Floricele de liliac mai-iun-2010 ( 14 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neatza!
Cafelutza e gata!

Alina- tinem pumnii sa devii colega cu Lena! ea ce mai face, nu ne mai da un semn de viata? Mai tricoteaza?

O zi frumoasa fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Merci de urari !

Nicoleta cred ca ideea e sa nu te gandesti prea mult . Eu daca stau si ma gandesc imi apar in minte o mie de indoieli si intrebari, daca o sa ma descurc, daca o sa fiu in stare sa nu neglijez pe nimeni, daca o sa duc sarcina pana la termen, daca daca daca. In plus mai am stresul cu trombofilia. Tu ce mutatii ai? Stiu ca nu ai facut clexane din prima zi nu, ai fost pe aspenter? Eu numai dins aptamana 28 am inceput clexane, si un pic ma stresez ca din ce tot citesc toate fac clexane de la test pozitiv. Om vedea ce o mai zice dr.

Rocsy ce mai fac fetele, cum s-au mai acomodat una cu cealalata. Hai ca o sa te innebunesc acum, tu de cand i-ai zis Sofiei ca ai bb in burtica si cum faceai cu ridicatul in brate?

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

NicoletaB multumesc!
Nu stiu prea multe de Lenuta. N-am apucat sa vorbim.
flory_blanca o sa te descurci!
Important e sa fii cat m linistita si vei duce sarcina pana la termen.
Ioanei i-am zis cand eram prin luna a 4 a de bebe (Justina).Ea fiind micuta (1 an si 8 luni), desi a inteles ca e bebe si pupa burta, facea mai-mai.

La voi o sa fie un pic dif m mare intre ei.
Cred ca ar intelege si-acum ca ai bebe in burtica.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Buna si de la mine!
Flory- eu am facut din saptamana 12, caci imi aparuse deja cheag pe arterele care hraneau fatul. Eu am MTHR, XIII a iesit negativ si tb sa fac PAI-ul (trebuia sa-l fac in octombrie, dar sper sa-l fac in decembrie inaite de a repeta INR-ul).

Trombofilia mea a fost tare zgandarita de sarcina, organismul inca nu si-a revenit, opune rezistenta la tratament asa ca o noua sarcina ar pune 2 vieti in pericol. Trebuie sa fac si un doppler sa vad daca trombul/trombii pulmonari s-au dus. Desi nu cred din moment ce INR-ul meu arata de parca nu as lua deloc medicamenatie....
De aici lipsa de entuziasm pt o noua sarcina din moment ce eu dupa 2 ani de la nastere inca trag din cauza tromfoliei. Vreau ca macar pe cel pe care il am sa-l cresc..... Nah, ca am picat in butoiul cu melancolie.....

Pt mine Clexane a facut minuni si mi-ar mai trebui niste doze ocazionale sau o perioada ca simt si eu ca medicamenatia nu ajuta....

Va doresc sanatate si o sarcina pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Pt mine Clexane a facut minuni si mi-ar mai trebui niste doze ocazionale sau o perioada ca simt si eu ca medicamenatia nu ajuta....

Va doresc sanatate si o sarcina pana la termen!
[/font=Comic Sans MS]

Fetelor, da, mai intru si va citesc, sunt si eu curioasa ce fac puiutii vostrii, cum evolueaza. De cand eram gravidute ne conversam pe aici. Adevaru e ca nu prea am timp, sau putinul care il am am preferat sa-l dedic topicului Manifestari astmatice, macar acolo pot face un dram de bine, aici ...voi va descurcati si fara mine. :)

Cris, mi-e greu sa cred ca am intrat aici si ti-am dat dezaproba...deobicei nu ma bag in seama neinvitata...poate te-am prins pe alt topic .

Nico, de ce nu incerci si cu Homeopatia sa rezolvi problema, pe bune ? Nu zic ca vindeca problema, dar macar reduci necesitatea clexanului...poate devine suficient aspenterul si tot e o treaba. Totul tine de alegerea remdiului, daca ti-l nimereste atunci chiar faca miracole...daca nu, in cel mai nefericit caz functioneaza placebo..si tot e bine :). Eu de cand am descoperit homeopatia nici nu concep sa ma tratez cu altceva, nici eu, nici sotul. Si functioneaza, daca pana si sotul, cel mai sceptici dintre sceptici spune.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Exista in homeopatie remedii pt subtierea sangelui? Credeam ca homeopatie e pt o raceala, alergie, diverse sensibilitati..... Pt mine din pacate Aspenterul e apa de ploaie...

dau o cautare pe google un pic mai incolo ca m-ai facut curioasa

Acum sunt in pauza de masa si arunc un ochi pe aici in timp ce rontai..

Mergi la inceput

Nicoleta imi pare tare rau de problemele pe care le ai. si pentru mine sarcina a insemnat dereglari, din fericire nu pe partea de trombofilie si pe partea de tiroida, alergii si alte cele.
Oricum trombofilia e un stres cu care voi trai acum 9 luni si o viata mai apoi. Mi se pare normal cum gandesti, pana la urma conteaza sa fii sanatoasa. Pe mine ma ingrozeste putin si clexanele,are destul de multe reactii adverse. Tu cum de ai aflat de mutatii, ai avut ceva manifestari inainte sa sarcina?

29.04.2010

Mergi la inceput

Alina merci de incurajari. Oricum o sa va mai bat la cap pe cele cu experienta sa imi spuneti cum ati facut la al doilea copil.

Legat de homeopate cred in ele si nu prea. As risca la ceva afectiuni mai usoare , dar in cazul celor mai grave as merge in paralel cu tratamentul clasic, nu cred ca as avea curaj sa renunt la cel alopat.

29.04.2010

Mergi la inceput

Neatza!

Flory- am descoperit trombofilia accidental. O ginecoloaga de policnica (nu de spital)a vazut ca in ultimii 3 ani nr trombocitelor erau marite. Ma dusesem la ea pt analize inainte de sarcina. ea m-a trimis la hematolog. A zis ca mai bine sa bat drumul degeaba pana acolo, dar sa fim sigure ca e ok. Doctorita de familie o idioata cu diploma, imi spunea ca sunt un mic marite an de an, dar sa-i i se aprinda un beculet in cap nexam.

Am facut analize si mi-a iesit deficit de proteina C si viteza mare de coagulare. Am spus ca vreau bb si m-a trecut pe aspenter+vitamine.

La fiecare ecografie facuta repetam si analizele de sange si corelate cu masuratorile de la eco mi se recomanda tratament.

Dupa nastere nu m-am dus sa mai fac analize, ca am nascut sambata, ca am bb mic, scuze de om tampit... Dar am facut cele 6 saptamani de clexane dupa nastere si am continuat de capul meu cu cate 1 aspenter pe zi. In primavara mi-am miscat fundul pana la Fundeni ( dupa criza de insuficienta pulmonara, ca deh m-am lecuit cu trombi la plamani)si acolo soc "Cum mai traiesti?", toate erau ff proaste. Am mai facut o tura de Clexane si m-am apucat de facut mutatiile. Si de atunci imi fac revizia periodic.....

Mergi la inceput

Nicoleta bine ca ai descoperit la timp problemele si le poti trata. Si macar ai dat peste medici competentii care stiu ce e de facut. Aici in provincie 90% zic ca mutatiile sunt un moft si nu stiu sa gestioneze boala asta in sarcina. Cat timp INR-ul e ok toata lumea imi zice ca sunt ok nici macar nu stiu ce alte analize sa recomande. Asa ca ma plimb din dr in dr prin tara in orase apropiate doar voi gasi unul competent care sa ma monitorizeze si sa imi spuna pe termen lung ce e de facut. Mama a avut multe probleme datorate trombofiliei cu analize bune, a avut un accident vascular si 3 anevrisme si nimeni nu gasea vreo explicatie ii ziceau ca are ea asa o predispozitie. Nu au trimis-o la minitorizari sau analize suplimentare.Ea si-a descoperit problema o data cu mine, cand am ramas eu insarcinata si de atunci ia si ea aspenter si merge la monitorizari anual. Sper sa nu mai ai probleme nici tu ca nu sunt nici usoare si nici placute. Mama a inceput cu problemele pe le 38 de ani. Ce analize iti faci tu periodic ca astia in afara de INR nici nu stiu ce sa imi recomande? In sarcina mie imi masura IR-urile si cam atat. Mai faceai altceva? Scuze daca te innebunesc.

29.04.2010

Mergi la inceput