Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

La multi ani, mami Giorgia!
Sanatate multa, iubire, impliniri!

La multi ani, frumosi, voiosi, Radu!

Eu intru aproape in fiecare zi, si, recunosc, scriu f rar pt ca am o stare atat de negativa, ma vad ca nu mai sunt eu si m-am saturat sa vad ca numai din astea imi vin sa povestesc.
Nu stiu ce-o sa fac sa schimb situatia, dar totusi sper sa cobor din carusel, ca mie imi plac prea mult oamenii, viata si nu vreau sa fiu mohorata..

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+

LA multi ani si la noi

Alina si eu tot de asta nu mai scriu..atatea probleme cate am pe cap am exact aceasi stare.sotul de un an nu isi gaseste de munca si e tare rau, ne-am adancit in datorii si in certuri. si eu iubesc viata si oameni, dar in ultimul am problemele m-au ajuns. totusi, sper sa fim sanatosi in continuare sa le putem duce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Mamaa,Iuliana cat am asteptat poze cu Maruta!!e o scumpica si jumatate..iar Tudor pare tot dupa ea.Abia astept sa-mi vad si eu puiul din burta,incep sa nu mai mai am rabdare..o sa pot pune curand AMR-ul

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 29+ cu

felicitari ca scapati de pampers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata

Ilinca, aseara m-am gandit la tine , si de fapt la voi, clujencele si am realizat ca sunteti cam restanta la vesti...ce faceti gagici? Ce fac Victor, Eric, Filip, Mihai, Stefan?

AAAA, sa nu mai zic de Crissy!! Sunt doar curioasa de ce e suparata pe noi...

Alina, cam de mult nu prea scrii, sper ca depresia nu e chiar de atata vreme...Dar ce s-a intamplat? Nu-ti place la serviciu?

Simona si pt tine. Pe tine te stiu vesnic cu zambetul pe buze...la fel si ca pe Alina, nu va lasati, se vor rezolva toate problemele.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

Poze petrecere 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Laura....deja esti in saptamana 30?????...Mama ce putin mai ai pana vine bb2....Wow...Cum te simti?

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor si Mara

Multumesc de ntrebare...depinde dezi, burta nu e f mare, cum a fost la C, kg nu am luat ca la C,bebe 2 miscaret rau , parca iese prin burta cand se joaca,incep sa nu mai am rabdare sa-l vad...am prtegatit hainele de la C de spalat si i-am mai luatcateva noi:)

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am intrat sa va servesc o cu ceva bun ca face bine la psihic si la ridicat moralul
Nu-mi place ca nu va simtiti bine. E normal ca daca aveti un program incarcat sa cedati la un moment dat. Si recunosc si eu ca greutatile ne fac sa ne simtim neputinciosi dar tot in noi trebuie sa gasim putere sa ne ridicam. Ori ne numaram binecuvantarile, ori facem saptamanal ceva ce ne place, orice numai sa ne destindem putin. E adevarat distractiile costa si e nevoie si de timp liber. Dar va spun sincer ca pe mine de multe ori si o plimbare pe dealuri cu copii m-a binedispus. Si tot in momente critice am observat ca ma juta sa ies in gradina si sa culeg flori, sa incerc sa fac un aranjament floral imi ridica moralul.
Nu stiu ce-i cu mine dar parca nu ma mai consum foarte tare la neajunsurile noastre. Ca nici sotul meu nu gaseste serviciu, ca am un program incarcat si la serviciu si acasa. Ana merge luni la balet, miercuri la dans, Elisa are sedinta cu parintii la gradi, Ana are sedinta la scoala dar si la balet unde nu cred ca pot merge. Iar eu vreau sa merg si eu la gimnastica, consider ca trebuie chiar de 2 ori pe saptamana. Imi facusem planul ca merg marti si ieri nu am putut asa ca sper sa merg maine. Si tot asa, planuri, planuri si facturi . Dar bine ca suntem sanatosi si pot spera sa facem cat mai multe.

Rodi, eu te inteleg cu ajutorul zero si program atat de anapoda. In strainatate nimeni nu ajuta cu copii sau daca a mers fata mea la cineva 2 ore apai clar urmatoarea data trebuie sa vina copilul ei la noi. Sincera sa fiu prietenele romance m-au ajutat de multe ori, chiar dezinteresat ca nu aveau copii.
Alina, n-am inteles unde e buba? ca unele aspecte se pot imbunatatii mai usor, altele nu. Dar daca nu esti bine trebuie sa faci ceva sa iti revii.

Va imbratisez pe ca sunt convinsa ca si cine nu a scris se regaseste in anumite randuri. Si mai cred ca reinceperea serviciului dupa 2 ani de CIC e un efort pentru ca trebuiesc facute anumite ajustari in program.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

neata!

si eu sunt uneori in butoi dar incerc sa nu pic si mai adanc si sa imi revin cat de repede. imi e mila de Andruca ca si asa se plictiseste pe aici apoi sa ma mai vada si pe mine cu o falca-n cer si una-n pamant.

eu va pe toate si sper sa scapati cat mai repede de starile astea

PS....am schimbat poza nu se vede mare branza dar se ascunde ceva in partea dreapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Am intrat doar sa va salut, trebuie sa mai recuperez putin din urma.

Suntem cam ametiti de cap, mereu pe drumuri, mereu bagaje. Acum ca am zis ca ne linistim dar de unde.....ai mei pleaca in concediu 2 saptamani, ceea ce pt noi e tare greu ca treb sa preluam si toata treaba lor la munte, avem multi clienti in perioada aia. Paul are un exam in acceasi perioada, ne vine si un control pt care treb sa pregatim multe acte....
Am constatat si ca ne-a expirat o autorizatie si titi cat e taxa de reinnoire??? 2.400 de lei!!!!!! va dati seama atata doar o reinnoire...... si mai trebuie sa platim 1.000 lei salubrizarea in conditiile in care vin sa ia gunoiul doar 3- 4 luni pe an maxim si atunci doar 1 data pe saptamana, in rest il ducem noi

Noroc ca si-a mai revenit Larisa, ca saptaman trecuta a fost super ciufuta, nu stu ce a avut, nu ne mai intelegeam cu ea, zici ca nu era copilul meu

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

ieri am fost fara bona asa ca am adus-o pe Larisa la birou. dar se pare ca i-a placut, azi zicea ca merge si ea cu mine

mie imi e tare rau azi, ma doar burta...e aceea perioada.....dar stiu e durerea asta, nu am mai avut-o demult asa. tare imi e ca s-a reinstalat endometrioza mea, treb sa ma duc la o eco

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

La multi ani, mami Giorgia!
Sanatate multa, iubire, impliniri!

La multi ani, frumosi, voiosi, Radu!

Eu intru aproape in fiecare zi, si, recunosc, scriu f rar pt ca am o stare atat de negativa, ma vad ca nu mai sunt eu si m-am saturat sa vad ca numai din astea imi vin sa povestesc.
Nu stiu ce-o sa fac sa schimb situatia, dar totusi sper sa cobor din carusel, ca mie imi plac prea mult oamenii, viata si nu vreau sa fiu mohorata..

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+

LA MULTI ANI si de la noi!!!!!

Alina, tie chiar nu iti sta bine mohorata Mie cand te-am intalnit mi s-a parut ca radii toata, asa optimista si vesela, molipsitoare. Si plina de sfaturi din alea profunde...na ca nu stiu cum sa zic....dar mai tii minte cand ne scriai tu mesaje mai lungi, pline de pilde si intelepciune dar asa intr-un ton haios, ironic, vesel???? Haide mai, ca imi e dor de tine, trebuie sa iti revii. Vezi ca te vreau in forma la MI, ai grija

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Dragelor,
tocmai am scris un mesaj luuuung si l-am pierdut Nu mai am energie sa reiau, vreau doar sa va spun ca va pup pe toate si mi-e tare dor de voi

Georgia
Radu

De citit, va citesc si ma gandesc mereu la voi, dar cu scrisul stau mai rau, ca sunt vesnic in criza de timp.
Noapte buna!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

ioiii tu ce mare s-a facut Victor Si parca a facut putin falcute?

eu nu stiu cum faceti fata voi toate si cu spalat, calcat, gatit, serviciu, copil.....ce sa mai zic de activitati nocturne cu stotul. mie catedata imi e lene si sa pun hainele in dulap sau sa dau cu mopul

azi treb sa calc neaparat. oricum niciodata nu le fac pe toate intr-o saptamana

probabil ca serviciul este muuuult mai stresant in zilele noastre, la fel si alte griji cu plati si facturi. ca si mama toata viata nu a avut absolut nici un ajutor, si alerga la serviciu dar avea grija si de mine,ma lua de la gradi si povesteam, ne jucam si seara se apuca de spalat, gatit. si era o adevarata gospodina. si nu am auzit-o sa se planga atata

Mergi la inceput