Clubul "babelor" FIV-oase 57

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Sami pai iti dau o idee pune de o petrecere in pijamale numai fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

miky mie mi-au zis si dr U si Albu sa opresc Clexane cu 48 de ore inainte de punctie (cu toate ca la cezariana e ok cu 24 inainte) si sa il reiau dupa ET.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Qiao, si eu am citit, dar nu mai stiu unde, trebuie sa caut, ca daca faci Clexane, Aspenterul nu mai este indicat pentru ca riscurile asociate sunt mai mari decat beneficiile. Mie mi l-a lasat in pregatirea sarcinii, dar 2 pe saptamana pe langa Clexane 0.2, iar dupa testul pozitiv este foarte posibil sa il eliminam total.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

ma bucur pentru iesirea voastra si astept sa va vad pe toate in parc cu caruciorul fiecare .

si eu cu voi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

asa, deci, ma puserati absenta de la procesul-verbal.
elly, dar diakoumacos ce zice? nu i-ai scris? maine ma vad cu fetele de la odiseea mea, erau cateva cu tiroida razna, le voi intreba.8
mariuca, eu am avut protoccol lung cu suprefact din z 21 si mi-a intarziat CM fo 7-8z, dar am continuat cu aceeasi doza pana a venit cm, la indicatiile drului. suprefact contine buserelina, aceeasi substanta din diphereline.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Dragilor, o cafea calda, neagra, lunga si mare, plus mic dejun montignac va ofer!
Pt elly: fetele de la odisee au tiroida autoimuna si s-au rexolvat cu dr paun diana, singura care stie sa handeleasca situatia.
Cica e mai grea tiroida autoimuna suprapusa pe hipertiroidie, ca cea cu hipotiroidie e mai flate la ureche. Dupa cum vezi, ambele au procreat, nascut si supravietuit. Pup

Mi s-a trezit tribul condimentat. Ioakim a daramatpatul si aialalta musca.tre sa fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Salutare,
MeAlex, am descoperit infectia urinara la analizele de rutina din primul trim de sarcina, adica sapt.7+, am facut tratament cu augmentin, am repetat analiza dupa tratament, a fost ok, apoi prof. de FIV a vrut sa vada urocultura lunar, nu am mai avut probleme. Nu am facut analiza la Synevo. Eu ce nu am facut la clinica de FIV sau la cab. dr.ginecolog am facut la Matei Basarab, cred ca din comoditate, ca este langa mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

neata fete

eu iau femibion,acifol si aspenter 1 la 2 zile.i-am scris si dr uscatescu ce iau si nu mi-a zis nimic ca ar fi in neregula,dar nici in regula.e ok sa iau aspenter in continuare?

o zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Many_bani, asta e problema, ca la mine e sensibil doar la 4 antibiotice care nu sunt permise in sarcina. Am gasit ca la americani e permisa folosirea gentamicinei (e sensibil si la gentamicina), dar la noi, din ce am citit, nu se da.
Il sun pe ginecologul meu sa il intreb daca ar fi bine sa fac vreo 7 zile de genta injectabil, asta inseamna intre zilele 7 - 13 dupa ovulatie...In caz de sarcina, nu stiu cum ar fi mai sigur: acum sau mai tarziu.
Velvet, ce ziceam eu de Aspenter, se refera la sarcina, daca faci si Clexane. Eventual, care ajunge prima la U, sa intrebe de schema aceea, fara Aspenter. Am tot cautat site-ul unde am citit ca nu se mai da, dar nu am gasit...mai caut.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Buna dimineata babutelor!
revin si eu printre voi ...( din pacate).
Am revenit la munca intr-o perioada f. aglomerata; deja vreau concediu ! si sunt in asteptarea ciclosului care nu da nici un semn.. am deja 2 luni de la ciuretaj, si , conform spuselor doctorilor ar fi trebuit sa vina deja... mai astept. Teoretic la al 3-lea ciclu pot face FET.
AADINA felicitari! sper sa fie bine pana la capat!
BALANTA ma bucur sa te ""aud ""!
toate fetele!

Mergi la inceput