Floricele de liliac mai-iun-2010 ( 14 )
Raspunsuri - Pagina 4
flory_blanca spune:
Legat de gradinita, m-am lamurit ca daca ai cunostinte si pile se poate orice daca nu pt 10 zile cum zicea si Zguby ti-l refuza. Stiu caz concret cand au fost luati si copii sub 2 si jumatate sau copii peste 3 ani cu pampers pe care i-a dezvatat educatoarea de pampers. Banuiesc ca tine mai mult de cat de binevoitoare e educatoarea si cate relatii ai.
Rocsy si eu vreau una bucata bunic cu rabdare. Noi tot am incercat cu bicicleta dar degeaba. Daca nu are chef de ceva sau i se pare prea greu efectiv ne ignora si nu asculta ce ii zicem. Cat la capitolul bunici ai nostri din dotare cam sufera de lipsa rabdarii. Poate se mai schimba si ei cand mai creste copchilu'. La inceput ma deranja acum nu ii mai invinovatesc, poate e de vina si varsta si tabieturile si pana la urma fiecare cu problemele lui.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
Ioanact spune:
Buna seara!
Sunt "rupta" de oboseala. Zici ca m-a batut cineva, toate ma dor.
Mai mult talpile la picioare ca am stat numai in picioare, de dimineata pana acum.
Cat am servit masa am stat jos.
De, am vrut nectar.
Ne-am pus (eu si sotul) sa culegem corcodusele. Eu le-am scos samburii, el le-a dat prin masina de tocat.
Cu greu am terminat.
Dar am facut la nectar cat pt tot satul.
N-am stiut ca iese asa mult.
Dar numai bine ca avem la iarna.
Cat priveste gradinita: nici pe Justina nu o primea ca nu are 3 ani impliniti , dar o primeste ca a vb sotul cu educatoarea.
Ca eu sunt cu serviciul, sotul si el m pleaca..si daca merge Ioana sa o ducem si pe ea. Cu alte cuvinte, pile. Insa nu i-am dat nimic, doar am vb.
La noi, e oarecum greu ca e o singura educatoare. Nu m sunt doua ca anul trecut.
Daca nu mergeau cei de la pregatitoare la scoala, era altceva.
La Ioana in grupa sunt 3 copii, iar daca erau si cei de la pregatitoare, faceau o clasa. Asa pt 3 copii nu au cum sa faca.
Asa ca vor fi la un loc cu cei de la gr mica + mijlocie.
Ii este greu educatoarei sa se ocupe cu atatia copii, mai ales ca femeia de serviciu nu m sta 4 h ca anii trecuti. Sa ii ajute dim si la plecare la imbracat/ incaltat, la toaleta cu cei mici.
Va tb tot educatoarea.
Mai mult pt asta, ca aici la sat ii primeste si daca nu 3 ani.
Anul trecut a primit o fetita de 2 ani (nici nu stiu daca ii avea impliniti).
Acum vom vedea cum se va adapta Justina..ca ea nu are stare sa stea intr-un loc.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
r_ocsy spune:
Salut !
Pe Sofia o primeste la gradinita pentru ca una din educatoarele ei va fi matusa ei, respectiv cumnata mea .
Ioanact spune:
'Neata!
r_ocsy bun asa!
r_ocsy spune:
Neata !
Va doresc unweekend placut !
Noi maine mergem la un botez . pe pitica noastra o crestinam abia pe 6 octombrie, sper sa fie vreme frumoasa .
pe toata lumea !
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui r_ocsy Neata ! Va doresc unweekend placut ! Noi maine mergem la un botez . pe pitica noastra o crestinam abia pe 6 octombrie, sper sa fie vreme frumoasa . pe toata lumea ! R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia (26.06.2012 ) "Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
Distractie placuta R_ocsy!
Va las cafeaua!
Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
r_ocsy spune:
Multumim de cafeluta Cris ... a prins tare bine.
Sunt imobilizata la calculatot, pitica doarme pe burta mea ... deja nu mai am stare ca statul la calculator nu e punctul meu forte iar la tembelizor nu e nimic interesant; in plus am uitat sa ma dau cu crema pe fata in dimineata asta si parca imi plezneste pielea de pe fata, imi da o stare de disconfort ... abia astep sa se trezeasca, nu vreau sa ii deranjez somnul ca in timpul zilei doarme foarte prost, ma si mir acum ca doarme pe burta mea de 2 ore ... in loc de o jumatate de ora cum obisnuia !!!
cris_09 spune:
Salutare!
Va las si azi www.adihadean.ro/wp-content/uploads/tedx-pauza-06-400x267.jpg" target="_blank">cafeaua!
Ieri am avut in vizita niste prieteni ce au 2 copii(o fetita de 1 an si 2 luni+baietel de 3 ani),astfel am observat ca Sebi se poate juca frumos si nesupravegheat,este capabil sa isi imparta jucariile si nu are nevoie de mine sa-l impac din 3 in 3 minute.
In general,prietenul cu care se joaca zilnic,il imbratiseaza,ciupeste,dragaleste incontinuu,lui nu-i convine,plange intruna,vrea sa stau numai langa el...ma exaspereaza...
Vazand ieri cat de frumos s-a jucat,concluzionez ca nu-l suporta pe baiatul cu care ne intalnim aproape zilnic si de asta reactioneaza asa urat in preajma lui
Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
Ioanact spune:
Buna!
N-am baut cafeaua ca m-am trezit la pranz.
Noroc cu sotul ca s-a ocupat de fete si le-a si culcat de pranz.
cris probabil nu-i place sa fie imbratisat, ciupit..etc. ci sa se joace cu jucarii, bineinteles in preajma altor copii. (ex cum au fost cei 2 copii in vizita)
Asa era si Ioana cand era mica, nu cumva sa o atingi.
Dar daca o lasai in pace se juca frumos.
O zi frumoasa sa aveti!
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanact Buna! cris probabil nu-i place sa fie imbratisat, ciupit..etc. ci sa se joace cu jucarii, bineinteles in preajma altor copii. (ex cum au fost cei 2 copii in vizita) Asa era si Ioana cand era mica, nu cumva sa o atingi. Dar daca o lasai in pace se juca frumos. O zi frumoasa sa aveti! ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
Iar baietelul respectiv mai tare il intarata cand vede ca se eneveaza