Floricele de liliac mai-iun-2010 ( 14 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Ioana : imi pare rau ca nu iti poti pastra serviciul

Buna!
si mie imi pare rau.
Vineri e ultima zi.
Iar in cealalta parte va m dura aprox 2 sapt.
In final sa fiu angajata, asta conteaza.
Vine iarna si va fi m greu..

Citat:
Din perlele Sofiei :
Sofia, ca sa vina Mos Craciun trebuie sa fii cuminte si sa asculti de mami si tati .
Ce iti aduce el cand vine de Craciun ? "Laptop"
Bun, si altceva ? "Ciocolata multa"
Altceva ? "Haine"
Bine, dar ce ii aduce Nataliei ? "Hainele mele mici "

Foarte tare! M-ai facut sa rad..
Are intr-un fel dreptate ca poarta si hainutele ei, dar a incurcat cu cadoul de Craciun.

Citat:
Botezul a trecut cu nervi, Natalia cu 2 zile inainte de botez a facut otita iar preotul care a crestinat-o nu a tinut seama de acest fapt, desi il rugasem frumos inainte sa nu o bage complet in apa ca are febra si otita. Si eu si Florin era sa il strangem de gat !
Saptamana urmatoare am fost ba la ORL cu Natalia, ba la pediatru cu Sofia ca avea febra de 12 zile si nu ii mai trecea, am incurcat medicamentele fetelor ( adica antibioticul, partea buna era ca aveau amandoua aceeasi substanta, partea nasola e ca Natalia a primit o doza aproape tripla ; din fericire nu a patit nimi ). Apoi a tras Sofia sertarul de la comoda cu scopul sa urce sus dupa "pampers" zice ea dar nu cred, ca pentru a ajunge la el era suficient sa intinda mana; a cazut cu tot cu sertar, si-a prins si un deget sub ea, urletea multe, unghie vanata, piele dusa de pe deget, stress sa nu aiba ceva zdrobit si uite asa .... saptamana trecuta a fost de cosmar.
Acum ne-am linistit in final, otita Nataliei am tratat-o, a scapat si Sofia de febra si din fericire cu degetelul e ok, atat doar ca s-a deformat unghia si e vanata. Acum picea doarme si nazdravana e la gradinita .
si va doresc o zi cat mai placuta !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia (26.06.2012 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

In primul rand: sa-i fie de bine increstinarea Nataliei!
In al doila rand: imi pare rau ca s-au imbolnavit, lovit Sofia.
Insa ma bucur ca acum sunt bine.
Sanatate multa va doresc!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !

O cafeluta din partea mea ... tare rau am dormit azi noapte !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neatza!

Alina- imi pare rau de job! Tin pumnii sa iasa bine cu cel de la primarie!

Rocsy- sa va fie de bine crestinarea micutei Natalia, desi nu a fost cea mai buna "executare" a botezului! Ma bucur ca fetele sunt bine, iar Sofia e plina de perle!

De lunea asta sunt inapoi la birou. Al meu e acasa ca behaie si nu l-a primit ieri la gradinita. Astept weekendul!

Cris-pe unde te plimbi?

O zi frumoasa fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Rocsy sa va fie de bine crestinarea Nataliei. Imi pare rau de incidentele de la botez. Eu nu ii inteleg pe cei care nu inteleg dorintele parintilor mai ales cand e vorba de o problema medicala. Bine ca s-a terminat cu bine.
La fel am patit si noi cu Nadia asta vara cand si-a prins degetul la geamul masinii si a fost o mica tragedie. Cred ca mai mult de o saptamana a fost tot degetul vanat. Bine ca macar uita repede durerea.

Nico bine ai revenit pe meleagurile romanesti. Cum a fost la Viena?

Voi le dati la piticoti ceva de imunitate? Noi pana acum nu i-am dat nimic si ma batea gandul sa ii dau sirop Himalaya. Nu stiu cat efect au tratamentele astea de imunitate, dar parca as incerca ca peste tot sunt numai copilasi raciti. Cand l-am intrebat pe pediatru a fost cam expeditiv si mi-a zis ca el nu crede in ele.
La ultima raceala noi ne-am vindecat cu picaturi in nas si osciloccocinum asa ca eu totusi cred si in tratemente homeopate. Parca m-am saturat sa bag in ea medicamente.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Flory- eu la inceput de septembrie incep o sticla de Septilin din care ii dau pana se termina...
Asta nu inseamna ca acum nu e acasa si beheie....

La Viena a fost frumos, as vrea si eu un stil d-ala de viata.... La ora 18 toata familia acasa pregatind cina, ca deh programul de lucru e program....

Dorul de casa m-a terminat... Ultima saptamana nu prea mi-a priit...

Dar mi-a placut mult mai mult decat Parisul. Parisul e mai grandios mai plin de monumente, muzee si alte chestii, dar stilul de viata a ridicat Viena in top

Mergi la inceput

Eu i-am dat Sofiei cu o luna inainte de a incepe gradinita sirop de goji si catina cu miere ... degeaba, mi-a racit de 2 ori cand a fost valul la gradinita , cu behaieli cu tot ( vorba Nicoletei ).

Mergi la inceput

Neata !

e gata ... de fapt a fost si bauta deja ; aveti noroc ca v-am pastrat si voua .

Din seria, perlele copiilor sunt mai bune decat bancurile :
Sotul meau aseara a mancat usturoi si azi dimineata cand s-a trezit s-a intersectat cu Sofia inainte de a ajunge la baie; s-a aplecat saracul sa o sarute si sa ii spuna dimineata iar d-ra la taxat : "puti a caca, cacaciosule"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Rocsy super tare Sofia.
Sunt cei mai draguti la varsta asta. Nu sti cum asociaza ei lucrurile si ce le trece prin cap. Nadia i-a povestit la tanti care sta cu ea ca mami l-a batut pe bati si pe el l-a durut ochiul dar "tiece" si apoi s-a pupat mami cu tati si ii arata cum. Asta dupa ce ne jucam cu mingea si din greseala l-am lovit in cap si tati se prefacea ca il doare ochiul.
Alta...cand a venit de la sport pt ca mama merge cu ea si a ajutat-o sa isi care saltele, si mama ii zicea ca a obosit si ea i-a zis foarte serioasa "buni sport puti du-te spala".
Daca i se pare ei ca un om e murdar si vrea sa o ia e mana ii spune "nu mana Nadia e caca. spala". Te si fac de rusine copii astia uneori dar isi si simpatici de mor.

Nico sa iti fie de bine excursia de la Viena. Eu ma incarc cu energie pozitiva de cate ori mergem in Austria. In fiecare an ne propunem sa mai vizitam si alte tari dar parca nu ma lasa inima sa nu merg in Austria, ma simt acolo ca si acasa.

Deci siropurile de imunitate sunt mai mult frectie la piciorul de lemn. Nu stiu daca o sa incerc ceva anul asta mai ales ca nu mergem la gradi. Se vedem cum trecem de iarna asta.

Cris, Alina, Marylenac, fetili ce mai faceti de nu mai dati nici un semn de viata?
Alina ai mai reusit ceva cu locul de munca?

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

'Neata!

O www.coffeeterra.ro/wp-content/plugins/vslider/timthumb.php?src=%2Fwp-content%2Fimages%2Fcoffee2.jpg&w=900&h=280&zc=1&q=80" target="_blank"> cafea serviti?

Ce senzatie am stand acasa.
Dar, ma consider la servici, ascultand Magic FM. Postul de radio care il ascultam zi de zi.

flory_blanca va m dura cam 3 sapt.
Trebuie sa ma tin de d-na primar, mai ales ca ma incadrez pe un post.
Sambata trebuia sa ne intalnim, insa nu ne-am intalnit.
Sper sapt asta sa ne vedem face to face.
O zi frumoasa sa aveti!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Va servesc cu o cafea,e luni si sigur prinde bine
Rocsy aoleu ce saptamana ati avut,bine ca a trecut,sa fie sanatoasa micuta crestina de aici incolo,asta e important.
Alina imi pare rau pentru servici,sper sa primesti veste buna de la primarie
Flory am auzit ca siropurile Ingeras de la Dacia Plant ar fi bunicele....

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput