Bulgarasi de ian_feb2013, capitolul 20

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Bubble, carcei poate fi si lipsa de magneziu.

Anaca, felicitari pt morfo

Si eu sunt convinsa ca l-am simtit pe bebe devreme (14s), desi doctorul nu m-a crezut...

lui Tudor si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mys

Simina, wow, mama eroina cu 4 copii, sa fiti sanatosi

Si eu l-am simtit pe bebe2 pe la 14 sapt, fiind la al doilea copil am stiut si eu cand e bebe si cand nu (bebe1 pe la 19 sapt)

Alina lui Matei si 19+ cu Amelia

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

sunt la a 4-a sarcina , da primele 2 nu le-am dus pana la capat. Am o fata de 2 ani si 10 luni!

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 13+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Kasha eu n-am vrut sa sune a ofensa!
Toate ne putem spune parerile !

Anca.b felicitari pt morfo!

Katy la ce scurgeri descrii tu acolo , sigur trebuie sa te vada medicul.

Eu sunt bine/hapy as putea spune, am primit un mesaj de la o fata , mesaj ce-l asteptam da nu credeam ca-l voi primi. Da a venit .

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_15 spune:

bubblegum, mi-ai dat de lucru.. stiu clar ce facem duminica: mergem la unul din magazinele alea sa vedem minunatiile la fata locului! :)
merci mult inca odata!

Ralu 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Si noi o sa mergem acolo dar mai prin octombrie asa:)))Oricum daca totul e bine la morfo de luni stiu ce cadou imi fac tot de acolo:)(schommelstoel schommelstoel ;)ala alb cu bancuta de picioare;))
Distractie placuta si spor la cumparat!!

Majia magneB6 iau de la 6 saptamani cred ca e de la calciu..o sa vedem ce zice doftorul sapt aviatoare:)

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha_ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:
citat din mesajul lui Mys

Simina, wow, mama eroina cu 4 copii, sa fiti sanatosi

Si eu l-am simtit pe bebe2 pe la 14 sapt, fiind la al doilea copil am stiut si eu cand e bebe si cand nu (bebe1 pe la 19 sapt)

sunt la a 4-a sarcina , da primele 2 nu le-am dus pana la capat. Am o fata de 2 ani si 10 luni!

no pb simina. am explicat doar sa se inteleaga ca nu zic asa de la mine .incerc sa pun doar pareri avizate aici ca altfel nu se considera ajutor.sa iti traisca fetitzele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha_ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Kasha eu n-am vrut sa sune a ofensa!
Toate ne putem spune parerile !

Anca.b felicitari pt morfo!

Katy la ce scurgeri descrii tu acolo , sigur trebuie sa te vada medicul.

Eu sunt bine/hapy as putea spune, am primit un mesaj de la o fata , mesaj ce-l asteptam da nu credeam ca-l voi primi. Da a venit .

au scuze....sa iti traisca fetitza si baiatul.nu stiu de ce vazusem tot carucior roz.ce pereche frumoasa!

Mergi la inceput

multumesc Kasha

V-am pupat .Iesim afara.Sper sa citesc vesti bune cand ma intorc. Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Simina scuze pt gafa

kasha - hai nu te supy, ajutor/sfat e si cand nu ai patalamaua in domeniu ; suntem multe femei cu experiente diferite asa ca e de asteptat sa existe pareri contradictorii, asa mai invatam si noi una alta

Am iesit afara cu kindu, seara faina va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Anca B - felicitari pt morfo ! cum adik tensiune normala^? de obicei e mai mica sau mai mare ..eu azi dupa ce am vent de la Dr - am avut si recoltare de secretzii (pe mine pana acum nu ma durea cand facea chestia asta - azi m-a durut :() o aveam 15.8 si puls 114 ..deci enorm ... stateam in pat shi nu puteam nic sa dorm ..mi-a mai trecut ..dar mereu ma panichez shi im doresc sa o tzin sub control

Cris : ne gandim la tine si te asteptam cu veshti bune

bubble : luni am shi eu morfo ..debia ashtept

kasha - doar nu suntem expertzi ..dam sfaturi care noi le credem ok ... nu se supara nimeni

Mys : legat de nashtere : ai zis bine ca la privat clar nu te ajunge atta : bine 12000 scadem cel stem ..care constat ca cele mai scumpe sunt la RM ..de ce oare :( .... dar de ex o naturala la privat e aprox 4700 cezariana punemm 6300 (vb din ce stiu la RM ) ..la filantropia a nascut prietena mea anul trecut shi a dat la o naturala 1200 shi maxim 400 moase shi restul ..o cezariana sa fi fost cam 1800 ... dar acum depinde cum itzi permitzi ... cum simtzi

Mergi la inceput