Clubul "babelor" FIV-oase 57
Raspunsuri - Pagina 15
MeAlex spune:
Elly, nu a precizat, Medrolul are 4 mg de metilprednisolon. Fetele ziceau ca e de preferat Prednisonul, da nu trece de bariera placentara.
Dr. Uscatescu a zis Prednison 5 mg/zi.
Qiao, ! Ce s-a intamplat?
P.S. Motanii mei sunt pacifisti! Nu mananca porumbei!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
elly_me spune:
Qiao
... nu pot sa inteleg ..
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
aristica spune:
qiao nu conteaza ca luna asta Gugulush e mai slab. Se va ingrasa in 2-3 luni si se va mentine la greutatea optima.
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
alina_alba spune:
Elly, sa stii ca euthyroxul nu se da oricum, orice concentratie, mai ales ca e vorba de o viitoare sarcina. Sii nu exista teste care sa stabileasca din prima ce concentratie e corecta pt tine. Fiecare organism poate raspune in felul lui. Asa ca se face prin incercari. Se incepe cu o doza mica (de ex. 25 mcg), iar dupa 6 saptamani de tratament se face dozarea TSH. In functie de valoare se stabileste ce se intampla cu doza in continuare. Si, daca trebuie modificate, se modifica si dupa alte 6 saptamani, in functie de TSh se ajusteaza sau nu. In nici un caz nu se face dozarea TSH la mai putin de 6 saptamani de la inceperea tratamentului, pentru ca nu are tip sa se stabilizeze la valoarea pe care o impune doza de euthyrox. Sper din tot sufletul sa nimereasca din prima la tine, sa nu pierzi vremea aiurea. Dar, neaparat trebuie s amai faci o dozare tsh inainte sa incepi cu fiv-ul, sa fii sigura ca e bine. Plus ca dupa confirmarea sarcinii, trebuie monitorizat o data pe luna, ca tiroida poate sa o ia razna la gravideala. Mai ales ca are tendinte autoimune. Bafta!
adrianaady spune:
MeAlex eu as incerca cel putin 2-3 luni cu prednison, abia apoi as trece la Intralipid Eu cred ca e o greseala cu analiza ta de la Synevo ...
Micky sa fie incercarea norocoasa draga mea Cu incredere inainte
Elly e f buna sugestia cu euthyrox, ai inceput sa iei? Eu iau deja de aproape 3 ani si mereu m-am simtit f bine. Mult noroc si tie, sa ai mare incredere , asta conteaza f mult
Smaick felicitari pt baietel , sa fie sanatos asta conteaza
Va pup pe toate
aristica spune:
smaik are baiat? baiii, tre' sa recuperez zilele astea...
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
MeAlex spune:
Ady, te referi sa incerc in afara sarcinii cu Prednison, nu? Da, asa fac, in principiu, daca raman luna asta, incep Intralipid, daca nu, raman pe Prednison. Sper sa fie greseala, sa fie contaminare din laborator...nu am auzit pe nimeni sa se infecteze dupa o interventie la Medlife...Sunt eu o persoana mai speciala, dar nici chiar asa...
Ari, trebuie, trebuie, ai ceva de citit.
Smaick, felicitari pt baiet, nici nu mai stiu daca te-am felicitat...sunt brambura rau.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)