Floricele de liliac mai-iun-2010 ( 14 )

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Cu jucarii si carti!

La ce anume special te gandesti ca ar aduce mosu'?

Ce jucarii mai?
Eu ma gandeam la un urs care spune povesti,dar nu stiu daca va prezenta interes...

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Pai ursu asta nu e tot de jucarie sau e d-ala dresat?
Pana nu cumperi, nu ai de unde sa sti cum va reactiona! Trebuie sa-ti asumi riscul!

Pt tatic nu vine Mosu'? O Craciunita ceva? ( acum ca e o ea sau o floare de tine depinde)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Azi am impodobit si noi bradul.
Tare incantate au fost fetele, mai ales ca l-am impodobit toate trei.
Ca si cadou vor primi ipade-uri .
Isi doreste Ioana. Si daca ii luam Ioanei, va vrea si Justina.
Asa le luam la amandoua.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !

Am terminat in sfarsit cu cadourile ... exceptie sotulache ca lui nu ii convenea nimic si nu avea chef sa mearga la cumparaturi , s-ar putea daca mai face multe figuri sa fie singurul din casa la care mosul sa nu ii aduca nimic .

Sofia are maine serbarea la gradinita , poezia o stie pe toata, sunt curioasa daca reuseste sa o si spuna ca mai nou se rusineaza , tocmai ea, cel mai exuberant copil cand o roaga lumea sa ii spuna o poezie sau un cantecel incepe cu primul vers, dupa cre se fastaceste, fuge la mine si termina cantecelul sau poezia cu nasul varat in pantalonii mei si cu o intensitate sonora asa de mica ca abia o aud eu ! Abia astept ziua de maine .

Cris : Natalica primeste body-uri, ciorapei, o jucarioara iar Sofia un puzzle, o trusa mare de plastelina cu tot felul de ustensile, o bluzita, ciorapei, i-am luat niste chestii fosforescente de lipit pe pereti/tavan,mai are creioane si carioci, dulciuri bine-nteles si nu mai stiu ... ca a trebuit sa i le tot impart ( cadoul de acasa cu cadoul de la gradinita ) .
Mie mi-am luat creme si o bluza , la sotulache nimic ca stramba din nas la toate variantele propuse .
La nepotica o bluza ! La soacra-mea o caciula si la socru momentan nimic ( e treaba lui Florin, daca o sa ii aleaga cadoul in ritmul in care si-l alege lui va ramane si socrelul fara nimic ). Ar mai fi cadoul pentru nasi ... dar inca nu am achizitionat nimic.
Cam atat !

Mergi la inceput

Parintilor mei va trebui sa le mai iau ceva, dar desi sunt ai mei parinti sunt in pana mare de idei :-).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:

Cu jucarii si carti!

La ce anume special te gandesti ca ar aduce mosu'?

Mamica unui buburuz
Ce jucarii mai?
Eu ma gandeam la un urs care spune povesti,dar nu stiu daca va prezenta interes...

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Pai ursu asta nu e tot de jucarie sau e d-ala dresat?
Pana nu cumperi, nu ai de unde sa sti cum va reactiona! Trebuie sa-ti asumi riscul!

Pt tatic nu vine Mosu'? O Craciunita ceva? ( acum ca e o ea sau o floare de tine depinde)

Mamica unui buburuz
Nu primeste nimic sotul,suntem certati.E o traditite in familia noastra,de sarbatori sa fim suparati

Mergi la inceput

R_ocsy,ai PM

Mergi la inceput

Alina,ai fetite moderne

Am uitat sa va servesc cu o cafeluta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neatza!
Dau cafelutza!
Lasa mai Cris, caci mai dulce e impacarea!

Astept ziua de vineri.... De luni sunt in concediu pana pe 3 ianuarie! Uraaaa

Sper sa ne mai treaca din muci si tuse ca sa stam mai mult pe afara....

Mergi la inceput

Am fost la serbare, Sofia s-a descurcat excelent, si-a spus toata poezia ... pacat ca au auzit-o doar parintii din primul rand . In rest a cantat, dansat si a reusit sa stea toata serbarea pe scaun fara sa fuga in bratele mele.

Noapte buna !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Am fost la serbare, Sofia s-a descurcat excelent, si-a spus toata poezia ... pacat ca au auzit-o doar parintii din primul rand . In rest a cantat, dansat si a reusit sa stea toata serbarea pe scaun fara sa fuga in bratele mele.

Noapte buna !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia (26.06.2012 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Super!
Felicitari Sofiei!
Noi incercam sa invatam "Sorcova",dar nu cred ca sunt sanse

Mergi la inceput