Floricele de liliac mai-iun-2010 ( 14 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Serviti o www.softcuisine.com/wp-content/uploads/2011/09/DSCN0365-600x450.jpg" target="_blank">cafea?
flory_blanca am vb cu dir. ec. (sefa mea) si urmeaza sa vb cu dir. gen.
Imi fac griji ca din ce-am vb cu dir ec., nu sunt posturi si daca fata se intoarce..va tb sa eliberez postul, insa sper sa raman in unitate, pe alt post..orice.
Apropo..cris, in sit de fata eu as accepta orice si pt 2 lei (vb vine).

Referitor la Nadia, si nu numai..sunt mici, nu stiu sa se joace cu alti copii, ci individual!
r_ocsy imi pare rau de Sofia ca a si luat viroza din prima sapt.
Acum sunt bine? Nu stiu ce sa zic daca sa o tii acasa pana la botez sapt. viitoare, ca nu stii daca va lua sau nu viroza.
Sanatate multa va doresc! si
Increstinare frumoasa Nataliei!

Anul trecut a luat si Ioana raceala de la gradi in prima luna, dat si Justinei..
Anul asta, deocamdata sunt bine. Cu toate ca Justina e m sensibila.
E bine ca mananca Sofia! Bravo!
Cand sunt in colectivitate se indeamna unii pe altii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Buna dimineatza!
Eu sunt in pauza vocala. Sunt fara de voce!

Revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Ioana : am sa o tin acasa saptamana viitoare, mai bine ma pazasc ! Acum sunt bine, Sofia mai tuseste putin dar nu mai fornaie ( ea cu Florin au avut aceeasi manifrstare ), Natalia mai are secretii nazale ( putin ), in schimb noi doua nu tusim, am avut o forma mai usoara ... cred ca laptele matern a ajutat-o pe Natalia .
Ce stresant e sa stii daca ai sau nu sevici . Sper sa iasa bine in final .

Nico : sanatate multa ... ai inhatat si tu o viroza ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

r_ocsy e tare nasol!
Stau ca pe ace..pana la sf lunii viitoare.
Imi doresc tare mult sa raman!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Neata !

Cum nu prea sunteti active, umplu si eu spatiu cu nazdravaniile Sofiei ... pentru binedispunerea cititoriilor. Mie una mi-ar place sa citesc despre perlele piticilor vostrii, sunt la o varsta minunata si sunt simpatici foc .
Ieri au avut la gradinita teatru de papusi. In sala de spectacol,i-au adus pe prichinei, i-au asezat frumos pe scaune. Inainte de a incepe piesa, au avut muzica. Cumnata mea s-a prapadit de ras, i-a parut rau ca nu a avut o camera video ca sa o filmeze pe mandra mea ! Sofia si-a parasit scaunul cand a inceput muzica si in timp ce restul copiilor aplaudau pentru inceperea piesei, ea dansa si aplauda in mijlocul lor de mama focului iar educatoarele se intrebau una pe alta ca al cui e copilul si in ce grupa ; ca si cum nu ar fi de ajuns, in momentul tragerii cortinei , la vederea papusilor, Sofia s-a repezit la ele cu gandul sa le smotoceasca putin si sa tina ea spectacolul , a oprit-o domnul care se ocupa de partea sonora, i-a spus ca nu are voie , a condus-o la scaunel si mandra mea s-a potolit . Asta este Sofia, nazdravana noastra , scumpa de ea , cu ea nu te plictisesti niciodata ca mereu are idei multe de aplicat !!!

Mergi la inceput

Si pentru ca nici eu nu sunt mai prejos ... desi am dormit ca o scrofita de la ora 22 la ora 7 dimineata, desi eram trezita de cel putin 15 minute ca o alaptam pe Natalia, cand m-am dus cu Sofia la baie, in loc sa ii pun capacul de copiii pe wc, iau olita si incercam sa o aranjez pe wc-ul nostru si nici macar nu imi dadeam seama de ce nu se potriveste , pana nu a insistat Sofia ca "nu ala mami, nu ala" ; pe cuvant daca imi dadeam seama ce fac ... si ma mai ia si sotul la misto ca daca sunt asa de oarba ar trebui sa nu ma mai dau jos din pat fara ochelari si radea de il durea burta cand ma chinuiam eu sa indes olita pe wc , si va dati seama ca daca nu ma atentiona Sofia , el ma lasa mult si bine sa ma chinui ca sa vada pana unde pot sa merg .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Buna tuturor...

Rocsy, am citit despre Sofia, super tare...e minunat ca e dezinvolta la gradi..Iar despre tine, ce sa zic....poate incapea olita in WC, Sofia iti spunea ca nu asa, nu e bine, tu nu si nu...vorba aia, Batman, Batman....

Cris, succes in cautarea de job-uri, eu am gasit ceva, dar nu sunt deloc multumita insa a fost singura varianta, altfel stateam acasa....

Despre perle...acum Tudor este in faza cea mai frumoasa...a inceput sa lege cuvinte, si alea stalcite. Este innebunit dupa cheia de la masina, cum vine taica-su acasa trebuie sa ii dea lui cheia, sa o simta el in buzunar acolo (asa a fost si Matei) si nu vreti sa stiti cum ne imbulzim dimineata sa cautam cheia, ca deh....nu sta numai in buzunar...Nu vrea sa spuna cum il cheama, desi stie...spune doar: "nu tiu, nu tiu", cand trebuie sa il invelesc cu cearceaful, el cere "tatasul"...E atat de simpatic, as vrea sa ramana asa, mic si dulce si haios, puiul meu mic....Dimineata cand il trezesc, spune si el ca Matei""putiiiin", adica sa il mai las putin sa doarma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Rocsy, Marylenac super simpaticii pustii vostri, la varsta asta mi se pare ca sunt cei mai simpatici.

Ca sa continuam seria perlelor, era Nadia intr-o seara cu taica-meu si ea se dezbracase de haine sa faca gimnastica (adica sa sara in pat) si a trantit hainele pe joc. Tata o intreaba ale cui sunt hainele alea imprastiate pe jos, iar ea foarte serioasa "nu ale cui , haine Nadia da?"
Aseara a fost cu bunicii pe circ si a fost super incantata, a avut rabdare sa stea 2 ore, chiar nu ma asteptam. Dupa repriza cu urlatul in parc ne-am "certat" putin si de atunci nu s-a mai repetat. Am fost zilnic cu ea in parc si a fost destul de sociabila.

Rocsy imi pare rau ca deja Sofia s-a imbolnavit, poate ar fi mai bine sa o lasi acasa pana la botez. Macar sti ca e mai ferita si va tihneste si voi botezul.

Marylenac Tudor merge la gradi sau cum de il trezesti dimineata?

Nico ti-a revenit vocea?

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Flory_blanca, pe Tudor il trezesc dimineata pt ca il duc la mama mea, inca nu merge la gradi. Acum, de ex, este plecat cu buni la tara, e aer mai curat acolo, are toata curtea la dispozitia lui, vremea e buna de stat in curte, el culege porumb, cheama gaina sa faca ou...eeee chestii importante, are treaba, dom`le...

Dar e cam multa liniste aici...pe Rocsy, o inteleg, e ocupata cu pregatirile pentru botez, dar restul, unde sunteti fetelor? Strig catalogul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Ce bine ca are Tudor unde sa mearga la tara. Asa mi-as dori si eu ca bunicii sa se poata ocupa altfel de Nadia dar din pacate toti lucreaza asa ca apelam la super-bona. Ar fi bine sa strigi catalogul ca e cam pustiu pe aici.
Sunt foarte curioasa oare fetele mai vechi mai citesc, ca erau multe active care imi erau tare dragi cum scriau. E pacat ca nu mai scriem fieare dintre noi macar o data pe saptamana.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput