Clubul "babelor" FIV-oase 57
Raspunsuri - Pagina 20
MeAlex spune:
Am facut betaHCG azi, e <0.1 si e prima data cand nu ma necajesc din cauza rezultatului. Tinand cont de infectia pe care o am, e foarte bine asa.
Qiao, poate nu e momentul sa disec si nu sunt cea mai indicata persoana, ca nu am experienta pe partea de fiv, dar eu as vedea si altfel lucrurile. E adevarat ca varsta scade calitatea ovulelor, dar tinand cont ca ai un beta mai maricel decat al meu (la negativ am avut mereu valori de 0.1 - 0.2, cam asa, oricum departe de 1), ma gandesc ca a fost o incercare de implantare. ...si ma gandesc la solutia Intralipid.
Am tot citit despre asta, si problemele imunologice reprezinta o cauza importanta a neimplantarii. Ma gandesc ca merita incercata si varianta asta, sa adaugi ceva si la tratamentul legat de implantare.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
QiaoBing spune:
fete dragi
Alex valoarea depinde de laborator. la medlife pt negativ e < 1,2. la fiv-ul din iarna am avut 12, atunci da, s-a agatat ceva. La mine nu e problema de implantare, in oct se fac 2 ani de la ultima sarcina naturala, varsta e vinovata, bat-o vina.
Hmmm ... nici nu visam ca o sa fac 3 fiv-uri intr-un an.
MeAlex spune:
Ai dreptate Qiao, n-am fost atenta la modul de calcul pentru fiecare laborator. Ma gandeam ca-s combinate problemele. Of...oricum, stii ca mai e cel putin o sansa!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
mariuca83 spune:
Vin si eu cu vesti proaste : fiv 4 : beta hcg 0 !
Allex , Qiao o sa fim mamici si noi.
Eu gata.. ma indrept catre Ungaria sau Turcia..