Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 17
ochidut spune:
Hai ca am monopolizat forumul
Mycia, te-ai gandit sa o duci la program scurt la gradi? Copii la varsta asta prind repede limba si cateva ore cred ca va reusi sa se acomodeze. Poate chiar ii faci un bine ca va invata si limba si se joaca cu copii, apoi cand creste va fi si mai greu sa se integreze. Si asa ai si tu libere cateva ore.
Oana, de ci sgur nu veniti la MI3? eu inca sper......poate poate se schimba ceva...poate gasesti alta solutie. daca matei e cuminte in masina sigur nu ai cum veni doar tu cu el? daca s euita la un dvd ceva + plecati cand e ora de somn?
Paula, tu treb sa vii neaparat, ca tu ai bazait cu Bucovina, n-a poftim acum am ales Bucovina, ne caram atatea sute de km asa ca nu ai ce face, treb sa vii
Imi place de Otilia ca e zen. Poate treb sa facem si noi 3 copii ca sa fim asa
Glumesc, dar uite experienta mai multor suflete curate langa tine te invata ce e cu adevarat important si pt ce merita sau nu sa te stresezi
de Larisa Ioana 24.06.2010
Cris2010 spune:
Buna ziua, fete dragi!
O fi astenia de toamna? sau in Spania se mai zice depresia postvacanta(de la sora mea citire).
Mamici, eu va imbratisez cu drag pe toate si sper sa reveniti cat mai curand la sentimente mai bune. Va asteptam la povesti si cu bune si cu rele.
Eu am fost ieri la endocrinolog si continui tratamentul cu doza minima inca trei luni. Dupa perioada asta daca recidiveaza se pare ca ma paste operatia. Ma rog la DD sa nu fie cazul.
Azi am morfologia de trim 2. Sper sa fie totul in regula.
Mamica Nataliei, 20+
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya PS....am schimbat poza nu se vede mare branza dar se ascunde ceva in partea dreapta |
nu stiu de ce se schimbase poza
Cris2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mycya
nu stiu de ce se schimbase poza |
Felicitaaaari, draga mea!!!!!!!
Mamica Nataliei, 21+
paula_m spune:
Cris, asteptam vesti bune de la morfo
Oana, , bine, bine...fa-ma sa ma simt vinovata ca va car pana in Bucovina, dar o sa-mi multumiti. Sper!!!
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
Poze petrecere 2 ani
Otiliav spune:
Wow Mycya in ce fel ne dadusi vestea. Felicitari, sa fie bine si sa fiti sanatosi!
Ce buclucasa poza de la profil. Apare cea corecta doar cu F5.
Ochidut, nu cred ca-s tocmai Zen dar acum un an pe vremea aceasta era mult mai nasol. Si daca am acel moment ca referinta nu pot decat sa zic ce bine e acum cand macar imi beau cafeaua si imi citesc mailurile in liniste.
Eu cred ca tehnologia ne ajuta dar tot ea ne incurca. Si daca vrem sa fim eficiente pai atunci ne folosim de toate masinariile dar eu una am cam renunta la stat la discutii pe mess cu jumatatile de ora, eventual cu mai multe persoane pe zi, nu am cont pe FB, iar pe DC intru cand pot. Evident ca mi-e dor de un joc, macar un freecell lunar. Dar din pacate nu sunt la curent deloc cu modele de telefoane, cu masini, etc. Nu e chiar un capat de tara, daca am nevoie sa cumpar apai fac atunci studiu de piata. Si intre timp sa am grija sa evit discutii despre ele sa nu par extraterestru (ca sa nu zic inculta ) daca nu stiu care-i ultimul tip de iPhone.
Cris, sa vii cu vesti bune de la eco!
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Cris2010 spune:
Eu tocmai am infulecat o jumate de ciocolata, dar neagra.
Am vazut ca ati vorbit de fructoza, am citit un articol despre fructoza si s-a ajuns la concluzia ca ingrasa mai mult decat zaharul si nici nu merge gatita...
... si ultimile zile de vacanta, plus onomastica lui Natali
Mamica Nataliei, 21+
ochidut spune:
citat din mesajul lui paula_m Oana, , bine, bine...fa-ma sa ma simt vinovata ca va car pana in Bucovina, dar o sa-mi multumiti. Sper!!! Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit doi anisori!!! Poze petrecere 2 ani |
pai trebuie sa vii ca sa iti multumim
de Larisa Ioana 24.06.2010
Cris2010 spune:
Paula, Otilia,
Oana, nu poti sa mergi la MI cu mama ta sau cu bona?
Eu stau deocamdata pe tusa. Daca e sa venim va zic atunci, aproape de termen.
Mamica Nataliei, 21+
ooana spune:
citat din mesajul lui ochidut Oana, de ci sgur nu veniti la MI3? eu inca sper......poate poate se schimba ceva...poate gasesti alta solutie. daca matei e cuminte in masina sigur nu ai cum veni doar tu cu el? daca s euita la un dvd ceva + plecati cand e ora de somn? Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
nu am fost niciodata singura cu el atatia km, si drumul e tare lung totusi
pe Marius nu ma pot baza, il inteleg, vrea caiac-canoe in Bucuresti pe Herastrau ca cine stie cand se mai iveste ocazia
lasa ca venim la MI 4 in primavara
sa imi laud bona cred ca m-a vazut cineva de acolo de sus si a zis ca de data asta sa imi dea o bona asa cum imi doream...calca fara sa ii cer, face curat - doar in bucatarie...sta peste program fara figuri, se joaca si asculta instructiunile legate de Matei, ce sa mai zic decat ca sunt multumita! Asa ca vineri ii dau bonus o zi libera daca tot sunt eu libera
Mycya felicitari pentru burtica!
maine avem chef la firma, Matei ramane cu mama deci ne facem de cap
legat de pampers cred ca inca nu scapam...Matei nu zice de fiecare data cand face si nici eu nu am stresez ce-i drept, cand va spune va scapa...pana atunci stam asa