Bulgarasi de ian_feb2013, capitolul 20

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Fetelor, o saptamana buna! Sa auzim numai vesti bune!

+22s Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

neata fetelor eu in dimineata asta va servesc cu un latte machiatto slab indulcit cu miere

bubble si maggie, multa bafta azi la eco sper ca nu am incurcat cine se duce la eco ca mai am talentul asta

eu am o problema "existentiala" (asa ii spune sotul): am o nunta la care trebuie sa merg peste 2 saptamani, si bineinteles ca nu ma mai incape nici o rochie din cele 6 pe care le am pentru ocazii de genul asta doar una care oricum era decoltata, acum vine si mai decoltata si nu pot sa port sutien pe sub ea si ma duc ieri pe la mama sa o intreb daca mai are rochite de cand era ea mai tanara pe care sa le probez... si va puteti imagina ce a iesit parca eram papusica ei am probat vreo 6 rochii... modele din 1980 pana prin 2000... pana la urma am luat una simpla crem cu bretelute, sa o am de rezerva imi pun sperantele intr-o rochie pe care mi-a promis nasa mea ca mi-o imprumuta si sper din tot sufletul sa imi vina bine si sa ma linistesc si eu cu aceasta problema existentiala si sa imi reiau nestingul sotul e fericit ca are un pic de pauza de la masurat casa

22+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Viki, am si eu o rochita tip babydoll, daca vrei. Nu am o problema sa o imprumut Daca vrei, iti trimit o poza

20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Viki, am si eu o rochita tip babydoll, daca vrei. Nu am o problema sa o imprumut Daca vrei, iti trimit o poza

20+

mercic mult Blue azi ma duc la nasa mea sa o probez pe a ei si daca e sa nu fie buna, iti dau un semn diseara iti trimit mesaj pe FB multumesc mult din nou

22+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_88 spune:

Am inceput saptamana cam prost din pacate...mia venit numai o parte din analize care sunt dezastruoase masjoritatea sunt ingrosate colesterolul meu a explodat,glucoza, calciul scazut, fierul scazut tinand cont ca iau zilnic ferofolgamma, noroc ca am diseara programare la gine sa vada si el ce dezastru sunt analizele si knd mai vede si ca mam ingrasat 5 kg in 5 sapt ma ia la bataie.acum astept sami vina sapt asta si analizele la tiroida sa vad cum ies si alea.
sper sa aveti o sapt buna...nu ca mine

UM 18.04.2012, DPN 23.01.2013 19+ CU +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Buna dimi

Sunt si eu la cafeluta.

Lidia, stai linistita, toate problemele tale se vor aranja cu regim si vitamine. O sa vezi ca iti da doctorul...

viki, ai fost simpatica cu pauza ta de nesting

ella, o saptamana buna si tie

Pisigri, ai dreptate in ceea ce spui, si cred ca pot sa compar fiind in strainezia . Dar stii care e diferenta? Ca aici analizele sunt platite de stat si de aia se da nulai strictul necesar, la noi se plateste din buzunar si de aia se impinge la consum, ca vorba aia e economie de piata . Parerea mea, nu aruncati cu pietre

Bafta fetelor care merg azi la eco

lui Tudor si 20+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_88

Am inceput saptamana cam prost din pacate...mia venit numai o parte din analize care sunt dezastruoase masjoritatea sunt ingrosate colesterolul meu a explodat,glucoza, calciul scazut, fierul scazut tinand cont ca iau zilnic ferofolgamma, noroc ca am diseara programare la gine sa vada si el ce dezastru sunt analizele si knd mai vede si ca mam ingrasat 5 kg in 5 sapt ma ia la bataie.acum astept sami vina sapt asta si analizele la tiroida sa vad cum ies si alea.

multa bafta azi la doctor si incearca sa stai cat mai calma si mai optimista

22+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

noi tocmai ce ne-am intors de a morfo ... totul e ok ... nu m-a tinut mult ... 15 min shi a masurat tot shi m-a shi intrebat daca am intrebari .. am fos la Rahimian ..a fost iar f ok ..mi-a dat cd :)
bebe nu prea era miscacios sa poata sa-l prinda intr-un instantaneu cne shtie ce dar a reusit sa masoare tot ... fara inghionteli sau alte cele.
m-a intrebat dupa eco ..ca i-am zs ca dr meu e in concediu ... ce pastile iau , shi a zis ca pe langa elevit shi acid folic sa iau shi aspenter ca nu imi face rau .. nu stiu cum o fi ajuns la concluzia asta dar .. cred ca e vb de ce vorbeatzi voi cu IR-urile

fetele care au facut morfo? voi ce grad de placenta avetzi? la mine scrie grad 1-2 grosime 2.20, colul are 3.70 si bebe 438 grame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Citat:

eu zic sa stai calma ... o sa-tzi dea vitamine shi cu putzin regim fara grasimi o sa-tzi scada shi colesterolul .. mie nici nu mi-a dat sa fac colesterolul shi calciu , cred ca de asta sunt asha calma
bafta azi la dr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tweetisor

Citat:

eu zic sa stai calma ... o sa-tzi dea vitamine shi cu putzin regim fara grasimi o sa-tzi scada shi colesterolul .. mie nici nu mi-a dat sa fac colesterolul shi calciu , cred ca de asta sunt asha calma
bafta azi la dr

tweety, asteptam vesti de la tine, azi, da? :D:D:D

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 21+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput