Clubul "babelor" FIV-oase 57

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Qiao, Synevo lucreaza si sambata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello girls

qiao,la CDT Victor Babes se recolteaza si lucreaza analize si Sambata si Duminica.
pup fata suparata ca sa treaca...indiferent care ar fi motivul.

smaick,felicitari pentru baiat.
ti-am zis eu ca te "vad" mama de baiat???!!!ti-am zis!!!
am dreptate???am!!!!
mama lu' mama Omida sa-mi ziceti de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

MAMA OMIDA pt mine ce viitor prevezi,ca eu nu il vad prea luminat ,ia zi tu cum il vezi ?????????

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in martie nereusit! FET in iulie nereusit!!!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ehhh...angelica,tu ai privirea intunecata din cauza Mirenei.
crede-ma ca luna viitoare o sa fie mai rau....si apoi mai bine
da in final...bobii imi spun ca vei fi mama de baiat intr-o zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

hello girls

smaick,felicitari pentru baiat.
ti-am zis eu ca te "vad" mama de baiat???!!!ti-am zis!!!
am dreptate???am!!!!
mama lu' mama Omida sa-mi ziceti de azi

mama Omida sa fie atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ufff, aglomerata zi am mai avut azi la job. colegul are un feeling apare, simte din aer ca o sa fie o zi aglomerata si isi ia liber.
nu stiu daca sunt suparata sau nu.

pe scurt sau pe lung, cum mi-o iesi, povestea concediului meu de anul asta:
sotul visa sa mergem in Maramures, v-am intrebat si pe voi, am cautat pe net, am facut rezervari, ramasese sa platim avansul si sa plecam vineri pe 24 aug. eu mi-am luat co de joi, sa am o zi sa ma pregatesc. miercuri, in ultima zi de servici, prinsesem o programare la Medlife Baneasa sa fac o eco in z12 sa vad ce mai face endo al meu, sa stiu ce sa le scriu la cehi.
miercuri seara plec de la servici, gresesc drumul spre Medlife, ma trezesc prin aviatorilor, intorc artistic pe linie dubla continua pt ca nu aveam timp de pierdut si ajung la fix la 19.15 cand aveam programarea. tipa la care aveam prog era dr generalist parca cu competente in eco, ma intreaba care-i prob, eu ii zic ce vreau si ea imi zice ca mi-ar trebui o transvaginala si ca ea nu are acolo. eu nu si nu, ca expre am vrut eco abdominala, ca mi s-a luat de la atata trfic prin zona X in ultima vreme. buuum, hai cu burta in sus si ... la prima masuratoare endo al meu in care bagasem vigre si estrogeni la greu la ultimul FIV iar el se oprea undeva sub 7mm era acum 10 mm !!! imi vine sa ma dau cu capul de pereti, dar asa e. tipa isi continua treaba si ajunge la ovarul drept unde imi zice cu mirare ca am 2 foliculi de toata frumusetea de 18-19 mm amandoi. o pun sa se mai uite inca o data, intoarce ecranul catre mine, masoara, imi arata ... realitatea e de netagaduit.
eu nu am trompa pe partea dr, imi zice ca ma astepata luna viitoare sa mi numere pe cei de pe stanga. eu in timpul asta ma gandeam la cine sa ma duc sa il conving sa imi faca punctie. Albu stiam ca parca era plecat.
ies ca din prastie din cabinet, din masina sun la MMF si Albu era acolo pana la ora 20. deja era 19.30 trecute, bag viteza, gresesc iar drumul, dar ajung in timp util. la el coada ca la balamuc. la 21.30 inca mai aveam 2 pers inainte. atunci au plecat si tipa de la receptie si ultima asistenta. intre timp ii dau sms sotului ca eu mai intarzii putin.
intru la Albu si ii pun eco in fata. ii arat endo si cei 2 umflati si ma trimite urgent in pozitia pe spate sa vada si el minunea. erau acolo, mari, rotunzi, egali, perfecti. endo a primit pt prima data cmplimente ca arata bine, verdict: sunt de pregnyl, nici nu i-a mai masurat. buuun, dar de unde gasiti pregnyl la ora asta ?!? ca la noi nu mai e nimeni zice Albu. mie imi sclipeste neuronul ca tot stand si plictisindu-ma pe hol am vazut unde a pus tipa de la receptie niste chei, ii zic, le ia, umbla prin camarute, mai ia si cheile de la el din usa si pana la urma vine cu 2 cutii de pregnyl si imi zice gata, la 22 la injectati si peste 35 de ore punctia si ca o sa platesc eu cand vin la punctie. era 21.50 ! fug in spital, ma inhectez si pe urma o iau in sfarsit spre casa repetand in gand textul pe care sa i-l zic sotului sa fie socul cat mai mic.
il gasesc cu farfuria in fata, abia ajunsese si el, lihnit, se pregatea sa manance. ii spun ca am 2 vesti, una buna si una proasta: vestea buna e ca am facut 2 oua, vestea proasta e ca nu mai plecam in maramures si ii arat plasturele de pe fund unde facusem pregnylul sa nu creada ca glumesc. numaram cum stam cu reimprospatarea gigeilor si eram in grafic.
si uite asa, vineri dimineata ma infiintez cu sotul la cules de oua. eram singura care faceam vreo procedura in ziua aia asa ca a intrat si sotul cu mine in salon, ceea ce a fost bine, ca nu m-am plictisit de una singura pe acolo.
ajung in sala de punctii cu un singur gand in cap, daca au mai rezistat foliculii. incep pregatirile, ii zic lui Albu sa ne uitam daca ii mai am, face eco, oolelele la locul lor. toate bune si frumoase pana imi dau seama ca pregatirile avanseaza si nu a aparut inca nici un anestezist. intreb daca o facem live, se pare ca da, ca toti sunt in sali si nu vrea sa riste sa pocneasca foli. nu pot decat sa ma bucur, ca abia aveam 2 luni de la ultima anestezie generala si stiam de la o prietena ca nu e mare branza la 1-2 foli, ca ea a facut asa la Giulesti. si chiar nu e mare scofala, e mai putin neplacuta decat o histeroscopie sau orice altceva la care trebuie sa treaca de col. cred ca doar a dat cu un spray sa amorteaza putin in vagin, am simtit o usoara intepatura si ceva miscare usoara cand aspira. primul folicul, primul ovocit. al 2-lea folicul ... nimic. mai spala, mai aspira ... nimic. ok, bun si 1 ovocit. mergem inainte.
fiind fara anestezie tot a trebuit doar sa astept sa se termine perfuzia si am plecat zburdand spre casa unde a inceput sa imi fie rau, cred ca de la antibiotic. la ultima anestezie nu avusesem nimic, lasa ca mi-e rau acum si pt ea.
pe dupa-amiaza imi da sms Vaduva ca ovocitul e matur. a 2-a zi ma suna embrioloaga sa imi zica ca avem 2 pronuclei, ca arata bine si ca ne vedem luni la ET. pai cum asa, nu imi zice si mie nimeni duminica ce face puiul meu ? aaa, daca vreau ea ma poate suna sa imi zica, ca oricum se duce sa il vada. si duminica ... liniste. ma gandesc ca o fi uitat de mine, sms la Vaduva, dupa-amiaza ma suna embrioloaga si imi zice ca are 4 cel si e bine.
luni ma duc la ET. iar sunt singura, intra si sotul cu mine. vine embrioloaga si ma intreaba care e povestea ca nu a inteles-o prea bine. i-o zic si imi spune ca se pare ca am facut cea mai buna alegere tinand cont de istoricul meu, ca embrionul are 8 celule si arata perfect si avand in vedere si cum e endo, nu poate decat sa imi tina pumnii.
si uite asa am plecat cu puiutul cel frumos si perfect acasa. am stat in co cu Gugulush si puii mici, am fost si la nunta, unde am stat cuminte, doar un blues cu sotul sa nu zica lumea ca sunt scortoasa.
azi dim hai sa fac beta, sa stiu ce fac in w-e. senzorul meu nu zicea nimic, dar trebuie sa vad eu negru pe alb, ca poate s-a defectat. plec tarziu de acasa, ma duc la lab de langa Afi al lui Medlife gandindu-ma ca acolo nu trebuie sa fie f aglomerat si gasesc usa incuiata si un afis ca de la 1 aug nu mai recolteaza. nu mai am timp sa ma intorc la Favorit asa ca continui drumul pana la servici si pandesc mom cand pot sa fug. recoltez pe la 10.30 si nici nu stiu cum trece timpul. pe la 1.30 ma suna sotul sa ma intrebe daca avem pui sau nu. ma uit pe site si vad ca a aparut analiza in lunga mea lista, click pe ea si imi apare numai antetul, cu numele meu bla-bla, fara rezultat. incerc sa sun la lab vreo 20 de min si intr-un final imi raspunde o ametita. ii zic si imi spune ca inca nu e gata analiza, ca e inca in aparat. eu insist, pt ca stiu ca in faza in care deja o vad in lista ea e gata, doar ca mai trebuie aprobata. ea nu si nu, ca nu e gata si probabil mai dureaza cam o ora. informez sotul si cand inchid mai fac un click si ... iete ca e gata analiza (in nici 5 min) si e minunatul de 1.2
pe urma stiti, cand sa listez, pe hartie imi apare alt nr de analiza decat codul de bare, dar ei spun ca ea a mea. acum nu stiu daca merita sa mai incerc sa o repet maine in alta parte sau sa imi vad de treaba. oricum, cand am vazut rez nu am mai plantat utro de pranz.
si nu stiu ce sa fac mai departe ... sa mai vad daca mai prind vreun ou asa de calitate si eco pe deasupra sau sa ma duc la donate ?!? Albu nu e, abia dupa 13 se intoarce asa ca o sa dam cu banul pana atunci.
a iesit varianta lunga
si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea oului eco asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Offff DOAMNE.........iubita mea dar ai fost discreta rau ,imi pare tare rau ca nu a iesit nici de data asta ..............mi-ar fi placut sa aibe un final fericit !!!!!!!!!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in martie nereusit! FET in iulie nereusit!!!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Off, Qiao

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

qiao dar nu se exclud, da si tu o strigare la cehi ca oricum timpul de asteptare este lung si pana atunci te monitorizezi in cautarea folicului perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Qiao, nu mai stiu ce sa spun, nu am cuvinte! Sunt alaturi de tine.
Eu as repeta analiza, apoi as merge inca o data pe ovule proprii si apoi donate.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput