Bv Adina! Hai Adriana77, Mari, Stella, Ramona!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

adriana draga tin pumnii pt maine sa mearga totul conform planului
Hai Adriana!!!Hai Bogdanel!!!

gaiticabine-ai revenit si felicitari pt bobocicachiar ma intrebam de multe ori ce mai faci.ma bucur ca toate-s bine
lulutzafelicitari pt bebelusa grasunica

Paulafericita 36+ cu Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Pentru toate fetele care isi doresc sa alapteze dar din varii motive nu alapteaza exclusiv....beti ceai de chimen si anason.Se gaseste la toate magazinele de produse naturiste si in farmacii. Se bea cat de mult pe zi.Ajuta la produs laptic cat mai mult. Prima chestie de produs laptic cat mai mult e de pus bebele la san cat mai mult. El gestioneaza situatia cel mai bine- toata productia se regleaza dupa cum cere el. Daca el nu cere - nu exista productie.
Recomand si Galactogil sau Galafor. Unele sunt pastilute, altele ca un fel de praf sub forma de granule. Galactogilul poate fi pus si in ceaiul de chimen si anason sa ii indulceasca gustul.
Eu nu am avut lapte de la inceput la David, chiar daca a fost nascut natural cand a vrut el. Dar dupa o saptamana si putin era alaptat exclusiv.Chiar daca m-am chinuit la inceput, chiar daca m-am certat cu al meu ca las copilul nemancat si il chinui daca il tin cu orele la san. Am baut ceai, am luat Galactogil (ulterior am trecut pe Galafor - mi s-a parut mai simplu si mai ieftin). Am avut incredere in mine, am fost sustinuta de fetele de pe forum si am reusit.

Completarea nu face bine daca va doriti sa alaptati exclusiv.Gandurile negative iar nu fac bine....doar pus bebe la san, eventual contact skin to skin (mami pana la brau dezvelita si bb in pampers)...si multa incredere.

Eu am o prietena consultant in lactatie. Va pot oferi numarul ei de telefon pentru orice sfat aveti nevoie. E o tipa foarte sufletista si de bun simt.Si se ofera voluntar, deci nu e vorba de bani si de alte interese la mijloc.

Nu vreau sa sune agresiv postul meu...daca va doriti sa alaptati exclusiv exista solutii. Nu judec in schimb pe nimeni pentru alegerile pe care le face.

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

neatza fetelor !!!

am recuperat somnul ! nu-mi vine sa cred ce pofta de viata da un somn bun si odihnitor ! cred ca e si de la vestile bune de ieri seara !

mai stiti ceva de danielabejan? nu a mai dat nici un semn de ceva timp ... poate a lasat numarul de telefon pe contul comun ... eu nu stiu nici parola si nici sa intru , dar as suna-o daca as veni in contact cu cineva care cunosate numarul sau !!!

va invit la o cafelutza ! eu inca beau cafea normala ... nu stiu daca dauneaza ... pup gagicile si ne vedem mai tarziu !!!

38 + Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Neata dragi mamici,

Azi noapte m-a chinuit un tantar rau-voitor iar astazi sunt usor chiauna. Am modificat titlul si le astept pe fete cu vesti!

Doamne ajuta Adriana, sa fie totul bine!

Tzitziri, ceaiul de anason, fenicul si chimen, se incepe inainte de nastere? Sau imediat dupa?

Ma bucur pentru vestile bune pe care le-ati primit,la cat mai multe! Eu sunt inca usor adormita, revin mai incolo. Va

36+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Neata, burtici dragute!

Azi am fost super matinala si va servesc cu un zodiac cald postat pe site. Nu stiu cat de mult tineti cont de trasaturile zodiilor, dar mie mi-a venit ideea sa scriu despre durerile nasterii in functie de zodie si daca ne putem folosi cumva de influenta astrelor ca sa avem parte de un travaliu usor... Se pare ca putem

Mami.ilinca, asa cred si eu, ca bagajul va fi in mare parte nefolosit, dar tre sa ma asigur ca am tot ce-mi trebuie. Bagajul lui bebe il va aduce sotul mai tarziu, dar al meu tre sa fie pe baricade

Kztanutz, ce zici tu de Elias e strigator la cer... ei nu-si dau oare seama ce implicatii are pt mama si fat programul ala al lor... e dovada de inconstienta. Sunt curioasa daca asa se procedeaza si in alte tari, se se dea formula automat, in afara orelor de vizita. Oricum, de la cursuri am aflat ca putem opta pe nu stiu ce formular pt alaptat exclusiv si sa interzicem folosirea laptelui praf. Dar daca nu te lasa sa mergi la el decat la program, nu-l poti lasa nici sa moara de foame

Corinuka, felicitari pt bebe grasunel! Super vesti, ma bucur pt tine

Elfica, te inteleg, cu siguranta si eu voi ramane activa pe odisee dupa ce nasc, sa vad cum se descurca toate burticile la termen si sa va ajut cu vreun sfat sau voi pe mine

Ma sperie si pe mine nasterea indusa, totul e fortat, corpul nu e pregatit, sper sa n-ajung acolo In fond, daca fac test antistres si reiese ca bebe are tot ce-i trebuie in burtica nu vad de ce tre sa se induca ceva si nu se poate astepta...

Gaitica, nu te-am uitat, bine ai revenit! Eu tot saltea de cocos am luat. Am luat-o pe cea de la cora si sper sa nu ne dezamageasca.

Carina,
e ca o recoltare de secretie doar ca mie mi-a scris pe buletinul de analize: secretie plus analiza streptococ, deci s-a facut precizarea. Cel mai bine e sa-ti intrebi medicul daca analizele de secretie facute includeau si streptococul sau nu.

Olivia, iti tin pumnii diseara ca bebelina ta sa aiba greutatea buna si sa fie cu toate in grafic!

Vaaaai, Lulutza, ai 38+!! Pe tine cand te punem in titlu? Super vestile de la eco, mai ales ca ai deja dilatatie! Poate de aici erau si durerile Nu mai stiu, tu vrei sa nasti natural?Scuza-mi lipsa memoriei Oricum, felicitari pt bebelina ta!

Adriana, tocmai ma minunam de Lulutza... acum sunt Bag repede niste motate de incurajare:

Doamne ajuta sa fie totul bine la cezariana, iti tinem pumnii!

Mirabela,
ma bucur ca bebe Calin e asa papacios si cuminte iar tu debordezi de energie! Asteptam cu interes povestea

Oana, multumim frumos pentru toate sfaturile! Eu mi le-am notat, sper sa pot alapta exclusiv fara probleme

fericita 38+ cu

Intimitate de cuplu

Mergi la inceput

Cu nasterea indusa sunt cazuri si cazuri. Am o prietena (da, stiu, cunosc multe fete care au nascut ) care a nascut in 5h, indusa nasterea, baietelul ei nu mai vroia sa vina la 41s si jumatate. Lichidul amniotic era deja verzui... Nu a avut epidurala si a zis ca durerile sunt suportabile. Acum, repet, depinde f mult de rezistenta de durere a fiecareia dintre noi.

Stelutz si eu sunt terifiata nitel de ceea ce se intampla acolo, dar ma tot bazez ca poate nu va fi cazul sa stam mult in spital si reusesc dupa 2 zile sa ajung acasa cu bucalatul nostru.

Mirabela, cat ma bucur ca ai ajuns acasa cu bine. Cum a fost cu anestezia de data asta? Totul okay sper!

36+ cu

Mergi la inceput

Intrebare: noi nu avem masina si ma gandeam daca vom avea probleme la declansarea travaliului in a merge cu taxiul la maternitate, mai ales daca se rup membranele?

Cu ambulanta sincer mi-e frica la cat de repede merg ei prin trafic...

Voi cu ce mergeti?

36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madanan spune:

Fetelor voua va curge un lichid galbui din tzitzi? Astazi am strans putin si imediat a iesit lichidul. O fi colostru? Oare o sa-l mai am si dupa cezariana?

+33 Maria

Mergi la inceput

Madanan, mie mi-a curs putin prin saptamana 28. Dar este normal, doarece sanul este deja pregatit pentru viitorul mic fomist. Cel mai probabil se va pastra si dupa cezariana, totul depinde de corpul tau, nu exista o regula.

36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Madanan: E foarte firesc, mai ales acum, in prag de nastere. Corpul se pregateste de nastere si, respectiv, de alaptare, toata sarcina. Asa ca nu iti face griji, se poate uda chiar si tricoul. Vine colostrul si in scurt timp dupa nastere se transforma in laptic. Colostrul acesta e foarte hranitor, incercati sa le dati copiilor cat mai mult inainte sa se transforme in lapte. Bine, daca puteti, ca daca va cheama la maternitate din trei in trei ore, nu aveti incotro :( Iar pana ajungeti acasa, teoretic, aveti direct laptic. E o prostie asta cu alaptatul la trei ore la pui atat de mici. Cand mai cresc se spune ca e bine sa le faci un program (eu nu am fost adepta, i-am dat mereu cat de des a cerut), dar cand sunt mici au stomacul atat de mic, ca il umplu rapid si nu mai pot. A mea sugea putin, adormea, apoi se trezea de foame (cred) si urla. Iar ii dadeam, iar adormea si tot asa... Apoi , de la zi la zi stomacelul puiului tot creste si isi poate face rezerve pentru mai mult timp, dar dureaza pana ajunge la capacitate cat pentru trei ore.

Corinuqa_g: Cezariana la cald e cand se declanseaza nasterea de la sine si abia dupa aceea te deschide medicul, iar cea la rece e cea programata de medic, din comoditate, in ziua x, cand are el chef, total gresit si neacceptat in strainatate. Corpul e bine sa se pregateasca de nastere, puiul sa fie gata sa iasa, nu sa il scoti cand are chef un medic.

Kytana: Te poti duce cu taxiul, e bine sa ai pregatite niste numere de la companii de taxi, sa fii sigura ca gasesti dispusi sa vina. Nu exista decat risc de a ti se rupe apa tocmai cand esti in masina, dar sansele sunt mici si ca sa eviti orice accident, ia-ti niste vata si pune intre picioare inainte de plecare si, eventual, o aleza absorbanta (care daca nu iti va folosi tie atunci iti va fi utila cand il schimbi pe bebe, sa nu faca pipi in timp ce tu il stergi, masezi, imbraci si el e fara pampers. Baietii am inteles ca au un jet, de stropesc in toate partile :) ). Si chiar il rogi sa mearga incet, nu sa se grabeasca si sa simti toate gropile. La prima nastere riscul de a naste atat de repede incat sa nu ajungi la spital e foarte mic, asa ca nu iti face griji. Si daca te apuca contractii dureroase, nu te jena sa te manifesti, abia va avea si soferul de ce sa isi aminteasca :)

Si inca o rugaminte, mai posteaza o data, te rog, link-ul de la untul de sheea nerafinat, ca vreau sa i-l dau cuiva si mi-e greu sa il caut in urma. Merci mult!

Tzitziri: Esti un model pentru noi, si cu organism slabit si cu doi copii si singura acasa cu ei multa vreme. Dumnezeu te-a rasplatit cu un copil cuminte care papa si doarme, sa nu te solicite prea tare, Doamne ajuta sa fie in continuare la fel. Te pupam si iti suntem alaturi! Si inca o intrebare, ti-a facut clisma la spital inainte de operatie sau fiind programata ti s-a spus incepand de la ce ora sa nu mai mananci / bei nimic si atunci nu a fost cazul? I-am scris prietenei tale, dar inca nu am primit raspuns si nici nu mi s-a intors mesajul. Mi-e jena sa o deranjez la telefon, ca nu e nimic urgent, oricum sunt hotarata sa merg in paralel cu alaptatul. Daca vorbesti cu ea, intreab-o daca a primit mesajul, doar atat sa stiu, ca nu e graba daca l-a primit, imi poate raspunde oricand.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

33 +

Mergi la inceput