Floricele de liliac mai-iun-2010 ( 14 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Neata!
Va servesc cu o cafea,e luni si sigur prinde bine

Alina imi pare rau pentru servici,sper sa primesti veste buna de la primarie

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Buna!
Mersi pt !..si sper sa primesc vesti bune!
La tine cum e?Te-ai acomodat?

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !

Iar e luni .... si eu am chef de concediu , vara asta nu am avut si acum parca m-a luat oboseala si lenea , tot am zis ca imi iau o saptamana dar nu am mai apucat !

Flory : da, la varsta asta sunt cei mai draguti ; Sofia pe cat e de mica, culege tot de la gradinita. De exemplu, sambata avea ea chef de jumulit florile de la bunicul sau din curte, iar cumnatul ii spune : "Sofia, nu mai rupe florile ca vin cu batul la tine ! iar dansa ii spune "fac pipi pe mine de frica pentru batul tau " ... expresia asta clar e culeasa de la gradi .

Cris : bine ai revenit , te intreb si eu ca si Ioana , cum merge treaba ?

Ioana : 3 saptamani trec intr-o clipa, e de speriat viteza cu care trec saptamanile una dupa alta. Mie inca nu imi vine sa cred ca peste 2 luni e Craciunul, parca nici nu am iesit din atmosfera Craciunului de anul trecut , ce sa mai zic ca primavara si vara parca nu au existat deloc . Deja am inceput sa ma uit dupa cadouri si visez la brad .

Nu am chef de nimic, cand se trezeste Natalia ar trebui sa imi misc fizicul la plimbare, dupa-masa la cabinet, pana ajung acasa e seara ... si uite asa a mai trecut o zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

r_ocsy asa e! Trece repede timpul, mai ales cand ai activitate.
Am zis aprox 3 sapt., ca nu stiu exact cand se aproba posturile si ziua cand se da concursul. De aceia tb "sa ma tin de ea".
Nu ma las in baza ei ca ma va anunta.
Ca si timp trece repede.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Rocsysuper tare Sofia.

Crismerci de info cu siropul.Nu am mai apucat sa ii dau nimic ca mi-e racita bine deja. Saraca e tot cu batista la nas asa mucisori are. Dupa ce ii trece vedem ce tratament de imunitate facem.

Alina trec repede 3 saptamani, o sa iti fie dor de ele apoi. Eu de cand am terminat facultatea parca nu am mai avut timp sa ma relaxez. Din facultate direct la munca, apoi direct in sala de nastere, inapoi la munca si parca regret ca nu mi=am luat ceva timp doar pt mine. Acum am senzatia ca nici o luna nu mi-ar ajunge sa ma odihnesc, sa fac lucrurile care imi plac, sa ma detasez de toata. Asta e , fiecare ipostaza cu avantajele si dezavantajele ei.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neatza fetelor!
Azi dau eu cafelutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !

Multumim de cafea , am mare nevoie ca Natalia s-a hotarat sa imi faca nervii prastie si sa o ia pe urma Sofiei ... dintr-un copil care dormea toata noaptea acum se trezeste de cel putin 3 ori pentru tzitzileala. Pana acum cand se foia, ii dadeam suzeta si era foarte multumita, acum suzeta nu mai e buna si intr-un final daca nu o pun la san incepe sa urle !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Nico eu servesc un ceai cald cu paracetamol ca sunt racita si eu si junioara.

Rocsy poate are un puseu de crestere si e doar o etapa trecatoare. Daca stau sa ma gandesc cum a fost la Nadia pe cuvant ca nu mai imi aduc aminte multe chestii, foarte multe chiar si cand mai imi zicea cate o mamica ca asa e ma uitam la ea lung de parca nu era normala. Ti-a fost mai usor cu Natalia, in sensul ca au venit lucrurile mai natural?

Nana oare ca mai faci, ne mai citesti, mi-e dor de cum povesteai.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Buna dragelor,

iata-ma si pe mine, de azi dimi sunt tot pe drumuri, am ajuns la birou, am mancat si acum sunt asa, fara chef de munca, asa ca m-am gandit sa mai dau o tura pe la voi....

Noi suntem bine, Tudor creste, vorbeste tot mai mult dar nu si mai bine, el e cu ale lui, in legea lui, numai eu si Buni intelegem in totalitate ce spune el. Acum e iarasi la tara, e rosu in obraji, sta toata ziua la aer curat, alearga gainile de zor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Rocsy, brrrr, imi aduc si eu aminte de perioada cand Tudor se trezea de n-spe mii de ori pe noapte pt titi. El nu a vrut nici suzeta, numai titi era buna toata ziua si toata noaptea. Poate reusesti sa o mai amagesti cand simti ca nu se trezeste neaparat de foame.

Alina, ce sa zicem, greu cu gasitul job-ului in ziua de azi, eu stiu pe propria-mi piele ce inseamna sa astepti, sa stai in suspans, dar ai sa vezi ca Doamne-Doamne, are grija de toate.

Flory_blanca, ce sa zicem, iti doresc sanatate multa....

Nico, te intorsesi pe meleaguri romanesti? ti-ai revenit? eu de fiecare data cand revin dupa o excursie in afara, de obicei din partea vestica a Europei, sunt furioasa cand ajung in Ro, mi se pare ca avem ceea ce meritam. Adica ceva de genul "Romania e minunata, pacat ca e locuita".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Mary- eu nu-s asa suparata pe tara! Nu e a noastra perfecta, lipsuri multe, deh, dar am invatat sa o accept, sa scot ce-i mai frumos din ea, iar cu partea "mai putin perfecta" sa o accept sau atunci cand pot sa o indrept....

Parerea asta eu o am cu Parisu', frumos dar pacat ca-i locuit. De atunci pur si simplu am invatat ca Bucurestiul sta mai bine la capitolul locuitori.... Asta nu inseamna, ca restul Frantei nu-i frumos si oamenii pot fi complet diferiti fata de ce-i in Paris....

Nu cred ca exista tara perfecta, incerc ca anumite lucruri sa nu-mi strice bucuria de a trai.....
Ca de exemplu cu biletu de 5 lei pe care vor sa-l adopte.....Ok platesc 5 lei, dar vreau si controlor in masina ca sa educe populatia in a composta si poate atunci putem avea si pretentii asupra calitatii transportului....Din pacate la noi se poate face educatia populatiei in masa prin frica, teama, dar sper ca intr-un viitor nu va mai fi nevoie de astfel de masuri si spiritul civic va fi prezent....

Vezi? sunt optimista, sper sa prind ceva modificari in viata asta....

Of, ce m-am intins........

Mergi la inceput