Bulgarasi de ian_feb2013, capitolul 20

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

a fost shi noi putzin azi in afi shi am intrat la mark and spencer shi i-am luat lui bebe 3 seturi de body-uri simple din bumbac ... mai multe culori la set .. seturi de 7 sau 5 ..am dat 60 ron pe set de la 145 ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui tweetisor

a fost shi noi putzin azi in afi shi am intrat la mark and spencer shi i-am luat lui bebe 3 seturi de body-uri simple din bumbac ... mai multe culori la set .. seturi de 7 sau 5 ..am dat 60 ron pe set de la 145 ron

bun asa... foarte ok pretul

eu ieri am aranjat un pic hainutele pe care le am de la sora mea si mi-am dat seama ca am suficiente body-uri si suficienti pantalonasi pentru primele 2 luni si nu am pus la socoteala ce o sa primesc si a fost o faza super draguta ca intre haine am gasit si o pereche de adidas superstar pentru bebei albi cu dungi rosii si talpa alba cu stelute albastre si sotul era fascinati de ei se tot minuna ce mici sunt si cate perechi de miniadidasi sunt nevoie pentru a face o pereche de adulti asa ca jumatate de zi am stat cu adidasii langa noi sa ii admiram

22+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

:) asa am stat si noi anul trecut cu niste adidasi si niste cizmulitze ale bebelului unor prietenii... s tot zambeam cu totzii ca farierii ca ce mici shi firavi si nici nu merge ... inca nu am luat decat body-uri ca astea ma gandesc ca-mi trebuie oricum .. ashtept decembrie sa mai iau chestii ... :)..oricum shi azi ne-am clatit ochii cu nishte pluoverase pt 1 luna si costumase de trening

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xtraordinary spune:

Fetelor sunteti tare dragutze cu adidasii si hainutzele de bbei, si eu mi-am pastrat cate ceva de la prima fetitza ca sa vad cat de 'mare' a fost!

In alta ordine de idei, vreau sa spun si eu ca imi pare rau pentru chestia de pe FB si sper ca fetele sa ne accepte asa cum suntem cu neuron gravid si sa nu mai apara discutii. Eu nu am intrat pe grupul FB chiar din cauza asta, nu ca as avea suspiciuni dar este bine sa fie numele si emailurile ascunse. De asta sunt asa (emailurile) si aici pe dc... Probabil nu a fost singurul caz in care au aparut probleme (netul e plin de ciudati)

Cred ca putem fi un grup unit, asa cum spuneau fetele care au mai fost impreuna la odiseile trecute...

De aceea le dau o celor care nu mai scriu >>> PENTRU MINE INCA FACETI PARTE DIN GRUP Aschiutza, Kmy, si pe cele pe care nu mi le amintesc acum

ME>>> 15+
There are 168 days until my due date on February 18, 2013.
I'm 112 days pregnant.
I'm 3.7 months pregnant.
I'm in my 4th month of pregnancy.
My 1st trimester: May 14, 2012 to August 12, 2012. (0 - 12 weeks)
My 2nd trimester: August 13, 2012 to November 25, 2012. (13 - 27 weeks)
My 3rd trimester: November 26, 2012 to February 18, 2013. (28 - 40 weeks)

[red]Poate cineva sa-mi dea parola de pe picasa pls?[red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Citat:
citat din mesajul lui xtraordinary
In alta ordine de idei, vreau sa spun si eu ca imi pare rau pentru chestia de pe FB si sper ca fetele sa ne accepte asa cum suntem cu neuron gravid si sa nu mai apara discutii. Eu nu am intrat pe grupul FB chiar din cauza asta, nu ca as avea suspiciuni dar este bine sa fie numele si emailurile ascunse. De asta sunt asa (emailurile) si aici pe dc... Probabil nu a fost singurul caz in care au aparut probleme (netul e plin de ciudati)

Cred ca putem fi un grup unit, asa cum spuneau fetele care au mai fost impreuna la odiseile trecute...

De aceea le dau o celor care nu mai scriu >>> PENTRU MINE INCA FACETI PARTE DIN GRUP Aschiutza, Kmy, si pe cele pe care nu mi le amintesc acum

Si pentru mine

lui Tudor si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

xtra, ai pm.

Bubble, pe unde umbli ?

lui Tudor si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xtraordinary spune:

Multumesc Majia!

Maggie ce mai faci, v-ati 'odihnit' dupa oboseala din concediu? Sper ca esti bine.

ME>>> 15+ si +1 kg
There are 168 days until my due date on February 18, 2013.
I'm 112 days pregnant.
I'm 3.7 months pregnant.
I'm in my 4th month of pregnancy.
My 1st trimester: May 14, 2012 to August 12, 2012. (0 - 12 weeks)
My 2nd trimester: August 13, 2012 to November 25, 2012. (13 - 27 weeks)
My 3rd trimester: November 26, 2012 to February 18, 2013. (28 - 40 weeks)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELEnNa_12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:
citat din mesajul lui ELEnNa_12
Din ce am enumerat, n-am cumparat nimic, ne-am dus doar sa ne clatim ochii si sa mancam hot-dogi :)))

cunoastem

Ba io-s disperata, mereu gasesc ceva de luat cand ajung acolo! Faptul ca nu ma mai aventurez pana in Baneasa de teama contractiilor aduce un mare plus la buget...

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 16+

:))) Si eu sunt in love cu chiftelutele suedeze si dulceata de merisoare... Pe "timpuri" dadeau cartofei baby la chiftelute si imi placeau mult... acum piure-ul nu-l mananc, dar chiftelele au ramas preferatele mele. :x

Cat despre plecat fara sa lasi bani in ikea ... never. Acum am luat cadou pt niste priteni care au cununia niste seturi de farfurii, un set de cutite... pt mine niste rame ca am pozici si tre sa le afisez... etc. Dar mi-e ciuda ca mereu plec fara sa iau nimic la ploduletz...

Va pup, noapte buna!

cu nazdravan (Edward) => 22+ , DPN 30.12.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mada, si eu cred ca as fi putut sa nasc fara bani, ca practic nu mi s-a cerut niciodata, insa medicul care mi-a supravegheat sarcina a fost f atent, grijuliu si disponibil, nu am platit consultatiile, ca toate erau cu bilet de trimitere de la medicul de familie, si pot sa spun ca desi as fi gasit altceva de facut cu banii - cind nu gasesti??:D - chiar i-am dat cu toata inima si cu drag.

Tweety, desigur, confortul psihic este cel mai important. Eu nu judec ce face fiecare cu banul lui, insa mi se par niste preturi uriase; e adevarat, sunt de Bucuresti, nu de Iasi. La Iasi la spital privat preturile sunt mult mai mici; e adevarat insa ca daca ceva nu merge ca la carte, te transfera urgent la spitalul de stat.
Ramin insa la parerea mea ca trendul general, in prezent, este sa tratezi sarcina ca pe o boala, sa bagi in sperieti gravida si sa o cauti si de parul din nas . Nu spun nimic de tine sau de altcineva, fac doar o comparatie intre relaxarea pe care o remarc pe forumuri din "strainezia" si aparentul stress continuu de pe "la noi". Mi-e ca n-o sa ma exprim destul de clar si-o sa dau ci bita-n balta fara sa vreau, asa ca nu insist.

Trebuie sa intru sa fac si eu o revizie la hainutele Ilincai, da' mi-e cam lene si mi se pare ca mai esteeeeee timp. Plus ca daca le spal acum, chiar si puse in dulap, tot se prafuiesc. Imi gasesc o gramada de scuze, nu?

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Neata, burtici!

Pisigri, ai, in mare parte dreptate. Numai cand vezi ce stresss am avut toate cu DT asta si multe si cu TT. Nu stiu de ce multe dintre fete au trebuit sa faca si TT in conditiile in care DT le-a iesit bine!

20+

Mergi la inceput