Clubul "babelor" FIV-oase 57

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

neata fete

o zi calda sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

neata fete.
o Sambata faina va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

LA MULTI ANI!!!!tuturor ce-si serbeaza astazi ziua de nume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

neata
LA MULTI ANI tuturor Mariilor, distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

neata sami

neata smaick

si da,la multi ani tuturor sarbatoritilor! uitasem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Salutari la toata lumea!
Qiao, ai talent de povestitor. Imi pare rau ca nu a fost un final fericit. Poate ar fi bine sa schimbi laboratorul daca mai incerci pe ciclul natural.
La multi ani pentru cei ce isi serbeaza ziua astazi!
Va citesc de cate ori am timp.Ma bucur alturi de voi de reusite, de ecografii si ma intristez de nereusite.
Artistica, cand vei fi la cehi in ocombrie sau in noiembrie?
Lara,esti in concediu?
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

La multi ani tuturor celor care isi serbeaza azi ziua !
O zi frumoasa de toamna va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

olimpia prin noiembrie, dar m-am dereglat destul de rau de la mutarea asta, adica mi-a venit in august ciclul cu vreo 7 sau 8 zile intarziere, acuma a intarziat vreo 3 zile, deci sper sa ma reglez, sa nu ajung naibilui de Craciun, ca atunci chiar ca iau acasa doi pinguini expandati...rude cu Alina, Smaik, iri
Deci azi e sarbatoarea!...hm, eu ziceam ca-i maine, dar bine ca ati scris, ca ma batea gandul sa spal cateva rufe. Ei, daca e sarbatoare, asta e: stau si eu linistita, ce sa fac? Ma sacrific

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Qiao imi pare rau doamna draga Daca nu ma insel este al treilea fiv anul asta , nu? Tu esti o femeie minunata si cu un suflet mare, stiu ca speri intr-o minune cu naturalul asta; eu sincer cred ca e momentul sa te gandesti la urm etapa; oricat de tinara si in forma te-ai simti, ovocitele dupa 40 de ani nu mai sunt din pacate ce ne-am dori noi. Ti-o spun din tot sufletul, stiu ca e greu de acceptat; dar uite cite viitoare mamici avem aici cu ovule/embrioni donati.
Aristico daca ies baieti frumosi ( il vad asa pe Tom Cruise acum) am cel putin o fetita de maritat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Acum am reusit sa citesc tot
Qiao

Mergi la inceput