Floricele de liliac mai-iun-2010 ( 14 )
Raspunsuri - Pagina 17
r_ocsy spune:
Sa nu uit : astazi e ultima zi la Metro in care au reducere la absolut toate jucariile de 40% !
NicoletaB spune:
Neatza!
Dau si eu o cafelutza!
Rocsy- reducerea de 40% la Metro e o mare magarie.
Am fost la ei sa-i iau lui fi-miu catei d-aia de latra, pupa etc.
Cu tot cu reducerea de 40% cateii indiferent de marca erau cu 20-30-40 lei mai scumpi ca in Carrefour. Asa m-a sictirit chestia asta, ca nici nu m-am mai intors acolo sa-mi fac cumparaturile.
cris_09 spune:
neata!
Ce e linistea asta pe aici?
Nico,ce faci?unde esti?
Alina?
Sa mai animam un pic subiectul,si tot zicea Mari de cantecel,poezii,Sebi de fiecare data cand mergem in parc zice ca vrea sa cante pe scena(am fost la un concert in parc si a fost super incantat).Deci,iata-l pe mezosul meu talentat
Edit:ce telepatie pe noi Nico,aveam csuta de rasp deschisa de dinate sa scrii tu
Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
tigruta spune:
Buna dimineata! pot sa dau buzna pe la voi?
Fetelor voi ati scapat de pampers,adica puiutii vostrii cum ati procedat cu pipi noaptea ca noi inca mai avem accidente
In rest, suntem bine, puii mici imi ocupa cam tot timpul, acum unul inca doarme iar cel mic povesteste singurel in pat si profit sa imi beau si eu cafeaua linistita.
Rocsy nu mai intri pe FB? ti-am trimis un mesaj
E o porcarie cu reducerile astea..inainte de reducere era Mikey care vorbeste 99 de lei iar acum cu reducere e 200lei cica redus de la 299
Al meu e inebunit dupa Donald, iar din asta nu e care vorbeste asa ca i-am luat unul simplu de plus, i-am mai comandat o carte din colectia S-a trezit.
Va puip
r_ocsy spune:
Asa o fi cu reducerile .... nu am avut termen de comparatie .
Cris : Sebi e minunat ! Bravo lui !!!
Tigruta : cand mi-ai trimis mesaj ? O data la cateva zile intru pe FB dar nu am vazut nici un mesaj de la tine ! Hai ca mai intru acum inca o data sa verific !
Cu pampersul noaoptea noi am scapat usor, pentru ca Sofia avea luni de zile inainte sa renuntam la el in care nu facea pipi deloc noaptea, se trezea cu pampersul uscat , asa ca nu am avut probleme la capitolul asta . De cand suntem fara pampers am avut 2 accidente la capitolul pipi in pat, din cate am remarcat de fiecare data era suparata ( o data eram eu in maternitate cand am nascut-o pe Natalia si o data dupa ce a inceput gradinita ).
tigruta spune:
Cris chiar ca e mininat SEby
Rocsy multumesc de raspuns..era bine daca aveam nr tau inainte ti-am rasp tot pe FB.
Oare la Luca o fi un regres? hmm
cris_09 spune:
La noi dezvatatul de pampers a fost in mai multe etape.
S-a tot invatat si dezvatat de mai multe ori.
Prima data pe la 1 an si 8 luni,petru vreo 3 saptamani nu a mai facut pe el ziua.Apoi am revenit la pampers pentru ca uita sa ceara la baie,dupa 2 ani iar l-am dezvatat,nu mai facea nici noaptea nici ziua pe el,dupa care a urmat o perioada de vreo 2 saptamani tare enervanta,ziua nu mai facea pe el,noaptea cand ii puneam pampers era dimineata uscat,cand nu-i puneam facea pe el iar acum s-a dezvatat de tot.
Insa,am acoperit salteaua patului cu o bucata de piele(asta am avut la indemana),just in case.
Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
NicoletaB spune:
Cris- in fata monitorului sunt... Nu pot vedea filmuletul. e restictionat de server, presupun ca e youtube....
Tigruta- noi mai avem pampers si ziua, daramite sa visez sa-l culc noaptea fara..... vise taica.....
marylenac spune:
Super tare Sebi!!!!
Sunteti cumninti? sa pregatiti ghetutele pentru la noapte, cand o veni Mos Nicolae...Sunt convinsa ca veti primi ceea ce va doriti...