Floricele de liliac mai-iun-2010 ( 14 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neatza!
dau cafelutza!

Fi-miu de o saptamana se lupta cu o tuse seaca care are loc numai in timpul somnului, noaptea pe la vreo 2-3. Se chinuie cam o ora cu ea pana se linsteste.... E seaca si tuseste pana ii vine sa vomite...

Am dat Eurespal/Humex, ceai de frunza de ceapa, suc ridichie neagra cu miere. Nimic nu ajuta. Ati avut de a face cu asa ceva?

Nu stiu ce sa-i mai dau/fac. Azi o sun pe doctorita sa vad ce zice...

Mergi la inceput

Neatza!
dau cafelutza!

Fi-miu de o saptamana se lupta cu o tuse seaca care are loc numai in timpul somnului, noaptea pe la vreo 2-3. Se chinuie cam o ora cu ea pana se linsteste.... E seaca si tuseste pana ii vine sa vomite...

Am dat Eurespal/Humex, ceai de frunza de ceapa, suc ridichie neagra cu miere. Nimic nu ajuta. Ati avut de a face cu asa ceva?

Nu stiu ce sa-i mai dau/fac. Azi o sun pe doctorita sa vad ce zice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Nicoleta siropul de jneapan e foarte bun pt tuse. Si Nadia a fost racita dar am scapat usor de data asta, cu picaturi de nas si osciloccocinum.

De la Nadia ne-am racit toti, iar eu parca am un arici in gat. Mi-am luat jumate de zi libera ca ma simt de parca m-ar fi batut careva.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Salut !

Sofia a racit din nou, suntem acasa in 3 , cam solicitant ... am chemat bona mai repede, imediat o tai la cabinet.

Flory : la Natalia e mult mai usor ca nu mai bag toate in seama, ceva de genul : "vai de mine , tuseste copilul, ce ma fac " ... acum , o studiez, o urmaresc si imi zic " si noi mai tusim din cand in cand, nu are nimic, poate s-a inecat" . Sanatate multa si voua.

Marylenac : sa te plictisesti mai des , mai aflam si noi de voi una alta.

Nico : eu am in casa sirop de brad, de la plafar si ii dau o lingurita dimineata si mai am Stodal ( homeopat ) , 2 ml dimineata ( daca nu ii dau siropul de brad ) si 2 ml seara .

Va pup !

Mergi la inceput

Neatza!
Dau si azi cafelutza!

Am trecut pe Paxeladine+Aerius+vit C

Rocsy-Stodalul si osciloccinum la noi agraveaza sau sunt apa de ploaie....

Flory- am cautat de "goagal" sirop de jneapan si am gasit ca se foloseste la menopauza si la probleme cu articulatii/oasele....In mosd sigur fi-miu n-are probleme cu niciunele.... Cred ca am dat de altceva decat spui tu acolo... As fi tentata sa iau sa am in casa... ala de care spui tu si nu ce am gasit eu.....

O zi frumoasa fetelor!

Mergi la inceput

Nicoleta m-ai bagat in boala cu ce ai gasit tu Era sa i-l dau de cap la soacra-mea ca ea mi l-a facut. Cu el l-a tratat si pe nepotelul meu cand a avut un episod urat de tuse.
Uite aici un link in care explica la ce e bun, e ca si siropul de brad de care stiam si eu ca e de tuse, de jneapan doar de anul asta am si eu in casa.

http://www.gradina-online.ro/Jneapanul_A3880.html

29.04.2010

Mergi la inceput

Neatza!

Flory- eu asta am citit:
http://www.pcfarm.ro/produs/1378/Extract-din-muguri-de-jneapan

O cafelutza calda si o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Nicoleta nu stiu ce sa zic este ciudat ce ai gasit tu. Eu tot linkuri ca e de tuse am gasit, in plus face parte din aceeasi categorie cu bradul si stiu ca si siropul din muguri de brad e pt asa ceva. Oricum m-ai pus pe ganduri. O sa mai sap.
Fetele pe unde umblati de nu mai ziceti nimic?

29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Neatza!
Dau si azi cafelutza!

Am trecut pe Paxeladine+Aerius+vit C

Rocsy-Stodalul si osciloccinum la noi agraveaza sau sunt apa de ploaie....

Flory- am cautat de "goagal" sirop de jneapan si am gasit ca se foloseste la menopauza si la probleme cu articulatii/oasele....In mosd sigur fi-miu n-are probleme cu niciunele.... Cred ca am dat de altceva decat spui tu acolo... As fi tentata sa iau sa am in casa... ala de care spui tu si nu ce am gasit eu.....

O zi frumoasa fetelor!

Nicoleta, pe Bianca o scot din tuse urata cu voma, folosind Ipeca. Am jonglat un pic cu remediile pana am gasit ce i se potriveste, ultima data am scutit-o de tusea aia chinuitoare si voma ce urma dupa ea. Initial incercasem Ipeca 30 si nici un efect, apoi am trecut pe Ipeca 200 si s-a vazut. Mergi la un homeopat si chiar daca nu nimeriti din prima, incercari si tot dati de remediu care-i merge. Apoi totul e mult mai simplu si pentru copil si pentru tine. Nu-i administra Ipeca, mergi la medic...dilutiile specificate sunt foarte mari, nu se dau pana nu ai avizul medicului.
Homeopatele complexe, generale...sunt pe dilutii foarte mici, se administreaza in conditii safe dar si efectul e mic :). Cauta un medic care prescrie de la 30CH in sus.

Sanatate!

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Salut !

Am avut-o pe Sofia acasa saptamana asta ... de aici si lipsa mea de timp ... in plus, sunt racita cobza si ragusita de abia vorbesc , nu am fost in cea mai buna forma.

Softurela : ce bine ca ne mai citesti , stai cu noi mai mult pe aici

Noapte buna !

Mergi la inceput