Burtici de mai-iunie 2013
Raspunsuri - Pagina 13
mony_omv spune:
Sunt de acord cu tine, nici o miscare fara ginecolog.
Dar daca ma intrebi pe mine, mi se pare ca medicul de familie nici nu vrea sa isi asume nici o raspundere. Poate e mai prudent si mai comod asa!
5+
VIOIKA76 spune:
Binenteles ca nu trebuie sa iei nici macar un amarat de paracetamol pana nu-ti intrebi ginecologul.
Cel mai bine sa ne rugam sa nu ajungem la raceala si sa prevenim cu fructe ,legume ,iaurt.Zic si eu teorie ,ca in practica mancam ce putem din cauza de greturi.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum5+
VIOIKA76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mony_omv Sunt de acord cu tine, nici o miscare fara ginecolog. Dar daca ma intrebi pe mine, mi se pare ca medicul de familie nici nu vrea sa isi asume nici o raspundere. Poate e mai prudent si mai comod asa! 5+ |
Te-ai dus sa te ia in ''primire'' ca si gravida?
Ti-a dat carnetul de gravida?
Daca da ,cred ca trebuie sa te bage in seama pentru ce problema o soliciti.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum5+
mcoca spune:
Aici doctorul de familie iti da tratament pentru greturi, raceala, chiar daca esti gravi. de fapt daca am alta prob, in afara de sarcina, la el merg.
Flafi, tu nu ai 6+?
Vicky si Printzesone
flafi spune:
Pai.. nici eu nu stiu ce sa iti zic :)
Calculat de la prima zi a ultimului cm (30 iulie) ar fi de-a dreptul 7 +, dar am ovulat pe 14 aug, deci sunt 5+. La eco saptamna trecuta si gine mi-a zis ca ar fi de 4 si cateva zile.
Saptamana viitoare pe 20 am eco de 6 saptamani.
5+
Vi4i spune:
salut fetelor
ieri am facut beta Hcg si arata ca as putea fi gravida dar nu sunt destul de mari valorile! astazi am fost la ginecogul meu, la ECO nu s-a vazut nimic decat endometrul de 0,96mm,nici un saculet cu sau fara embrion! ginecologul zice ca e devreme inca, mai fac maine un beta Hcg si daca s-au dublat valorile e bine daca nu asta e!!!
eu simptome nu am decat sanii durerosi si insomnii! aaa si sunt si cu nervii la pamant
astazi ar fi 4 sapt si 3 zile! eu ultimul CM l-am avut pe 9 august!
of sper ca maine valorile se v-or dubla
I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!
Mami de Dionisios-Ionas 03.02.2010
mony_omv spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui VIOIKA76
Te-ai dus sa te ia in ''primire'' ca si gravida? Ti-a dat carnetul de gravida? Daca da ,cred ca trebuie sa te bage in seama pentru ce problema o soliciti. Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008) si acum5+ |
Inca nu, o sa merg saptamana viitoare dupa ce mai fac un consult la gine.
5+
Vi4i spune:
imi pare rau de fetele care deja au simptome ca greata!!! eu la prima sarcina nu am avut nimic dar sora mea in primul trimestru tare s-a mai chinuit!!! deci fetele va doresc putere sa treceti cu bine de primul trimestru cu cat mai putine greturi si alte neplaceri a sarcinei!!!
ieri am avut si vesti bune!! mi-au acceptat copilul la gradinita
si de vineri barbatelul meu micut v-a incepe o alta etapa din viata lui sper sa-i placa
I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!
Mami de Dionisios-Ionas 03.02.2010