Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Buna fetele!

Giorgia La multi ani fericiti, cu sanatate si numai impliniri! and mai treci pe la noi?

Radu de lauri_ca La multi ani, sa cresti mare, sa fii sanatos si ascultator!

Eu sunt putin suparata ca dupa atata timp de kk normal, Raducu a facut ieri un scaun apos aproape. Doar unul. Si sunt nedumerita, nu imi dau seama de la ce ar fi putut fi, nu i=am dat nimic nou fata de zilele anterioare. Sa vedem cum va fi urmatorul, azi inca nu a facut . Nu e racit, nu are febra.

Cu olita...batem pasul pe loc. Niciodata nu se cere, doar daca e in fundul gol. Daca ii pun pantaloni fara pampers, il intreb in continuu aproape daca vrea pipi. Si am nimerit de cateva ori sa-l pun la olita la tanc. Daca ma las in baza lui... face pe el. Mi-e groaza ca ne vom chinui asa toata iarna, un pic la olita, mai des in pampers. Pana da caldura nu-l mai pot lasa in fundul gol.

In alta ordine de idei, m-am saturat de gatit! Si nici nu prea mai am idei! Mi se pare ca nu fac altceva decat sa gatesc si sa spal rufe si vase. Si curatenie cand apuc. Si nu avem decat un copil, ce m-as face cu doi?

Ma duc sa spal vase...revin mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare...off pierdut primul mesaj...

La multi ani Giorgia !

La multi ani Radu !

La multi ani cutulache de Rody si Alice !

Ne-au sunat de la scoala maine la 17 avem sedinta deja ma iau emotiile...cand au trecut anii?

Imi pare rau ca nu putem veni la MI3 poate totusi tragem o fuga...sa va cunoastem..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

La multi ani Georgia, sa fii sanatoasa si fericita, sa te bucuri de fetita ta minunata!

Multumesc de urari Rody, Crispro, Baby, Cris 2010, Puiutz, Bamboletta!Va pup pe toate si va servesc cu o felie de tort si de baut ce vreti voi, ca am pt. toate gusturile. Nu pot sa cred ca am copil asa de mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

La multi ani, mami Giorgia!
Sanatate multa, iubire, impliniri!

La multi ani, frumosi, voiosi, Radu!

Eu intru aproape in fiecare zi, si, recunosc, scriu f rar pt ca am o stare atat de negativa, ma vad ca nu mai sunt eu si m-am saturat sa vad ca numai din astea imi vin sa povestesc.
Nu stiu ce-o sa fac sa schimb situatia, dar totusi sper sa cobor din carusel, ca mie imi plac prea mult oamenii, viata si nu vreau sa fiu mohorata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

LA MULTI ANI RADUCU!!! SA FII SANATOS SI SA AI MULT NOROC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Dragelor,
tocmai am scris un mesaj luuuung si l-am pierdut Nu mai am energie sa reiau, vreau doar sa va spun ca va pup pe toate si mi-e tare dor de voi

Georgia
Radu

De citit, va citesc si ma gandesc mereu la voi, dar cu scrisul stau mai rau, ca sunt vesnic in criza de timp.
Noapte buna!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Am pus cateva poze pe contul comun de la ziua lui Tudor si cateva cu Mara....ca sunt restanta la acest capitol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Neata
Rody, ce s-a intamplat acum 11 ani? Stai....in timp ce scriam intrebarea mi-am dat seama...te referi la turnurile gemene?

Azi m-a oprit politia ca am depasit viteza. Si in plus, nu aveam actele la mine si carnetul de sofer imi e pe numele de fata.... Se vede ca azi e marti , si astept si celelalte 2 ore rele

Alina, eu in centrul tarii nu ma duc in alta parte decat la Oana la cabana. E frumos, e mare, afara e loc de joaca, mancarea f buna. Si pt MI 4 am hotarat ca mergem prin Banat. Terminam tara si apoi o luam de la inceput... Sa stiti ca nu e asa rau cu copii pe distante lungi, daca Raul si Larisa au avut rabdare 600 km in masina, eu zic ca se poate. Si tot asa am fost si noi , ca si Oana...drumul incolo noaptea si inapoi ziua si a fost mai usor decat am crezut. Eu sper din tot sufletul sa nu se iveasca ceva sa nu ajungem la MI3, dar fac eu ceva si tot venim

La multi ani Georgiana!!
La multi ani Radu!!

Sa fiti sanatosi si fericiti!!

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

Poze petrecere 2 ani

Fetele,cumii de scuze pentru intarziere,LA MULTI ANI si de lanoi!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Laura....deja esti in saptamana 30?????...Mama ce putin mai ai pana vine bb2....Wow...Cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, imi pare rau ca nu ati inceput bine gradi. Si e tare nasol cu programul tau. Dar nasa ta lucreaZa? Nu te poate ajuta cu isa cu dus/scos de la gradi? Ea cat mai are pana naste? S-au acomodat cu ideea de bb2?

nu am atatea emoticoane cate as vrea sa pun, si nu toate-s... ortodoxe! cand am fost eu gravi mereu mergeam sa vad de fiica-sa, ori o duceam/luam de la scoala. asta vreo doi ani... deh, acum eu nu pot apela LA NIMENI, ca n-am la cine . ca nasa sta acum departe si oboseste si daca iese la 5 minute de casa si eu nu am tupeu sa apelez la ei daca eu ma plang lor si ei nu se ofera cu nimic, mai ales ca acum is acasa amandoi ca nu lucreaza... a implinit sambata 31 de saptamani, mai are putin. nu stiu cat s-a acomodat cu ideea de bb2, dar ii place ideea de cadouri, de petrecere de botez (ioiii, au ales deja locatia si eu nu mi-am permis nici macar sa ma gandesc la locul ala!). primeste deja lucruri de bb si asta face sa para totul mai usor , mie sincer mi se face lehamite. a vrut Flo sa puna mana pe burtica s-o simta pe Cristina dar nu prea a vrut nasa ca... no, daca la barbatu-so nu misca, de ce sa reactioneze la Florin?! numai bine ca dupa ce a inceput Flo sa povesteasca cu bb si sa se maimutaresca la burta ei, a si inceput pitica sa dea din picioare . muream sa pun si eu mana, ca eu is innebunita dupa gravide, dar m-am abtinut daca am vazut ca nu-i place

Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)

poze iulie 2012

OO, de ar fi vorba numaide prmit cadouri si dstrtactie:)) cred ca ar fi toate femeile gravi .daca vrei,viila mine sa pui mana ca al meu e saltaret rau...ca frate-su, deci e clar ce ma asteapta..2 baieti atomici in casa .macar noi ramanem curand doar cu 1 rand de pampers:)).ca vad canu maiface noaptea si la pranz in pampers.

Mamaa,Iuliana cat am asteptat poze cu Maruta!!e o scumpica si jumatate..iar Tudor pare tot dupa ea.Abia astept sa-mi vad si eu puiul din burta,incep sa nu mai mai am rabdare..o sa pot pune curand AMR-ul

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 29+ cu

Mergi la inceput