Bulgarasi de ian_feb2013, capitolul 20
Raspunsuri - Pagina 18
Mys spune:
burticile, acum am luat si eu o pauza de la treaba, spalat, curatenie etc si-am bagat ochiul sa vad ce mai faceti
Pisigri - mare dreptate ai cu medicii nostri care nu stiu cum sa ne stoarca de mai multi bani si ne baga in sperieti; urasc chestia asta!! pe motivul asta am schimbat si medicul de familie si un ginecolog, fiind trecuta prin destul de multe probleme cu medicii chiar nu am nevoie de un stres suplimentar.
Majia - poate ne vdm in octombrie pe la Turnul Eiffel sau la Arc :D ca venim la controale cu Matei
* subscriu la cele spuse de tine, totul e f scump in Franta daca u esti asigurat, insa daca ai asigurare atunci platesti niste sume infime = COPLATA = de genul 6 euro pt o consultatie, 20 euro pt RMN etc.
tweetisor - felicitari pt bbl cuminte si morfo buna
Lidia - in primul rand analizele in timpul sarcinii pot iesi modificate tocmai din cauza sarcinii; in al doilea rand nu dispera, iei vitamine si te reglezi
Luna asta vrem sa facem petrecerea de mot pt Matei si, cum scriam si pe FB, am nevoie de sfaturi pt tort (nu ma injurati dk va fac pofta la dulciuri), pls help
O saptamana buna va doresc
Alina lui Matei si 20+ cu Amelia
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
majia spune:
Tweety, bravo pentru morfo . Ai vreo poza frumoasa cu mutritza bebelului? In ceea ce priveste aspenterul, eu n-as lua doar asa ca nu poate sa faca rau... Nu l-ai intrebat de ce te sfatuieste sa iei? Ti-a scris valorile pentru IR-uri.
lui Tudor si 20+ cu
majia spune:
Mys, cu placere ne vedem sa se joace baietii . Cat are Matei? Cand in oct veniti? Noi sunem in tara de pe 6 pana pe 17 octombrie...
lui Tudor si 20+ cu
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tweetisor noi tocmai ce ne-am intors de a morfo ... totul e ok ... nu m-a tinut mult ... 15 min shi a masurat tot shi m-a shi intrebat daca am intrebari .. am fos la Rahimian ..a fost iar f ok ..mi-a dat cd :) bebe nu prea era miscacios sa poata sa-l prinda intr-un instantaneu cne shtie ce dar a reusit sa masoare tot ... fara inghionteli sau alte cele. m-a intrebat dupa eco ..ca i-am zs ca dr meu e in concediu ... ce pastile iau , shi a zis ca pe langa elevit shi acid folic sa iau shi aspenter ca nu imi face rau .. nu stiu cum o fi ajuns la concluzia asta dar .. cred ca e vb de ce vorbeatzi voi cu IR-urile fetele care au facut morfo? voi ce grad de placenta avetzi? la mine scrie grad 1-2 grosime 2.20, colul are 3.70 si bebe 438 grame |
Deci m-a batut soarele in cap!Bravo, tweety. Felicitari pentru bebe si eco buna!!! Aspenterul e penfru a fluidiza sangele . La mine era grad 1 grosime cu nu mai stiu cati cm, dar ma uit mai tz si iti spun
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 21+ cu Eduard
In love with my little kid :X
lorena_86 spune:
buna fetelor
cris, imi pare foarte rau
chiar nu am cuvinte
fetelor care va stiti cu anomalii de coagulare nu neglijati
in primul rand clexanele este cel mai studiat si admis in sarcina
decat aspenter mai bine clexane din doza cea mai mica, adica de 0.2...asta e parerea mea personala dar nu neglijati mergeti la dr uscatescu la fundeni ssa va faca niste analize care sunt gratuite si sa va spuna si parerea dansei
e adevarat ce de multe ori o gasiti in toane nu prea bune dar scapati repede si o lasati in pace
legat de IR-uri nu toti dr le masoara, la mine nici cand a stiut de probleme nu le-a masurat decat cand i-am zis eu ca asa cere d-na dr uscatescu abia atunci a vrut zicand ca ea nu crede ca e relevant
aveti grija si cu IR-urile si cu anticoagulantele
pt mine aspenterul este apa de ploaie si cum a zis cineva dar neuronul meu a uitat aspenterul este cam contraindicat in primul trimestru
legat de sangerari, a mai zis cineva ca sangereaza doar luand aspenter, aspenterul da sangerari chiar si luat singur in schimb clexanele nu da sangerari
eu am mthfr c667t homozigot si fac clexane de 0.4 din ziua cu testul de sarcina pozitiv si mai iau cam de doua ori pe saptamana si aspenter plus vitamine si anume femibion, acid folic si magne b6
voi faceti ce vreti si cum credeti ca e mai bine pt voi si pt bebei dar nu strica si parerea unui hematolog de succes la care vin fete din toata tara, mai ales daca sunteti din bucuresti
eu saptamana asta trebuie sa bat sute de km sa vin la fundeni la dr uscatescu pt ca in hematologul de aici nu am incredere
va pup
20+
Blue_sea spune:
Mys, mie cel mai potrivite pt copii imi par cele home made, cu fructe. Cel putin in Buc, nu prea stiu cofetarii care sa folosesca frisca adevarata si sa nu folosesca tot felul de aditivi...
20+
Bubblegum spune:
Tweety, bravo!Urmam si noi peste vro 2 ore asa! V-a zis ce e bebe?
Majia, sunt pe receptie Noi suntem in ro de pe 11 pe 15 oct, daca esti si tu poate ne vedem mai multele;)
Cu eco si analizele aici e si bine si rau...eu as prefera Romania, aici le scot informatiile cu clestele din gura, orice analiza mi se da sa fac e pe principiul stikere cu cod de bara, habar n-am pentru ce ma testeaza imi dau stikerele la etaj , la parter iau sange in rest Dumnezeu cu mila ca nu scapa astia nici o informatie. Prefer romania de o mie de ori!!
19+
ella28 spune:
Mys incearca la cofetaria Maria, mie imi plac produsele lor. Au frisca naturala, creme bune. Nu stiu pt motz ce ai vrea dar colegele mele la zilele copiilor de acolo iau , sunt abonate :-)
Lorena eu iau Aspenter de la testul pozitiv. Aspenterul se ia pana in 24s , dupa aceea va trebui o schimbare de tratament. Si am o mutatie mtfr heterozigota, adica apa de ploaie dar am o IR mare. Sper sa scada si asta si sa nu ajung pe Clexane. Eu nu vreau Clexane. Si doza de 0.2 la Clexane nu prea se da, minim 0.4 e eficient in sarcina, eu asa stiu de pe la Fundeni.
Tweety nu as lua Aspenter asa aiurea, dupa o eco. Uita-te la IR-uri si vezi daca sunt marite. Daca da, fuga la un hematolog. Poate chiar ai nevoie de Clexane, ar fi pacat sa faci tratament dupa ureche, trebuie facute analize detaliate ale sangelui si in functie de asta o sa-ti dea si tratamentul. Felicitari pentru eco de azi!
+22s Doamne ajuta!