Clubul "babelor" FIV-oase 57

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

Ari ce frumos povestesti!

miky,Doamne ajuta!

amaradia mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

alex sper sa scapi de infectie repede daca exista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

amaradia chiar ma intrebam ce e cu tine, am crezut ca te gasesc la intalnire cu o limo in fata. sa fie intr-un ceas bun incercarea din octombrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

qiao, azi au facut vaccin si le-a creat o stare de somnolenta, ca altfel nu imi dadeau pace . colici mai au, dar cred ca s-au mai diminuat. insa in general dorm mai putin peste zi, parca ma pandesc mereu sa vada daca sunt "in zona"...
cel mai "frumos" e cand incep sa urle ambii in acelasi timp si eu sunt singura acasa

alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Balanta,
atat am de spus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Balanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Balanta stiu cum este, adica am vazut la cumnata mea
Am uitat sa va spun ca nepotelele (gemene) incep scoala si sunt in clasa cu prietenii lor (tripletii - 2 fete si un baiat) cand i-a vazut invatatoara le-a spus sa isi puna ecuson
Amaradia sa fie intr-un ceas bun, Doamne ajuta!
Elly nu m-as supara daca as avea 2
Am fost la Dr Uscatescu, pentru mutatiile mele mi-a dat: acid folic, magne b6, cetebe 500x2/zi, femibion dupa ET, iar pana in ET Medyn forte, Clexane 0.4 incepand de maine si tot dupa ET prednison de 5mg, mi-a repetat de 2 ori sa nu iau aspenter, explicatia ei a fost ca acum 2 saptamani a fost la un congres si ca s-a scos din schema pentru fiv aspenterul.
Elly am primit scrisoare de la Dr Uscatescu, asa ca maine merg la medicul de familie sa imi dea reteta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

miky a spus si care e motivatia pt care a fost scos aspenterul ?!? a fost scos doar in schema sau si dupa ET ? hai ca te-am bombardat pe tine cu intrebari. eu nu am mai fost la fundeni de la fiv-ul din iarna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pup gagici.

am ajuns acasa.
sunt frainta de oboseala.
am avut 2 zile super pline.

la noapte pleaca al meu la pecuit in Delta...impreuna cu alti 5 prieteni.
pleaca numai baietii...cu 2 dube pleaca si sunt pline ochi cu tot ce-ti trece prin cap.

asa ca pana Duminica sunt singurea acasa....imi fac de cap

ma duc sa pap ceva azi ca azi am balotat doar 2 piersici,un gresh de porto si o chifla de tarate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Qiao mi-a spus ca la fiv nu se mai da aspenter, l-au scos de tot din schema chiar mi-a aratat schema (din Germania), mi-a spus ca acum vor merge pe noile criterii, ca au fost prea multe probleme din cauza aspenterului si eu care vroiam sa ma laud ca am inceput sa iau aspirin cardio bine ca nu m-a luat gura inainte, m-a si certat ca mi-am facut analizele la medlife, dar a trecut repede peste asta, ce am uitat sa intreb este cand opresc clexane, dar o sa merg maine sa imi faca asistenta prima injectie si o sa intreb atunci.

Mergi la inceput