Clubul "babelor" FIV-oase 57
Raspunsuri - Pagina 12
elly_me spune:
Aseara am fost la eco la tiroida si este putin marita si am noduli mici pe ea ..
Apoi m-am dus la Cardia si mi-au dat jos holterul si am o inima de fier .
Mi-au iesit cateva batai mai rapide dim. la 6.15 ... si m-a intrebat d-na dr. ce am facut atunci ... si mi-am dat seama ca am facut dipherelinele si se pare ca o luase putinel inima razna .
Miky .. ti-ai luat Medyn? De unde ??
Cand voi incepe Clexanele nu voi mai lua nici eu Aspenter.,.
Adipapazi - multumesc ff mult ...
Maine ma duc la endocrinolog sa vad ce-mi spune ...
Voi incerca sa ajung si la dr Diana PAun .. sa caut info despre ea ...
Am trimis analizele la Biogenesis si m-a sunat asist. si mi-a spus sa ma duc la endocrinolog ... ... nu stiu daca dl dr. stie si a spus ceva ..
Nu pastrez legatura direct cu el...
Amaradia - mult succes si sa ai un beta mare
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
elly_me spune:
Alex .. in cazul in care nu ai gasit Intralipid-ul incearca sa suni direct la reprezentanta si sa te indrume catre o farmacie:
FRESENIUS KABI ROMANIA SRL
http://www.fresenius-kabi.ro/page/DespreNoi/objId/113
Vezi ca sunt mai multe forme..
INTRALIPID 100g/1000ml Cutie x 12 flacoane din sticla incolora x 500ml
350,80 lei
INTRALIPID 200g/1000ml Cutie x 12 flacoane din sticla incolora x 500ml
426,90 lei
INTRALIPID 200g/1000ml Cutie x 12 flacoane din sticla incolora x 100ml
191.31 lei
Elly
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
MeAlex spune:
Multumesc, Elly! Am vorbit cu ei, lucreaza doar cu farmacii si spitale. Mi-au spus cu cine lucreaza: Sensiblue, HelpNet si Academia, dar la primele doua am fost si eu, si farmacistele nu stiau...a zis sa mai incerc si la altele si sa le rog sa faca o comanda.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
velvet spune:
alex da,stiu ca nu e bine sa iei aspenter o data cu clexane.ma gandeam daca e ok sa iau acum,inainte....
miky82 spune:
Buna fetele!
Qiao multumesc de raspuns, o sa opresc la 48 de ore clexane.
Elly eu Medynul forte l-am luat de pe http://www.farmaexpress.ro/ro/lists l-am luat pe cel de 90cp ca e mai convenabil, imi pare rau ca ai probleme cu tiroida, dar nu ti-a dat tratament pentru ea?
Adijo
pe toate
miky82 spune:
Alex m-am uitat la Help Net si au intralipid la Ploiesti si Cluj, poate sa ti-l aduca de acolo daca dai comanda.
INTRALIPID 20% X 12FL X 500ML
MeAlex spune:
Elly, Miky, am primit reteta pe mail, imi trebuie 100 mL, nu are rost sa cumpar de 500, pentru ca nu se poate pastra prea mult timp (si e si mult mai scump). Oricum, eu voi face o perfuzie de 100 mL lunar.
Am vorbit la Dona si a zis ca suna la furnizor sa vada daca gaseste de 100 mL. Maine-poimaine o sa ajung si la Academei si alte Sensiblue-uri sa ii rog sa ia legatura cu furnizorul.
Multumesc mult pentru implicare!
LE: Velvet, cred ca poti lua in preconceptie Aspenter.
elly_me spune:
Alex sper sa se-ntample minunea si 9 luni sa nu ai nicio problema
Elly
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
MeAlex spune:
Multumesc din suflet, Elly, si voua va doresc acelasi lucru! Si pentru cine doreste, cate 2 minuni
Am fost sa repeta analiza la Medlife Unirii, si la receptia de la et. 4 unde e Ginecologia, scria ca e inactiva temporar si ca trebuie sa merg la et. 3...si acolo: surpriseeeee! Era cu desene pe pereti, pitici, floricele, era Pediatria ...am zis ca e semn clar! Apoi am intrat la Biserica Sf. Spiridon, si erau f multi preoti, era si o camera de luat vederi instalata, nu stiu ce se intampla acolo...dar am zis ca sunt semne bune...Imi repetam in cap de nebuna: "Sunt bine, sunt bine, sunt bine..."
Nu mai stiu daca am scris, luni merg la ginecolog sa vaza si el despre ce antibiotice este vorba.
miky82 spune:
Alex e de bine
Fetele care faceti clexane inainte sa faceti injectia scoateti bula de aer din seringa? am fost astazi la fundeni de mi-am facut prima injectie si mi-a zis sa nu scot bula de aer, sa injectez asa cum este, dar mie mi-e frica ca nu cumva sa intep vreo vena si sa fac poc