Burtici de mai-iunie 2013

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

salut fetelor
ieri am facut beta Hcg si arata ca as putea fi gravida dar nu sunt destul de mari valorile! astazi am fost la ginecogul meu, la ECO nu s-a vazut nimic decat endometrul de 0,96mm,nici un saculet cu sau fara embrion! ginecologul zice ca e devreme inca, mai fac maine un beta Hcg si daca s-au dublat valorile e bine daca nu asta e!!!
eu simptome nu am decat sanii durerosi si insomnii! aaa si sunt si cu nervii la pamant
astazi ar fi 4 sapt si 3 zile! eu ultimul CM l-am avut pe 9 august!
of sper ca maine valorile se v-or dubla

I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!

Mami de Dionisios-Ionas 03.02.2010

Eu am fost la eco la 4s6z, si s-a vazut doar sacul. Bafta pe maine!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Felicitari pentru baiat, sper si eu sa ii placa, sa mearga cu placere la gradi :)
Tu te stii cu CM regulat? Daca calculezi sarcina de la prima zi a ultimului cm ar fi asa cum spui tu 4 saptamani si, dar daca calculezi de la ultima ovulatie, copilul este inca micut, ar avea vreo 2 saptamani, deci nu cred ca are ce sa se vada la eco.
Cand ar fi trebuit sa iti vina?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Vi4i un an scolar usor va doresc!
Cu bb, cum zice si Flafi, e ff mic. Bafta maine la beta. Daca nu se dubleaza, nu dispera totusi, in cazuri extrem de rare se dubleaza la 4 zile.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

multumesc sper si eu ca o sa-i placa!!! oricum nu sta toata ziua,pana la 13.30 m-il aduc innapoi! sunt asa mandra de el,aici in Grecia ii tare greu sa fii acceptat mai ales daca mama nu lucreaza. sa dea Domnul sa ii fie de bine.

eu am ciclu destul de regulat 27-28 zile! si mai si cred ca am ovulat in ziua 12-a caci testul de ovulatie a iesit pozitiv cu o zi innainte plus durere de ovulatie! sper si eu din tot sufletul ca e mic bebe si inca nu se vede! Dr a zis ca la 48 ore valorile de hormoni Hcg ar trebuie sa se dubleze! mai fac rabdare pana maine ca deja am intrat in butoi si nu stiu daca am sa pot sa ies din el asa usor

I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

salut fetelor
ieri am facut beta Hcg si arata ca as putea fi gravida dar nu sunt destul de mari valorile! astazi am fost la ginecogul meu, la ECO nu s-a vazut nimic decat endometrul de 0,96mm,nici un saculet cu sau fara embrion! ginecologul zice ca e devreme inca, mai fac maine un beta Hcg si daca s-au dublat valorile e bine daca nu asta e!!!
eu simptome nu am decat sanii durerosi si insomnii! aaa si sunt si cu nervii la pamant
astazi ar fi 4 sapt si 3 zile! eu ultimul CM l-am avut pe 9 august!
of sper ca maine valorile se v-or dubla

Buna draga mea!
Nu te stresa ,mai ai rabdare pana la urmatoarea analiza de sange ,oricum cresterea nu e musai sa se dubleze ,eu am auzit de sarcini care au avut un start mai lent dupa aceea au crescut normal.
Cat despre eco conteaza mult si daca a fost intravaginal sau normal cat si cum a fost vezica in timpul explorarii ,mie gineco mi-a zis ca mai conteza si pozitia uterului.Poate ai uter retrovers.
Iti tin pumnii pentru maine.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum5+

Mergi la inceput

Dedicatie speciala pentru burticile de mai!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Multumim!
Foarte frumoasa melodia si la sentiment ,ca sa zic asa.
Ceva mai ritmat nu merge ? Cred ca ni se trage de la anotimpul acesta si toata lumea e melancolica.

si acum5+

Mergi la inceput

Merge, dar eu sunt intr-o dispozitie f romantica :). Il ascult in bucla si am un zambet tamp pe fata.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Merge, dar eu sunt intr-o dispozitie f romantica :). Il ascult in bucla si am un zambet tamp pe fata.

Vicky si Printzesone

Vicky ce inseamna ca il asculti in bucla ?Scuze nu stiu.

si acum5+

Mergi la inceput

Adica intr-una, in continuu

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput