Bulgarasi de ian_feb2013, capitolul 20

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
Eu am nascut duminik dimineata (cezariana), luni eram in salon cu Adelakele, iar marti dimineata... pa-pa-tutu-cu fetita mica, am mers acasa.

La bani nu ma bag... ca nu ne-a costat decat "montatul" cercelushilor. Bine... si kitul de recoltare de la CBC.

Adica nu ai dat nimic la dr? asistente??

... si am inceput saptamana 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Pt afte cu ce dam???...glicerina boraxata ca la bebei?????????

Am avut si eu mai demult o afta de ma seca la suflet si am dat de 2 ori cu glicerina boraxata si am scapat. S-a inchis.

... si am inceput saptamana 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Poti sa dai cu spray Tatum verde, e alcalin si neutralizeaza aciditatea sau faci clatiri cu Apa minerala cu Bicarbonat de sodiu (asta foloseam si noi la Matei cand facea afte)
Si sa nu consumi lactate, in special lapte dulce

Denisamada - tu unde ai nascut de nu ai platit nimic??? Mie mi-e groaza de momentul 0...

Alina lui Matei si 20+ cu Amelia

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_88 spune:

mie mia dat glicerina boraxata sa ma dau pe sfarcuri ca mi se uscau

UM 18.04.2012, DPN 23.01.2013 19+ CU +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

fetelor, mie mi-e ceva mai bine Kasha, multumesc mult pentru sfatul cu ceaiul... e foarte bun azi am bagat o tona de lichide si niste pepene rosu si am completat cu niste ceai de merisor cu coada calului si m-am spalat cu ceai de musetel si coada soricelului si ca rezultat nu mai ustura ca inainte cred ca pana maine nu mai ustura deloc scuze de detalii

si eu sunt disperata cu ikea, si iubesc pur si simplu mancarea de acolo... acum mi s-a facut o super pofta de chiftelute suedeze si de hot dog

22+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crismac

Va multumesc pentru gandurile bune ! Din pacate odiseea noastra se va termina aici ! Bebe are mielomeningocel deschis - cea mai grava forma a defectului de tub neural . Va doresc sarcini usoare si copii sanatosi . Va rog sa ma scoateti de tot din listuta de pe prima pagina .

20 + cu

Doamne...sunt...fara cuvinte... Ma rog la Dumnezeu sa ai putere sa treci peste asta...

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 21+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xtraordinary spune:

Citat:

Eu sunt franta , ca am luat Oborul la picior vreo 3 ore. Am incercat sa adorm si eu langa fata , da nu pot, am o senzatie ciudata de disconfort la burta, de nu pot sta in pat!

Si mai nou.....cred ca am facut afte in gura , ca ma ustura la orice aliment.Am observat asta de alaltaieri, da am pus pe seama racelii (care nu-mi mai trece de 2sapt) + ca ma si doare in gat , mai ales noaptea cand mi se infunda nasul si respir pe gura...mor de durere.

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 13+

si eu am, incearca Tantum (pastile de supt) ca are efect.

ME>>> There are 168 days until my due date on February 18, 2013.
You are 112 days pregnant.
You are 3.7 months pregnant.
You are in your 4th month of pregnancy.
Your 1st trimester: May 14, 2012 to August 12, 2012. (0 - 12 weeks)
Your 2nd trimester: August 13, 2012 to November 25, 2012. (13 - 27 weeks)
Your 3rd trimester: November 26, 2012 to February 18, 2013. (28 - 40 weeks)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xtraordinary spune:

Citat:
citat din mesajul lui crismac

Va multumesc pentru gandurile bune ! Din pacate odiseea noastra se va termina aici ! Bebe are mielomeningocel deschis - cea mai grava forma a defectului de tub neural . Va doresc sarcini usoare si copii sanatosi . Va rog sa ma scoateti de tot din listuta de pe prima pagina .

20 + cu

Cris gandurile si rugaciunile noastre sunt cu tine si familia ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Apropos de afte: eu sunt regina aftelor. E suficient sa ma musc in timp ce mananc si fac afta. Cum fac unii herpes, eu fac afte. Am avut pe interiorul buzelor, obrajolor, pe gingii etc. Din vasta mea experienta, cea mai buna e tinctura de propolis (daca nu sunteti alegice). Ustura ca naiba in momentul in care dai, dar apoi amorteste locul. E super de exemplu inainte de masa pt ca te ajuta sa mananci normal.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

pisigri : pai nu mi-au bagat pe gat analiza , dar fiind f stresata ca de cand ma shtiu am tensiunea mare ,pe langa sediment urina si monitorizat tensiunea eu acasa (ca la medic imi mai creste asha de emotzii ) ca sa stau linishtita am facut si testul asta ..care m-a facut sa ma linishtesc maxim ...si ma gandesc ca daca stau linistita si sunt optimista tre sa fie bine

legat de preturi ... sunt marisoare dar nu e o nastere 12000 ..e cu tot cu stem ..naturala e 4600 cezariana 6000 ..shi cred ca vor mai fi 700 analizele lui bebe (screening auditi , cel metabolic)..da cum a zis Blue : ai confortul psihic (daca nu te gandeshti si la conditzii) si fac fatza urgentzelor ..ce e trist e ca daca Doamne fereste tre sa stai mai mult ..e f scum ..cam 800 ron pe zi mama si bebe ..deci ... tre sa nu ai probleme ...

legat de afte : si eu ..sunt regina aftelor ..acum vad ca stau mai bine ..dar shi daca mananc ceva ce n .mi prieshte sau e vechi sau prea acru sau ... mai ciudatzel : pac o afta ... inante eram disperata : eu mi-am luat salprogel shi e f ok .. sau glcerina , dar la mine nu prea mai avea efect

Mergi la inceput