Floricele de liliac mai-iun-2010 ( 14 )
Raspunsuri - Pagina 19
NicoletaB spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
Eu ma gandeam la un urs care spune povesti,dar nu stiu daca va prezenta interes... Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010 |
Pai ursu asta nu e tot de jucarie sau e d-ala dresat?
Pana nu cumperi, nu ai de unde sa sti cum va reactiona! Trebuie sa-ti asumi riscul!
Pt tatic nu vine Mosu'? O Craciunita ceva? ( acum ca e o ea sau o floare de tine depinde)
Ioanact spune:
Buna seara!
Azi am impodobit si noi bradul.
Tare incantate au fost fetele, mai ales ca l-am impodobit toate trei.
Ca si cadou vor primi ipade-uri .
Isi doreste Ioana. Si daca ii luam Ioanei, va vrea si Justina.
Asa le luam la amandoua.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
r_ocsy spune:
Neata !
Am terminat in sfarsit cu cadourile ... exceptie sotulache ca lui nu ii convenea nimic si nu avea chef sa mearga la cumparaturi , s-ar putea daca mai face multe figuri sa fie singurul din casa la care mosul sa nu ii aduca nimic .
Sofia are maine serbarea la gradinita , poezia o stie pe toata, sunt curioasa daca reuseste sa o si spuna ca mai nou se rusineaza , tocmai ea, cel mai exuberant copil cand o roaga lumea sa ii spuna o poezie sau un cantecel incepe cu primul vers, dupa cre se fastaceste, fuge la mine si termina cantecelul sau poezia cu nasul varat in pantalonii mei si cu o intensitate sonora asa de mica ca abia o aud eu ! Abia astept ziua de maine .
Cris : Natalica primeste body-uri, ciorapei, o jucarioara iar Sofia un puzzle, o trusa mare de plastelina cu tot felul de ustensile, o bluzita, ciorapei, i-am luat niste chestii fosforescente de lipit pe pereti/tavan,mai are creioane si carioci, dulciuri bine-nteles si nu mai stiu ... ca a trebuit sa i le tot impart ( cadoul de acasa cu cadoul de la gradinita ) .
Mie mi-am luat creme si o bluza , la sotulache nimic ca stramba din nas la toate variantele propuse .
La nepotica o bluza ! La soacra-mea o caciula si la socru momentan nimic ( e treaba lui Florin, daca o sa ii aleaga cadoul in ritmul in care si-l alege lui va ramane si socrelul fara nimic ). Ar mai fi cadoul pentru nasi ... dar inca nu am achizitionat nimic.
Cam atat !
r_ocsy spune:
Parintilor mei va trebui sa le mai iau ceva, dar desi sunt ai mei parinti sunt in pana mare de idei :-).
cris_09 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui NicoletaB
Pai ursu asta nu e tot de jucarie sau e d-ala dresat? Pana nu cumperi, nu ai de unde sa sti cum va reactiona! Trebuie sa-ti asumi riscul! Pt tatic nu vine Mosu'? O Craciunita ceva? ( acum ca e o ea sau o floare de tine depinde) Mamica unui buburuz |
Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
cris_09 spune:
R_ocsy,ai PM
Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
cris_09 spune:
Alina,ai fetite moderne
Am uitat sa va servesc cu o cafeluta.
NicoletaB spune:
Neatza!
Dau cafelutza!
Lasa mai Cris, caci mai dulce e impacarea!
Astept ziua de vineri.... De luni sunt in concediu pana pe 3 ianuarie! Uraaaa
Sper sa ne mai treaca din muci si tuse ca sa stam mai mult pe afara....
r_ocsy spune:
Am fost la serbare, Sofia s-a descurcat excelent, si-a spus toata poezia ... pacat ca au auzit-o doar parintii din primul rand . In rest a cantat, dansat si a reusit sa stea toata serbarea pe scaun fara sa fuga in bratele mele.
Noapte buna !
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui r_ocsy Am fost la serbare, Sofia s-a descurcat excelent, si-a spus toata poezia ... pacat ca au auzit-o doar parintii din primul rand . In rest a cantat, dansat si a reusit sa stea toata serbarea pe scaun fara sa fuga in bratele mele. Noapte buna ! R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia (26.06.2012 ) "Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
Felicitari Sofiei!
Noi incercam sa invatam "Sorcova",dar nu cred ca sunt sanse