Clubul "babelor" FIV-oase 57
Raspunsuri - Pagina 18
samira33 spune:
nah...acum ca ai zis ,qiao....pot sa-ti spun spun ca-mi pare tare rau.
chiar ii spuneam arisitcai,Duminica..."sa vezi ca de data asta reuseste"...chiar am crezut ca ai sa reusesti.
sfaturi....nu pot sa-ti dau eu,nu am tabloul complet al vostru ca s-o pot face.
tu si sotiorul tau sunteti cei mai in masura sa luati decizia cea mai potrivita pentru voi.
aristica spune:
da, qiao...asa zise samiruta...eu iti zic sa te duci la donate, dar nah, sunt usor influentata, ca vine toamna mea...
alina peste vreo 2 cicluri intru in fibrilatii. Vin cu unu-doi baietei la purtator, care nu vor avea voie sa se iubeasca cu fetita voastra...ziceam eu ceva si de zanica lui smaik, dar cum are baiat (cel putin pana la proba contrarie), vorbele-s de prisos
alex eu tot astept sa testezi
ana, lyly, maria, matusico, miky, aadina, angy, gabriela
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
aristica spune:
velvet, elly, balanta - eu v-am spus ca citesc din urma
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
lyly_mar spune:
qiao, offf..zic si eu ca si smaik...ca stii ca ea stie ce spune
ari..soro..nu sunt calma deloc..si cred ca in wk asta ma apuca nervii capului..
smaikule,sa iti traiasca baiatu'
fetele
alina_alba spune:
Qiao, big big hug! Si mult curaj sa faceti alegerea cea mai buna!
Ari, normal ca nu au voie cu fata mea, ca cine stie ce gena comuna ar putea sa posede... Sa fie toti bine, ca perechi si-or gasi in lumea asta, cat e de mare. Daca cumva s-or cunoaste vreodata, le zicem ca suntem rude si am rezolvat problema. Si cu posibilul flacau al lui smiack la fel, ca de, Brno ala nu-i chiar asa de mare....
QiaoBing spune:
am ajuns si eu acasa. am bantuit hai-hui prin Ikea, nu de alta dar daca ajungeam acasa pana venea sotul statea singurica si ... cloceam ...ce, ca nu mai am ce. asa ca mi-am dus neuronul la plimbare. acum astept sa iasa sotul din baie sa discutam putin pe tema.
analiza nu o mai repet, m-am linistit, n are rost sa arunc niste bani aiurea. m-am oprit la Favorit si am cerut rezultatul si de la ei iese bine, ba chiar scrie < 1,2, pe site arata doar 1,2. de banii aia mi-am luat un ceainic de sticla cu strecuratoare ca cel vechi se sparsese.
fetele si nu fiti triste pt mine. povestea era prea frumoasa ca sa nu vi-o zic (chiar si fara cine stie ce talent de povestitor), pacat ca am stricat-o cu finalul fasait, dar poate data viitoare scriu una si cu happy-end.