Floricele de liliac mai-iun-2010 ( 14 )
Raspunsuri - Pagina 12
flory_blanca spune:
Rocsy imi pare rau ca e bolnavioara Sofia. Natalia a scapat? Eu stiu din ce scriai inainte cu prea ai avut probleme cu Sofia , se imbolnaveste mai des de cand merge la gradi?
Softurela subscriu la ce a zis Rocsy, plictiseste-te mai des pe la noi.
Pe mine m-a lovit astenia de toamna, as dormi intr-una si ma dispera ca se inopteaza asa de repede si a trebuit sa reducem din timpul stat afara. Se plictiseste mult mai repede Nadia in casa si nu mai are rabdare. De abia astept sa treaca perioada asta friguroasa.
Apropo, copii vostri stiu poezii si cantece?
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
r_ocsy spune:
Sofia in 2 ani a racit de 3 ori, acum intr-o luna a racit de 2 ori . Natalia nu a scapat nici ea, si era din nou sa avem probleme cu urechea, indiferent ca ii aspiram nasucul la o jumatate de ora; acum mi-e foarte clar ca pitica de cate ori va raci e predispusa la otita ( de data asta am scapat doar cu picaturi in urechi fara antibiotic pe cale orala ). Cea mai mare provocare a noastra va fi cum sa o ferim pe Natalia de raceala atunci cand Sofia se va imbo;navi din nou .
r_ocsy spune:
Sofia stie mai multe cantece decat poezii, muzica fiind aproape non-stop la noi in casa se intelege de ce , in plus, la poezie nu am fost buna niciodata asa ca .... nu prea are de unde stii poezii atata timp cat nu stiu si eu, eventual poate invata la gradinita.
cris_09 spune:
Neata!!
Va servesc cu o cafea
Softurela ma bucur ca ne-ai scris,am vazut ca mi-ai dezaprobat un mesaj,deci stiam ca ne citesti.Poate te mai plictisesti si ne povestesti ce ati mai facut in ultima vreme
Sebi nu stie poezii,ma "enerveaza" ca nici culorile nu le stie.
De fapt,cand are el chef le stie,dar de obicei e foarte distrat si zice la nimereala.
In schimb,tine minte povestile,daca il intrebi din ele,povesteste cum se spala pe fata piticii(din Alba ca zapada),sau ca a luat foc padurea in Bambi,ca ii creste nasul lui Pinochio...etc
Ieri in timp ce ii cantam,ce credeti ca imi zice?
"Mamicooooo,taci!!!Canti ulat!"
Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
flory_blanca spune:
Deci Cris sa nu te duci la Vocea Romaniei ca nu ai sanse din spusele lui Sebi. Nadia e cum povesteti tu de Sebi cu culorile, interes zero mai mult la nimereala. Acum de vreo saptamana vad ca stie care e rosu.
Rocsy imi pare rau de problemele cu racelile, in timp poate se mai intaraseste si sistemul imunitar al Sofiei si nu mai ia toti crocobaurii de la gradi. Voi ii puneti muzica de copii pt Sofia sau de toate felurile.
Cu chiu cu vai am invatat prima strofa din Mos Craciu, nu prea isi da interesul cand "trebuie " sa invete ceva. Se enerveaza si cand o corectez la cuvinte , mai degraba prinde lucrurile asa din zbor si apoi ma mai uimeste cu cate o chestie.
29.04.2010
NicoletaB spune:
Hello si de la noi!
Saptamana trecuta am fost in medical cu buburuza! Tusea ne-a pus capac luni, iar marti a tusit in continuu, era epuizat fizic de atata tuse, asa ca am trecut pe antibiotic si rezultatele au fost uimitoare. Azi ne-am reintorts la gradi , astept sa vad dupa amiaza cum se prezinta.
Softurela- multumesc de pont! Imi tot propun sa ajung si la un homeopat, poate reusesc o data.....
Rocsy- sanatate fetelor....
Poezii, cantece....... chestii SF la noi....
o zi frumoasa!
flory_blanca spune:
Nicoleta ma ganeam ca e ceva de nu ai mai intrat. Imi pare rau de problemele avute, vad ca pe aproape nimeni nu a ocolit raceala pe vremea asta. Cum s-a adaptat Rares la gradi, ii place?
Si acum PAM PAM PAM, vestea cea mare asteptam o surioara/fratioara. Suntem abia la inceput, inca nici nu am anuntat lumea dar sper/simt ca o sa fie bine. Oricum incerc sa fiu mai "cuminte" decat data trecuta, sa nu mai exagerez nici la lucru si sa ma odihnesc cat pot de mult, daca ma lasa pitica.
29.04.2010
NicoletaB spune:
Neatza!
Dau o cafelutza sau un ceai cald, in special pt gravidutze!
Flory- felicitari pt sarcina! Sa o duci cu bine pana la termen si sa-i aduci celei mici un fratior/surioara asa cum va doriti voi!
Eu nici nu mai am curajul sa ma gandesc la asa ceva...........
Bravo! Chiar ma bucur sincer pt voi!
La gradi, s-a adaptat, nu mai plange dimineatza, vad ca reuseste sa si adoarma ceva la pranz acolo, deci nu mai are cearcane de nesomn....
Iar acum ne pregatim sa aniversam Sf. Mihail si Gavril la gradi....
O zi frumoasa!
r_ocsy spune:
Flory : FELICITARI !!!! Sarcina usoara iti doresc !!!
Noi ascultam muzica pentru copiii, muzica de pe kiss fm , youtube ... in proportie de 80 100% avem muzica non-stop ; acum e innebunita dupa "cai verzi pe pereti" a lui smiley si mereu isi da repet pe melodie .
Luni dimineata era sa o trimit pe Sofia la gradinita, noroc cu o prietena ca vorbind una-alta am aflat ca picii au vacanta , inca o saptamana in 3 acasa ; dupa atata lipsa sa vezi iar scandal lunea viitoare !!!
Ioanact spune:
Buna!
flory_blanca Felicitari!
Sarcina usoara iti doresc, cu o surioara/fratior pt Nadia nascut sanatos (a) si la termen!!!
Si fetele sunt in vacanta.
Le-a dat cate o poezie sa invete. Dar Justina repeta at cand o recitam.
E si lunga, are 4 strofe.
Ioana a invatat-o, dar pt Justina mi se pare cam mult.
Legat de sanatate , stam bine.
Au racit un pic la inceput..
In schimb eu am dureri in gat. Cred ca ma paste' o raceala.
Am facut ieri clatite si-am tinut geamul deschis la bucatarie.
Legat de job, astept sa ma anunte cand se aproba posturile si cand sa ma prezint la examen (intr-un final am reusit sa ma intalnesc cu dna primar). Apropo de asta, daca voi reusi sa ma angajez, voi fi colega cu lenabum .
O seara placuta, va doresc!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!