Bulgarasi de ian_feb2013, capitolul 20
Raspunsuri - Pagina 14
kasha_ro spune:
fetele,scuze pt ortografie.scriu de pe telefon si mai mananc lietere sau cateodata pun in plus.sa nu se inteleaga ca nu am luat bacul din prima. :))))
dankutza spune:
Ardna medicii dau iute Clexane, ca sa fie ei siguri ca duci sracina la termen cu bine si nu-i acuzi mai tarziu. Dar nu se da chiar in orice caz. Daca ceva mai slab face fata bine, atunci mai bine se merge pe acel ceva. Zic si io...
Pisigri bine ai revenit.
Laura morfofetala se face in fct de dr. De ex ecografista mea, face morfo intre 20-26 de saptamani. LA Filantopia se face intre 20-23 de sapatamani. Oricum ar fi ideal e 22 de saptamani. Ecografista mea, prefera sa faca morfo la o varsta mai mare ca sa fie mai sigura de masuratori. M-a chemat la Dt la maxim de vasrta 13 sapt si 2 zile. Maximul ar fi fost 13 si 4 zile.
eu voi face la 19 sapt (de fapt asta e eco aia de 16-17-18 saptamani, dar cum e dr in concediu, ma duc la 19 sapt. Gine a spus ca e ok si la 19. Asa ca si asta r fi cam tot o morfofetala). Mai fac una la 22 de saptamani, la Filantropia, si apoi s avedem ce zice ecografista, poate un 24 de saptamani???
Pisi felicitari pt fetita!
Am auzit si eu de boala asta, si imi e frica si mie sa nu o ia Cezarica din parc. Cand o vad bolnavioara, moooor.
Cred ca in RO medicii au "piata" si atunci trimit femeile sa se caute si de ce nu e nevoie. N-am auzit veci ca in alte tari sa se recomande atitea teste peste teste la o prima sarcina sau la o a doua sarcina, fara antecedente. La noi, sarcina parca ar fi o boala, nu o stare fiziologica, normala pina la urma....
Ai mare dreptate. De asta ma trimite si pe mine ca o tampita sa-mi fac analizele de trombofilie, desi la prima sarcina nu m-a trimis.
Viki nu stiu sa raspund la intrebarea cu ceaiul Mie imi vine sa beau numai ceai de .... Pepsi rece.
Lidia eu am luat in ultima sapt 1kg. Sunt inca la -2,5kg. Sper sa nu iau prea multe ca gine mi-a spus ca ma bate daca iau ami mult de 5kg, mai ales ca am un avans considerabil...
Blue Ir-urile sunt arterele intrauterine.
... si am inceput saptamana 17
ioana_55 spune:
Kasha si Ardna, o sa va zic ce stiu eu de trombo, din ce mi-a zis dr si din ce am citit si rascitit (sunt utile explicatiile de pe site-urile Synevo si Medcenter).
Mutatiile homozigote sunt de obicei mai periculoase decat cele heterozigote.
MTHFR A1298 heterozigot, pe care si eu o am, se pare ca e f. des intalnita si nu ar ridica cine stie ce probleme, mai ales daca e singulara.
In schimb, in cazul MTHFR C1298 homozigot ar trebui suplimentat aportul de folati, pt. ca aceasta mutatie ar putea duce la o neprocesare corespunzatoare a folatilor.
La mine problema nu ar fi de MTHFR sau Factor 13, ci de PAI-ul homozigot si asocierea mai multor mutatii.
13+
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Eu am avut si marele noroc de a prinde o perioada in care iti dadea bebelusul la salon/rezerva. Unele spun ca e prea obositor asa, dar decit sa bati scarile la fiecare 3 ore, sa ai surpriza ca abia ti l-au hranit cu lapte praf pt ca i s-a facut foame mai devreme decit cle 3 ore regulamentare, si sa pleci acasa nestiind bine nici sa-l tii in brate, mai degraba il ai linga tine, il pui la sin cind cere, stii sigur ce maninca si cind, ii schimbi singura pampersii, cu alta inima si stare de spirit pleci acasa. Chiar si asa, eu cind am iesit din spital explicam asistentei ca-s nebuni, cum sa te lase sa pleci cu un copil de 3-4 zile cind habar nu ai ce sa faci cu el??? |
Eu am nascut duminik dimineata (cezariana), luni eram in salon cu Adelakele, iar marti dimineata... pa-pa-tutu-cu fetita mica, am mers acasa.
La bani nu ma bag... ca nu ne-a costat decat "montatul" cercelushilor. Bine... si kitul de recoltare de la CBC.
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 16+
IULIA va invinge CANCERUL!
ardna11111 spune:
Ioana, da, pe langa aspenter iau acid folic si femibion zilnic
UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 18+
simina_kin spune:
citat din mesajul lui ELEnNa_12 Din ce am enumerat, n-am cumparat nimic, ne-am dus doar sa ne clatim ochii si sa mancam hot-dogi :))) cu nazdravan (Edward) => 22+ , DPN 30.12.2012 |
cunoastem
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 13+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
citat din mesajul lui denisamada La bani nu ma bag... ca nu ne-a costat decat "montatul" cercelushilor. Bine... si kitul de recoltare de la CBC. Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 16+ IULIA va invinge CANCERUL! |
Asa, sa tot nasti nene
Pisigri bine ai revenit!
Kasha ai fost tare cu "bacul"
Eu sunt franta , ca am luat Oborul la picior vreo 3 ore. Am incercat sa adorm si eu langa fata , da nu pot, am o senzatie ciudata de disconfort la burta, de nu pot sta in pat!
Si mai nou.....cred ca am facut afte in gura , ca ma ustura la orice aliment.Am observat asta de alaltaieri, da am pus pe seama racelii (care nu-mi mai trece de 2sapt) + ca ma si doare in gat , mai ales noaptea cand mi se infunda nasul si respir pe gura...mor de durere.
Pt afte cu ce dam???...glicerina boraxata ca la bebei?????????
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 13+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
denisamada spune:
citat din mesajul lui simina_kin Si mai nou.....cred ca am facut afte in gura , ca ma ustura la orice aliment.Am observat asta de alaltaieri, da am pus pe seama racelii (care nu-mi mai trece de 2sapt) + ca ma si doare in gat , mai ales noaptea cand mi se infunda nasul si respir pe gura...mor de durere. Pt afte cu ce dam???...glicerina boraxata ca la bebei????????? |
Yup!
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
cunoastem |
Ba io-s disperata, mereu gasesc ceva de luat cand ajung acolo! Faptul ca nu ma mai aventurez pana in Baneasa de teama contractiilor aduce un mare plus la buget...
kasha_ro spune:
adaug la subiectul cu celule stem,cea mai tare reclama la o clinica de recoltare celule stem pe care am vazut-o azi suna asa:" cautam burtici! oferim recompensa! castigi pana la 400 ron per recomandare"
no comment