Clubul "babelor" FIV-oase 57
Raspunsuri - Pagina 16
alina_alba spune:
Ady, ajungem noi toate sa facem pozele noastre cu manute, piciorute, urechiuse si ce mai vrem noio. Si sa vezi alea ce o sa ne emotioneze . La tine o sa fie totul pe dublu. Ce poate fi mai frumos?...
QiaoBing spune:
fetelor, vi s-a intamplat ca la Medlife sa va dea un cod de bare la analiza, pe site o gasiti dupa acel nr, dar cand o listati pe buletin apare cu totul si cu totul alt nr, care nu are nici o legatura cu primul ?
adrianaady spune:
Alex cred ca mi-a scapat, dar cine ti-a sugerat intralipid de la beta pozitiv? nu poti continua doar cu prednison? Eu am destule interventii la Medlife si nu am avut surprize neplacute...
alina_alba spune:
Ari, eu inca nu o felicit pe smaick pentru baietel, ca eu la 14-15 saptamani aveam tot baiat. Si dupa aia s-a schimbat problema, acum e fetita sigur. Am si parafa doctorului sa o confirme . Oricum, dupa cum i-am spus si Smaickului din dotare, sa fie totul in regula, ca sexul conteaza mai putin. Mai ales pentru noi, astea incercate de viata.
Si, ca tot te-am prins pe aici, ce faci domnita, draga? Cand ai programare la cehi? Ca nu ai stiu, ma lasa memoria mea gravida...
QiaoBing spune:
eu m-am uitat mereu si acum e prima data cand nu corespunde nr de pe hartia tiparita cu codul de bare. nu reusesc sa prind laboratorul, am ascultat melodia aia de zeci de ori de mi s-a acrit.
MeAlex spune:
Ady, dr. Strohmer de la Polisano a zis ca pot incerca. nu a zis si cand. Dar am vorbit apoi cu dr. care mi-a trimis reteta, si am stabilit ca de la test pozitiv, pentru ca nu pot face inainte lunar, eu incercand natural. Daca era fiv, se facea inainte.
E tot ce am putut obtine. Am intrebat daca pot incerca, a zis ca, dar ca nu sunt studii, in schimba s-au obtinut rezultate bune cu el. Am intrebat daca imi poate face rau, si a zis ca in niciun caz, si a dat din maini, usor exasperat, ca si cum e o nimica toata si ca a mai fost intrebat asta.
LE: Qiao, incearca sa suni la nr. scurt, sa le spui ca e gresit codul sa te sune ei cand il au pe cel corect. Poate merge asa.
Am vorbit la Farmacia Reteta (din lantul Polisano) si se intereseaza sa dea comanda pentru mine. Yupiiiii!
Elly, tu mi-ai zis de Polisano, nu? si multumesc!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
QiaoBing spune:
hai ca i-am prins intr-un final. cica au schimbat baza de date si nr care apare pe hartie e nr lor de intrare si ca e tot analiza mea Nu inteleg de ce au bramburit asa.
aveti idee, e vreu lab care lucreaza si sambata ? eu parca nu gasisem.
MeAlex spune:
Qiao, Centrul Matei Basarab lucreaza.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)