Clubul "babelor" FIV-oase 57
Raspunsuri - Pagina 14
QiaoBing spune:
amalia
LE: m-am adus aminte ca eu am pus poze cu Gugulush in albumul meu de aici. sunt de anul trecut, dar tot el frumos si gratios e
elly_me spune:
Qiao .. sa nu uiti sa ne spui cate grame are Gugu... eu cred ca are cam ~60 g ...
Abia astept sa ne spui ...
Eu am fost la endocrinolog si mi-a spus ca nu-i chiar asa de grav cu tiroida .. am tiroida autoimuna ...
Analizele (tsh.. t4) sunt ok .. si de aceea nu tb tratament ...
Desi Tsh-ul este 2.57 ... el ar tb sa fie <2 si daca dr.D vrea sa mi recomande euthyrox 25mg .. este binevenit ...!!!
Acum sa vad ce-mi spune de la Clinica ...
Din cate am inteles tiroida pune probleme sarcinii.. si atunci tb sa iau euthyrox 25 mg (in functie de analiza tsh) ..
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
MeAlex spune:
Qiao, le-am vazut. Ma gandeam acum, daca s-ar intalni motanii mei cu Gougou, cred ca ar fugi mancand pamantul, s-ar speria de el...mai ales ca el e pe post de catel . Ei se uita la porumbeii de afara, dar daca ar veni aproape si ar falfai putin din aripi, ar fugi.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
elly_me spune:
Alex .. eu cred ca motanilor le este pofta de un porumbe l
Ai rezolvat cu intralipid-ul?
Elly
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
MeAlex spune:
N-am rezolvat, astept sa imi raspunda o fata pe care am intrebat-o de el si sa ma sune de la Dona. Si ma simt rau, am de lucru, dar nu reusesc sa fac nimic.
Daca nu rezolv nimic, voi merge la Fundeni, la farmacia din spital, la cele de pe langa.
miky82 spune:
Buna fetele
Acum am venit de la dr, o sa incep de astazi Gonal F cate 150 UI, din ziua 5 sau 6 de stimulare o sa fac si cetrotide de 0.25, o sa mai fac si menopur dar deocamdata nu stiu din ce zi, initial dr m-a spus sa iau aspenter dupa care sa fac clexane, dar cand i-am zis ca ieri am facut prima injectia a spus ca mergem de acum cu clexane ca nu are rost sa intrerup, dupa ET o sa iau medrol nu vrea sa imi dea prednison. Cam atat.
MeAlex spune:
Dr. de la Polisano pe care am intrebat-o cu ce sa continui in sarcina, a zis tot cu Medrol. Dr. Strohmer imi scrisese Prednison 20 mg de la inceputul ciclului pana la test pozitiv, si apoi nu a mai continuat schema.
elly_me spune:
Miky .. mult succes si o productie de calitate ... (conteaza mai mult calitatea decat cantitatea)
Pe 01.10 sper sa ai un beta mareee..
Medrolu-ul din cate stiu eu contine o cantitate mica de prednison ...
Ce concentratie de medrol vi s-a recomandat ?
Elly
POVESTEA MEA:
- ovare MPC