Floricele de liliac mai-iun-2010 ( 14 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neatza!
Unde ati disparut?
Ati fugit cu Mosul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Cred ca ne-a prins Mos Nicolae cu darurile lui si am uitat sa mai trecem pe aici .

Tocmai ce am facut un dus, ma simt un alt om acum .... astept sa se trezeasca gaza , sa papa si sa plecam in oras, avem treaba .

E vineri din nou .... pffiu ..... ce repede trece timpul !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Bonjour!
Sper ca a venit mosul pe la toata lumea,doar avem floricele cumintele
Miezosului i-a adus 2 carticele,set de doctor, "fundita"(undita) cu pesti si dulciuri(pe care le-a mancat mami cu tati ca pe Sebi il doare un dinte,masea....nu stiu ce...dar cum baga ceva in gurita,plange ca il doare).A zis ca isi doreste de la Mos Craciun un dinte nou care sa nu-l doara
Aseara m-am intalnit cu Aka,la Opera Comica pentru copii,era fara fetite

Week-end frumos sa aveti

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Neatza!
Dau o cafelutza/ceai cald!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !

Cum stati cu pregatirea cadourilor ? Eu cam prost ... am cumparat doar pentru fete, mai trebuie pentru noi, nepoata, pentru Shoebox, pentru cumnati, =/- soacra . Incep sa intru in pana de timp.
In plus, am treaba prin oras si uite asa ... mai rarut pe aici !
Abia astep sa facem bradul, il vreau impodobit pe saptamana viitoare ... de aici discutii cu sotul ... nu, il facem in 24 ca atunci il aduce Mosul ( sotul ) ... nu, il facem saptamana viitoare ca e bucuria lui Sofia ( eu ) ... si uite asa , discutii de familie .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Neata !

Cum stati cu pregatirea cadourilor ? Eu cam prost ... am cumparat doar pentru fete, mai trebuie pentru noi, nepoata, pentru Shoebox, pentru cumnati, =/- soacra . Incep sa intru in pana de timp.
In plus, am treaba prin oras si uite asa ... mai rarut pe aici !
Abia astep sa facem bradul, il vreau impodobit pe saptamana viitoare ... de aici discutii cu sotul ... nu, il facem in 24 ca atunci il aduce Mosul ( sotul ) ... nu, il facem saptamana viitoare ca e bucuria lui Sofia ( eu ) ... si uite asa , discutii de familie .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia (26.06.2012 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Noi stam si mai prost cu pregatirile;nu am luat cadouri(in conditiile in care nu ii iau decat lui Sebi-nici lui nu stiu ce).Apropo,Sofi ce va primi?
Bradul nu l-am impodobit,probabil saptamana viitoare;azi am pus luminitele prin curte;pe Ghita il taiem pe 20 sau 21...de sf lumii...deci voi stati bine

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Neatza!
Noi stam fff Bine: cadouri cumparate la toata lumea, Ghita taiat, transat, degustat.
Sambata facem si noi bradul si asteptam sarbatorile linistiti.....

Un vin fiert? o tuica fiarta?

Am di tatii....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Neatza!
Noi stam fff Bine: cadouri cumparate la toata lumea, Ghita taiat, transat, degustat.
Sambata facem si noi bradul si asteptam sarbatorile linistiti.....

Un vin fiert? o tuica fiarta?

Am di tatii....

Mamica unui buburuz
Neata
E prea devreme pentru tuica Nico
Poate vreti o cafea.
Mai dar ce secretoase sunteti...una nu zice cu ce vine Mosu'...tz tz tz...ma lasati asa ..in pana de idei

Mergi la inceput

Cu jucarii si carti!

La ce anume special te gandesti ca ar aduce mosu'?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Cu jucarii si carti!

La ce anume special te gandesti ca ar aduce mosu'?

Mamica unui buburuz
Ce jucarii mai?
Eu ma gandeam la un urs care spune povesti,dar nu stiu daca va prezenta interes...

Mergi la inceput