Bulgarasi de ian_feb2013, capitolul 20

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kasha_ro spune:

hai fetelor ca nu m-am suparat ...asa s-a inteles.ca doar e in scris.nu suntem experti,eu doar vreau sa cred ca spun lucruri cat mai aproape de adevar ca stiti cum e cu forumurile astea ...sa nu se gaseasca cineva care sa ia de buna ce se vb pe aici.chiar vreau sa insist sa mearga lumea la doctor si sa nu se ghideze dupa forumuri.de aceea am zis de parere avizata.nb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Stie cineva ceva de Cris?

20+ cu

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Buna dimi

Cris, ma rog pt tine si puiul tau .

Bubble, iei si multi vitamine?

Ce program de weekend au burticile? Eu m-am trezit cu o foameeeeeee .

lui Tudor si 20+ cu

Mergi la inceput

Voi imi vedeti mie poza?? Eu nu o vad de acasa

lui Tudor si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui majia

Voi imi vedeti mie poza?? Eu nu o vad de acasa

lui Tudor si 20+ cu

Vedem: verde, burtik, fluturashi, da?

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 16+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Da mada . Eu nu o vad...

lui Tudor si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Neata fetele.
Eu va citesc aproape zilnic, dar nu mai apuc sa intru sa postez, de obicei ajung mai tarziu seara si de abia dak mai am timp de ceva. Iar la servi nu se pune problema de intrat, la cata treaba e

Dankutza, la multi ani cu intarziere. Ce ai mai facut cu analizele de trombo? Dr. Uscatescu a venit din concediu daca te intereseaza, parca la ea vroiai sa mergi?

Cris, asteptam vesti bune

Maggie si Denisamada, imi pare rau de problemele pe care le-ati descoperit, tinem pumnii sa se rezolve

Felicitari pt. eco bune si bafta fetelor care sunt programate sapt. viitoare.

Noi am luat rezultatele la DT ieri, m-am linistit in sfarsit, sunt ok.

13+
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Azi am de gand sa merg la shopping..... nu prea mai intra burtica in nimik

13+
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELEnNa_12 spune:

Foarte foarte active ati fost fetelor... Nu v-am citit vreo 2 zile (MAXIM) si deja ati terminat capitolul trecut si ... ati ajuns aproape de jumatatea celui noi. :) Ce-mi place de voi ...

Ahh fetele, vorbeati de soacre... As minti sa zic sau sa ma plang cum ca a mea ar fi vreo scorpie. E o femeie buna, nu are toate doagele la creier insa tzine la mine si nu face diferenta intre mine si fiu-so. Cand i-a zis sotul ca sunt gravida, o luna nu a dat absolut niciun semn. Niciun telefon, nimic!! Nu am deranjat-o nici eu, pt ca daca ea nu parea interesata de nepotul ei, eu de ce m-as fi deranjat... dupa ce i-a trecut socul a inceput sa sune. Si dupa fiecare control /echo imi da telefon si ma intreaba ce-i face nepotul, cum ma simt, etc etc. Nu am intrebat-o niciodata de ce s-a speriat asa, de ce a fost pauza aia atat de lunga... n-am intrebat-o nimic si nici nu-mi pasa. :)
In rest nu pot sa ma plang, orice ii da lui fiu-so, imi da si mie.
Dar soacra nu va fi niciodata mama pentru nora ei, asa ca cel mai bine este sa va cunoasteti locul in inima socrelei si sa ignorati rautatile... o mare parte din probleme cred ca se pot rezolva prin discutii intre sotii vostrii si scorpiile de soacre... dar na, daca sunt mamosi, e mai dificil.

Apropo de miscat bebe... prima data l-am simtit in ziua in care implineam 16 saptamani. Mai tarziu am aflat ca de fapt eu aveam doar 15 saptamani si 2 zile, pt ca bebe avea avans de crestere 5 zile. De atunci au inceput fluturasii, imi era atat de drag... tin minte ca imi dadeau lacrimile in fiecare seara cand il simteam. :) Usor usor s-au transformat in batai la propriu , joaca fi-miu box in burtica lu' ma-sa. Il doare la basca. :)

Dankutza, a fost ziua ta de nume La multi ani, sa fii fericita si sa ai un bebe sanatos tun!

Bafta multa fetelor care trebuie sa mearga la echo zilele urmoatoare.
Maggie, muuult succes luni, sa ai mintea limpede si iti doresc ca totul sa fie ok! Tinem pumnii!!
Crismac, de asemenea, si pt tine am toate gandurile bune din lume!!

Mena, distractie placuta! :*

Ioana, felicitari pt rezultatele bune la DT! Spor la cumparaturi. Ar trebui si eu sa merg sa-mi cumpar ceva pantaloni ca nu-mi mai vine nimic..

Abia azi noapte am reusit sa ma odihnesc si eu cum trebuie... :) Va pup si va doresc un weekend placut tuturor burticilor! :*

cu nazdravan (Edward) => 22+ , DPN 30.12.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

'neata fetele!

Tweetisor, eu am tensiune mare, sunt sub observatie si la cardiolog. la prima sarcina a fost f nasol cu tensiunea, aveam 140-170/90, in travaliu am luat pastile peste pastile....risc de eclamsie, etc...

Majia, eu nu vad poza :(!

Ioana, felicitari pentru DT bun! si succes la shopping!

we fain sa aveti!
eu am prestat o tarta cu prune in onoarea zilei de sambata :) nu va imaginati cum miroase in tot apartamanetul ....si ma pregatesc sa ies in oras cu fostele mele colege de liceu. va pup!

Anca si Stefan (13.01.2008) si 22+ cu
Povestea Nasterii

Mergi la inceput