Floricele de liliac mai-iun-2010 ( 14 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna seara!
Strig si eu prezent...nu am timp de nimic,plec la munca pe intuneric,ma intorc pe intuneric...

Citat:
Acum ma simt rea si egoista ca am prefarat sa merg la lucru, sa inchid ochii la unele probleme si poate era mai bine sa fi stat cu ea acasa sa ma ocup ca lumea de ea. Eu n-am avut timp sa iei cu alte mamici in oras sa ne imprietenim sa facem schimb de experienta, am neglijat aspectul asta si vedeam numai lucru. chiar am crezut ca asa e mai bine pt toata lumea. Am senzatia ca totul a fost facut numai pe fuga si ca nu m-am ocupat cum trebuie de nimic, si acum m-am trezit ca am un copil care nu e in stare sa interactioneze cu alti copii. Dar care nici macar nu e dependenta de mine cum povestesc altele, vrea doar sa fie lasata in pace. Mi-am spus si eu oful ca nu stiu cum sa procedez si ce sa fac si nu stiu sunt asa de suparata si dezamagita de mine, simt ca nu am facut tot ce se putea sau trebuia pt copilul meu, pt ca el sa creasca armonios.

Flory,asa m-am simtit si eu cand m-am intors la munca,mai ales ca Sebi parca se razbuna,vroia numai la tati,el sa-l imbrace,el sa-i dea sa manance,cu el sa se joace etc.
Dupa un timp ne-am intrat in ritm...
acum iar mi-e greu ca e programul mai lung...dar tot timpul m-am intrebat/ma intreb,daca merita alergatura asta dupa bani,si daca nu cumva o sa fim sclavul lor pana la sf,si sa regretam ca nu am stiut ce e mai important....mi-am zis si eu oful...tam tam

Rocsy,Sofia e taaaaare haioasa,seamana cu mami imi dau seama dupa faza cu olita

Marilenac misto ca ii mai lasi pe baieti din cand in cand pe la tara...si eu as avea la cine sa-l las,dar nu m-am indurat pana acum....poate la bebe 2 o sa fiu mai relaxata

Alina,ceva vesti?

Zguby gata bulioanele?

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Alina,ceva vesti?

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Buna seara!
Nici o veste.
La tine cum e cu noul job? Inafara faptului ca vii tarziu..
O seara placuta sa aveti!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Buna seara fetelor!

Chiar am crezut ca nu a mai scris nimeni de cand am plecat!

Alina- bafta cu jobul!
Rocsy- ai o fata cat zece!
Mary-sper sa gasesti si tu un job mai bun!
Cris- daca compensezi cel putin material orele multe petrecute la serviciu, macar iti mai linistesti un pic constiinta1 Uite cine vorbeste.....!
Flory- fi-ta ra trebui sa faca pereche cu fi-miu la rupt patu..... sare si fi-miu non-stop....

Vocea mi-a revenit, dar imi curge nasul si dimineata am niste dureri de cap de la raceala.....

La Viena e frumos, imi place orasul, imi plac oamenii....

Sper ca duminica si jumate din sambata viitoare sa apuc sa vad mai mult.....

Mi-e dor de casa, de copil, de barbat....

Nu mi-am mai vazut casa de 1 luna...., abia astept sa dorm in patul meu....

O seara buna fetelor si stati cat mai departe de raceli voi si cei mici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Nicoleta si eu vreau la Viena. Asa de mult imi place acolo.
Referitor la sarit ma gandeam sa o dau la ceva gimnastica pt copii asa de mici macar sa o faca in mod organizat, mai ales ca mie imi sta inima in loc cand o vad ca se pune sa stea in cap. O tot cert ca am senzatia ca o sa isi rupa gatul. Macar sa invete minimul necesar se nu se vatameze.

Cris si eu ma intreb aceleasi lucruri si uneori ma intreb daca se merita toata alergatura, alteori ma justific ca e pentru familie. Asta e societatea moderna in care traim. /Banuiesc ca vor trece sentimentele acestea ca mai cresc pustii si sunt mai independenti. Si eu incerc cand ajung la lucru sa stau doar cu ea, nici nu deschid televizorul, facem doar activitati pe care le putem face impreuna.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Salutare!
Resuscitez scuteceala!!!!

Era Sebi ieri cu ta'su la un vecin,il ajuta sa puna gresie
Se chinuie el serios sa faca treaba,vede ca nu reuseste si se duce la ta'su:"tati,avem pobeme!nu tiu tai ghesie.vata-ma"

Mergi la inceput

Buna!
Sa continui seria "perlelor": aseara tatal meu a stranutat (sta la noi cat izolam casa) si vine Justina din bucatarie si zice: 'sa taiesti'.
Tare simpatici sunt!

Decizie finala si nasoala, nu-mi va prelungi contractul iar fata se intoarce cu 2 zile inainte.
Vinerea viitoare fiind ultima zi.
Tb sa tin de d-na la care am depus CV-ul, pt sapt viitoare sa vad cand se va da concursul..ca tb sa lucrez undeva.

O zi buna va doresc! (ca a mea nu e, inca de ieri de la prima ora am primit vestea iar azi ca se intoarce m dvm)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Cris baiatul intr-adevar baiatul avea o problema Super simpatic si mare mester. O sa aveti ajutor serios in casa.

Alina imi pare tare rau cu serviciul. Mai incearca sa iti depui cv-ul si in alte parti poate ai mai mult noroc. Vine si o perioada nasoala cand cam scade activitatea la firme dar trebuie sa incerci sa fii optimista. Sau daca esti indemanatica poate incerci sa faci ceva acasa.

Noi am dat-o pe Nadia la gimnastica si e super incantata. Merge buni cu ea. Saraca la inceput cand s-a vazut acolo a crezut ca iarasi merge la gradi si nu a vrut sa intre in sala a stat doar langa buni si cand a vazut ea ca nu e gradi a fusgit de langa mama "buni aici nu e gadi, ce bine" si de atunci face si ea exercitii, ce poate bineinteles. Suntem incantati ca i-am gasit o activitate mai ales ca vine frigul si dupa-masa nu o sa mai putem iesi atata afara.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

'Neata!

Cafeaua este gata!

Flory_blanca
In alta parte, aproape de casa nu am unde sa-mi depun CV-ul.
CV-ul care l-am depus e la o primarie dintr-o comuna apropiata.
Vor scoate 2 posturi la concurs.
"Tot raul e inspre bine!"
Doamne Ajuta , sa fie asa!

La actualul loc de munca chiar e f multa activitate, mai ales la contabilitate, mereu este ceva de facut (situatii, peste situatii..etc.)

Acasa abia gatesc cu fetele, de facut acte nici vorba.
Actele sotului i le fac cand dorm fetele, sau si cand sunt treze, dar m greu.
Mai nou i-a dat pana pe 5 ale fiecarei luni, anumite situatii.
Asta e!
Voi vedea ce voi rezolva!

O zi buna, va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Buna tuturor!

Sunt o mamica de doi prichindei, unul de 3 ani si 7 luni, unul care va implini 4 luni la sfarsitul acestei saptamani! Am fost si eu activa pe forum in 2009-2010, dar apoi am renuntat sa mai scriu... si-mi pare rau, mai ales cand vad ca mamicile de ghiocei 2009 au ramas un grup frumos si unit!

Deoarece locuim intr-un apartament care devine de la o zi la alta mai neincapator, am decis sa daruim lucrurile pe care nu le folosim, este vorba despre lucruri noi sau aproape noi, pe care ori le-am cumparat sub impulsul momentului ori le-am primit.

Va astept pe blogul meu, reclama - reclama mascata , poate veti gasi lucruri pe gustul vostru, este vorba despre haine, incaltaminte, accesorii, lucruri pentru copii, etc.!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Salut !

Petra : foarte frumos ca ati ales sa daruiti lucrurile , nu ne inscriem , sunt sigura ca sunt multi alti parinti care au nevoie cu adevarat de lucrurile respective .

Cris : l-ati invatat pe Sebi sa taie gresia ?

Ioana : imi pare rau ca nu iti poti pastra serviciul

Nico : sa inteleg ca Viena e un vis ?

Flory : Nadia e urmatoarea mare gimnasta a Romaniei

Din perlele Sofiei :
Sofia, ca sa vina Mos Craciun trebuie sa fii cuminte si sa asculti de mami si tati .
Ce iti aduce el cand vine de Craciun ? "Laptop"
Bun, si altceva ? "Ciocolata multa"
Altceva ? "Haine"
Bine, dar ce ii aduce Nataliei ? "Hainele mele mici "

Botezul a trecut cu nervi, Natalia cu 2 zile inainte de botez a facut otita iar preotul care a crestinat-o nu a tinut seama de acest fapt, desi il rugasem frumos inainte sa nu o bage complet in apa ca are febra si otita. Si eu si Florin era sa il strangem de gat !
Saptamana urmatoare am fost ba la ORL cu Natalia, ba la pediatru cu Sofia ca avea febra de 12 zile si nu ii mai trecea, am incurcat medicamentele fetelor ( adica antibioticul, partea buna era ca aveau amandoua aceeasi substanta, partea nasola e ca Natalia a primit o doza aproape tripla ; din fericire nu a patit nimi ). Apoi a tras Sofia sertarul de la comoda cu scopul sa urce sus dupa "pampers" zice ea dar nu cred, ca pentru a ajunge la el era suficient sa intinda mana; a cazut cu tot cu sertar, si-a prins si un deget sub ea, urletea multe, unghie vanata, piele dusa de pe deget, stress sa nu aiba ceva zdrobit si uite asa .... saptamana trecuta a fost de cosmnar.
Acum ne-am linistit in final, otita Nataliei am tratat-o, a scapat si Sofia de febra si din fericire cu degetelul e ok, atat doar ca s-a deformat unghia si e vanata. Acum picea doarme si nazdravana e la gradinita .
si va doresc o zi cat mai placuta !

Mergi la inceput