Bv Adina! Hai Adriana77, Mari, Stella, Ramona!
Raspunsuri - Pagina 12
carinablanca spune:
Mami. ilinca, multumesc de info.
Gaitica, si noi tot saltea de cocos am luat.
Mami de fetita cu fundita Maria si 36 + cu http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png
carinablanca spune:
Corinuka, felicitari pentru vestile bune de la eco.
Contractii dureroase am si eu destule intr-o zi iar nedureroase sa nu mai zic. Mie pentru asta mi-a crescut doza la 2 pastile si jumatate de Gynipral. Dr mea a zis ca vrea sa ajung la 37 de saptamani si pare sa aiba efect. Azi am 36 si 4 zile.
Mami de fetita cu fundita Maria si 36 + cu http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png
Olivette spune:
Corina, ma bucur ca greutatea lui Daviducu e ok acum! Si eu am emotii pt maine, ca ultimele 2 eco au fost diametral opuse (mai mare cu 10 zile vs mai mica cu 5 zile). De-abia seara am programare.
Saltea eu am luat de cocos integeal (mai sunt unele sandwich cu cocos doar la exterior). Cat de buna e, ramane de vazut.
Bob si Oana multumi pt relatari privind experientele din spital.
O noapte usoara!
37+ Maya
lulutza_1980 spune:
Kytania m-am simtit mai bine dupa-amiaza ... poate si de la dusul relaxant ... e greu pana urc in cada , ca dupa aia tre sa vina Flo sa ma convinga sa termin ... as sta ore sub apa calda ...
mami.ilinca eu nu as fi rezistat ultimele doua luni fara perna speciala de insarcinacici ... nu stiu ce preturi sunt acasa , dar pentru mine a fost o super investitie . la inceput a fost un moft insa pe parcurs s-a dovedit mai mult decat folositoare ; ce e fain e ca dupa nastere se poate folosi pentru momentele de alaptare dar si pentru protejarea copilul ( sa nu cada din pat - bariera ) ...
eu am cumparat biberoane de la Tommee Tippee . mi-au fost recomandate .( TOMMEE TIPPEE - ”CLOSER TO NATURE” BIBERON ANTICOLICI 260 ML, SET 2 BUC, PP . Pentru nou-nascuti.)
38 + Teodora
lulutza_1980 spune:
astazi am fost la vizita "lunara" ... adica ultima oara cand mi-am vazut medicul a fost acum o luna - urma sa intre in concediu . acum doua saptamani am avut programare , doar ca stiam ca va fi medicul ce-i tinea locul pe perioada concediului ( dar cred ca am povestit deja - f bine pregatit , doar ca obisnuinta e mama invataturii )...
astazi eram euforica de bucurie ca am "asteptat" sa vina el pentru momentul crucial . asa e de calm si de bine pregatit ... fac si eu ca bob : am sa-i declar iubire eterna - cu martori ...
la ultima vizita ( pe 21 ) pustoaica mea avea 2 770 g , acum are 3 200 g ... eu am luat doar un kg de atunci si sunt f fericita ( cred ca e si din cauza lipsei bucatariei mamei ) ... important e ca totul a decurs perfect , analizele ( inclusiv pentru streptococi ) sunt perfecte ... e pozitionata exact cum trebuie ...
colul a inceput sa se deschida ( un centimetru ) - ceea ce e perfect ( cica asa tre sa fie ca sa se deduca ca se "lucreaza" - intelegeti si voi , ce am inteles eu ) ...
urmatoarea vizita e pe lunea urmatoare si el e convins ca daca nu fac vreo nebunie intre timp ( efort sau alte alea) ne vom vedea sigur ...
i-am povestit de durerea crunta a oaselor pelviene si a spus ca e normala , pentru ca fiica-mea impinge , , si ca cel mai bine ar fi sa evit pe cat pot plimbari si mult stat in picioare ... adicalea e recomandat sa stau cat pot intinsa si cuminte ...
in sfarsit mi-am amintit sa-i povestesc de arsurile mele crunte ce nu ma lasa sa dorm - mi-a dat MALOX 200/400mg ... mereu mi-a spus ca e totul perfect si eu cu capul in nori , mereu am uitat sa-i fac intrebari suplimentare ... acum cred ca aveam o lista imaginara si pe masura ce ii faceam intrebari le bifam ...
concluzie : poate veni in orice clipa , ca nu sunt probleme , dar dupa parerea lui va ajunge ffff aproape de 16 sept ...
si noi o asteptam penru cand va decide ea !!!
acum am sa incerc sa ne bagam la nani - poate ,poate recuperam noaptea trecuta ...
noapte buna tuturor !!!
38 + Teodora
lalu85 spune:
Multumesc fetelor pt sfaturi...toate tetinele sunt 0+ dar el se ineaca pt ca este prea mancacios, mi sa intamplat sa se inece si cu sanul eu m-am speriat ff rau si am plans de am rupt pamantul cand am vazut ca se invineteste si nu stiam ce sa fac...acum im este frica sa-i dau cu biberonul si ii da Cata. Imi este frica sa-i fac multe chestii...este asa rau sa nu ai experienta...
Imi edte ff dor sa mai stau la palavre cu voi dar sunt epuizata la maxim si nu prea imi revin cu somnul
va pupic
lalu85 40+ cu
PaulaFrida spune:
Neata burtici si mamici
Va astept la un milkshake bun
Eu ma delectez cu the usual,branza da vaci dulce cu smantana si miere de tei
pe toata lumea
Va doresc o zii super frumoasa si usoara
Paulafericita 36+ cu Roland
Adriana_77 spune:
Buna dimineata, eu am contractii, maine dimineata fac cezariana. Va tin la curent, va pup.
38+ Bogdan
Mirabelac spune:
Salutare tuturor!
Am ajuns si noi ieri acasa dupa 8 zile de stat in spital, asta a fost cel mai rau lucru pana la urma. Eu sunt foarte bine, de a doua zi nu am mai simtit nici o durere, am o energie de-mi vine sa alerg nu alta. Calin e bine, a facut un icter mai pronuntat, a stat cateva zile la lampa, a trebuit sa-i facem mai multe investigatii in maternitate pt ca prematurel pana la urma si e mai bine asa. Mananca foarte bine si doarme tot timpul, este foarte cuminte.
Va rog sa modificati la nume, pe pitic il va chema Calin Adrian, o sa va zic de ce ne-am razgandit.
Revin sa va povestesc prin ce aventuri am trecut cu nasterea mea.
N-am citit din urma, felicit si eu mamicile si bebeii care au venit pe lume intre timp!
Va pup pe toate!
*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)
corinuka_g spune:
'neata!
tickerul imi arata c-am intrat in luna a noua!!! ...lung a fost si putin mai este...
noi n-am prea dormit, acuma din cauza de carcei...
elfica foarte utile informatiile...ma credeti, fetelor, ca eu nu stiu ce-i aia cezariana la cald/rece?
gaitica bine ai revenit! felicitari pentru bobocica!!!...eu am luat salteluta de pe mykids . ro, azi am comandat-o si maine am primit-o...au preturi bune, iar saltelutele sunt ok...
mami.ilinca
carina mai stiu cazuri care au ajuns la 38-39s cu gynipral ...mie insa mi-a zis dr ca dupa 34s nu se prea da ca e cu riscuri, adica impiedica travaliul, daca cumva apare nasterea prematura...adica gynipralul e pentru impiedicarea nasterii premature, dar daca se rup membranele nasterea are loc foarte greu, tocmai din cauza medicamentului...eu am trecut de 34s pentru ca scad doza treptat, iar la 36s le termin...
olivette te-asteptam cu vesti bune de la dr!
lulutza felicitari pentru vestile despre bobocica pufoasa! 3200g? super!
lalu eu cred ca incet-incet ai sa te obisnuiesti cu bebe!...eu am fost ieri la un grup de suport in alaptare si era o tipa cu un bebe de 3 saptamani! era mic de tot, cat o sticluta de cola de jumate! m-am gandit ca tare frica mi-ar fi si sa-l iau in brate, daramite sa-i fac baie...dar cred ca pe parcurs te obisnuiesti...
paula multumim de milkshake! fff bun!
adrianaaaaaa!!!!!! ce emotii!!!!! cum te simti?? o sa fie bine, Doamne-ajuta!
_
35+ David Gabriel Multumesc Doamne!