asistentele sa ma ajute sa iasa bb mai repede pt ca eu urlam de dureri si nu ma mai puteam controla (sotul si mama ma auzeau din curtea spitalului)...m-au pus sa stau pe o galeata ca sa ma screm da iasa mai repede si cand venea varful contractiei trebuia sa imping tare...si omi era asa greu pt ca simteam dureri cumplite...apoi m-au urcat in pat ca sa vada daca se vede capul copilului si deja se vedea apoi m-au urcat repede pe capra si acolo dai urlete si dureri pe care nu stiu nici acum cum le poate suporta o femeie dar mi-a dat atunci Dumnezeu o super putere si am impins si m-am scremut incat bb a iesit destul de repede (acum can va scriu plang iarasi, de cate ori imi amintesc, plang) si cabd a iesit am simtit o usurare, am simtit ca parca m-am nascut a2a oara...si can l-am auzit plangand si cand mi l-au pus pe piept nu a mai contat nimic, nici-o durere...l-am pupat si si am plans de fericire si plang de cate ori stau ore si il privesc si ii multumesc lui Dumnezeu ca ne-a binecuvantat cu o asa minune...
Dr. Cu care am nascut a fost super ok si m-a ajutat enorm si moasele si asistentele...

lalu85 40+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Va multumesc pentru raspunsuri fetele

Lalu, imi pare rau ca te-a durut atat de tare si ca nu a prins anestezia Dar la cat de fericita esti acum ne dai si noua forta ca va fi foarte bine, mai ales cand ne vom tine puisorii in brate.

Elfica, [url=www.organik.ro]aici[/url]se gaseste unt de shea, alte locuri nu am incercat.

Olivette, tu ce mai faci? Cum te simti?

De Mari mai stiti ceva? Sper ca i s-a depistat de la ce era hemoragia respectiva!

Ce bine ca te-ai odihnit un picut Andreea. Acum esti si tu linistita si iti poti astepta comoara Si eu as vrea sa ajung la parintele meu duhovnic, dar e tocmai in Campina si singura nu ma aventurez pana acolo!

36+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Sa va povestesc in mare cum am nascut eu...

Pe 23 am avut ceva contractii si dureri usoare de spate, pe 24 dimineata mai dese si durerea de spate mai mare, am sunat-o pe dr. si mi-a zis sa vin la spital ca voi sta pana la 37 sapt. cand voi face cezariana daca bb nu mai vrea sa stea... am luat nospa si o jumate de gynipral, m-am mai calmat si am plecat la spital. Dr mea era in concediu si a vorbit cu cineva sa ma preia pana vine si ea sa ma vada. Ajunsa acolo au zis ca nu nasc de curand, nu era declansata nasterea, mi-au facut monitorizare si aveam ceva contractii iar lui bb ii cam crestea frecventa cardiaca la contractii... dr mea s-a temut ca eu am uter cicatriceal si sa nu fie vreo problema la contractii mari. Mi-au pus o perfuzie cu gynipral, bb era bine dar contractiile se indeseau, am stat de la 7 seara la 1 noaptea in perfuzie. La 1 m-am dus in pat sa ma culc si timp de 2 ore m-am zvarcolit de contractii foarte dese, durerea nu era mare, doar asa de spate dar destul de suportabila... la 3 dimineata m-am dus la asistenta si i-am zis ca nu-s bine, mi-a facut iar monitorizare, bb era bine dar eu am avut 6 contractii in 15 minute si din alea mari mari de nastere. S-a speriat si asistenta, a chemat dr de garda sa ma vada pe masa si ce credeti: dilatatie 2-3 deja, a chemat dr mea de acasa, cezariana de urgenta, uter cicatriceal, bb angajat de nastere cu dubla circulara de cordon! Frumos! Parca visam si nu mi se intampla mie, asa ma simteam! Sotul era la tara bineinteles, cand m-am dus la spital a zis ca nu vine ca nu nasc eu asa usor, noroc ca am insistat eu, simtind ca nu e in regula, si a venit cu ultimul tren la 22.30. La 3.40 l-am sunat sa vina la spital ca nasc, pana a ajuns el eu deja intram in operatie. Aveam bagajul pregatit insa nu aveam bani scosi de pe card, am lasat cardul la o asistenta sa i-l dea cand vine, eram super stresata din cauza asta, nu dadusem la nimeni nik inainte...

La 5.08 pe 25 venea pe lume Calin, a luat nota 10, 3350 gr. L-am vazut atunci, era asa frumos cu niste buzite mari si dulci. Am facut rahie, m-a cam chinuit sa ma intepe, am o scolioza din copilarie care a dat probleme, ma si vedeam ca ma baga in anestezie generala... a fost super ok, spre sfarsit mi s-a dezmortit partea dreapta si au inceput durerile dar i-am zis anestezistei si ea zice, ei, e normal, dar am vazut ca i-a spus asistentei sa mai puna ceva pe venula si n-am mai simtit asa tare... mi-au facut prima zi ceva calmante si apoi n-am mai avut nevoie de nimic, nici n-am ametit cand m-am ridicat, m-a durut putin si atat. Super anestezie si recuperare, multumesc lui Dzeu!

Am stat cam mult in spital, a facut icter, a stat la lampa vreo 3 zile dar bine ca suntem acasa cu totii bine!

Citesc din urma si revin!

*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)

Mergi la inceput