Clubul "babelor" FIV-oase 57

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Miky, bula nu se scoate. Bati in seringa, pana ajunge bula spre piston, ea trebuie sa intre la final. Pe langa bula exista si un gel, care trebuie sa fie introdus la final, ca sa impiedice sangerarea si iesirea licidului injectat. Scrie si in prospect ca nu se scoate bula. Nu strangi foarte tare pliul si nu freci la final, ca sa nu te invinetesti. Daca te ustura rau cand bagi acul, il scoti si intepi in alta parte. Stai linistita, nu ajungi la vene, organe sau...copil.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

miki bula o dai langa piston, ea o sa impinga tot lichidul din seringa si chiar daca intra in tesut, de la Fundeni d-na Viorica mi-a zis ca are rolul ei.

am fost si eu azi la endocrinolog si nodulasul meu a scazut de la 1,6 la 1,3 vad ca lui i-au priit tratamentele. pe lobul celalalt am niste chistulete micute nesemnificative. in rest, sunt perfecta, cu tot TSH-ul meu sb limite. dr asta a zis ca s-ar putea ca asa sa functioneze tiroida mea, sub limita considerata normala. atata timp cat celelalte valori sunt bune, sa stau linistita si sa o monitorizez regulat.

acum sa il parasc pe d-nul Gugulush. azi cand am ajuns acasa mi=a dat iar palpitatii ca nu il gaseam pe nicaieri, pe gresia din hol si bucatarie zici ca jucase cineva sotronul, in linie dreapta, in 2 in 2 placi aveam cate o cachita micuta (asa face el, delicatul). numai ca individul nicaieri, nici nu raspundea .... pana la urma l-am gasit toooocmai in aripa de nord, la noi in dormitor in fara oglinzii de la sifonier, isi pigulea fulgii am uitat sa ii intorc cu fata oglinda de pe balcon si si-a gasit alta. ca domnu' nu poate sa se piguleasca decat in fata oglinzii ... metrosexualul !!!!! nu mai zic ca avea vreo 3 cachite si 4 fulgi pe covorul meu cel frumos iar el nici gand sa se dea dus. l-am usuit si pe urma trecea in fuga pe langa mine pe hol (care e lat de 1m si eu ocup o buna parte din el) ca sa se duca in dormitor. fugarit, speriat ... nici un efect. acum am pus niste maimutoi de plus in prag, sper sa il tina la distanta o perioada, nu as vrea sa inchid usile pt ca o sa fie f intuneric in casa.

Mergi la inceput

Qiao, sunt delicioase povestiile cu pataniile voastre...Gougouloush e metrosexual clar! Vezi, i-am si frantuzit numele.
Felicitari pentru scaderea nodulasului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Alex l-am filmat cand l-am gasit, o sa pun acum pe FB sa il vezi ce fara stres e !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

alex multumesc de raspuns!si sa fie in curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello girls.
ce faceti???

eu m-am pus in pat,cu burta in sus si laptopul pe burta.
am papat o salata bulgareasca mi-nu-na-ta ...numai ca oul nu l-am fiert ci l-am facut omleta in tigaia de tefoln,fara ulei ca i-am pus niste mozarella rasa.
clatita rezultata am taiat-o fasiute si am pus peste salata asortata.
a iesit super bun.

daca il vedeati pe barbate-miu aseara cand a plecat de acasa....parca s-a mutat definitiv ...asa arata masina.
se intoarce din Delta Sambata noaptea si Duminica la ora 12 pleaca in Strainezia .
il mai vad tocmai Joi.

in alta ordine de idei...am treaba multa...mi-am facut abonament la zumba si pilates dar n-am reuisit sa ajung saptamana asta deloc...si trebuia sa am bifate 4 sedinte deja

va pup si va doresc o seara placuta.
ma duc sa mesteresc la telefon ca mi-am schimbat telefonul si trebuie sa-mi transfer toate contactele din telefonul vechi in ala nou ca am acolo mai mult de jumatate din contacte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna la babute!
QiaoBing esti psihologul meu preferat cind sunt supi intru te citesc cum pove tu de pasarime sunt indragostita de ele le iubesc desi nu le am vazut niciodatavine la mine pe balcon o porumbita alba si orbesc cu ea ca vine si pe masuta de cafea si daca sungt pe spate in bucatarie vine acolo

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Alex, Qiao multumesc mult de indicatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuca83 spune:

fetele si eu fac clexane si scoteam bula ....ca de..sa nnu mor..dar in seara asta l-am facut corect

Mergi la inceput

Mariuca, stai linistita, ca stiu o fata cu 2 bebei, care tot asa facea. Nu e o problema prea mare, doar ca ajuta sa nu sangerezi si sa mai pierzi din substanta.

Mergi la inceput