Burtici de mai-iunie 2013
Raspunsuri - Pagina 12
VIOIKA76 spune:
Pentru ca la noi plecarea la mare inseamna balaceala multa ,deaia evit sa plec toamna la mare.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum5+
mcoca spune:
eee mergem in Sud :). Sunt 32°, apa la 30 :). Doream in Baleare, ne-am cacait, nu am mai gasit nimic sa ne placa, acum o sa mergem mai jos, in Tunisia, pe insula Djerba. Imi zic ca pentru a mica o sa fie ok, merge cu camila, vede alta cultura etc.
Noi am mai fost acum multi ani si ne-a placut ff mult.
Vicky si Printzesone
VIOIKA76 spune:
Atunci daa ,se merita .Cred si eu ca deabia astepti.
si acum5+
flafi spune:
concediu placut Vicky :)
Ieri mi-a fost rau, a fost nevoie sa imi iau liber, am stat in pat pana la 1, apoi m-am mutat in alt pat si am dormit pana la 6 seara, iar la 10 m-am culcat la loc.
Cineva intreba de simptome. Imi e greata de tot si toate, sunt cumplit de obosita, ma dor sanii, nu suport niciun miros nicio mancare, in plus sunt morocanoasa, prost dispusa, vorba sotului parca as fi in PMS permanent acum :)
Acum sunt la birou, iar parfumul colegului de birou imi intoarce stomacul pe dos. Dar nu pot sa ii spun, ca nu am spus la nimeni.
Pe de-o parte mi-e foarte foame (cred ca de la vitamine) si in acelasi timp nu ma pot atinge de nimic de scarba, prin urmare imi chiortaie matele in continuu :(
Sper din tot sufletul voi sa va simtit mai bine :)
VIOIKA76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flafi concediu placut Vicky :) Ieri mi-a fost rau, a fost nevoie sa imi iau liber, am stat in pat pana la 1, apoi m-am mutat in alt pat si am dormit pana la 6 seara, iar la 10 m-am culcat la loc. Cineva intreba de simptome. Imi e greata de tot si toate, sunt cumplit de obosita, ma dor sanii, nu suport niciun miros nicio mancare, in plus sunt morocanoasa, prost dispusa, vorba sotului parca as fi in PMS permanent acum :) Acum sunt la birou, iar parfumul colegului de birou imi intoarce stomacul pe dos. Dar nu pot sa ii spun, ca nu am spus la nimeni. Pe de-o parte mi-e foarte foame (cred ca de la vitamine) si in acelasi timp nu ma pot atinge de nimic de scarba, prin urmare imi chiortaie matele in continuu :( Sper din tot sufletul voi sa va simtit mai bine :) |
Buna flafi !
Imi pare rau ca ti-e asa de greata ,incearca chiar daca nu ti-e foame sa rontai ceva :covrigei din aceea uscati sau stiksuri si sunt sigura ca o sa te mai lase greata.Trebuie sa te fortezi un pic la inceput sa mananci.
Te imbtratisez cu drag.
si acum5+
mony_omv spune:
Flafi, imi pare rau ca te simi asa! Si eu mai am greturi, in special dimineata, uneori dupamasa, dar e suportabil.
Fetelor, imi spunea o colega sa evit sa fac baie in trim I, ca cica nu e voie sa imi creasca temperatura si risc sa pierd sarcina. De asemenea, daca simt raceala, mai bine sa iau un paracetamol decat sa imi creasca temperatura.
Voi ce stiti? Mai ales cele mai experimentate?
5+
VIOIKA76 spune:
Intradevar baia fierbinte in cada nu este recomandata in sarcina ,dar daca folosesti apa calduta nu-ti face rau ,sau si mai bine faci un dus.
Cu paracetamolul numai daca ai dureri mari iar pentru febra nu stiu cat de eficient este.La raceala este indicat sa bei lichide multe sa nu creasca febra .
si acum5+
flafi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui VIOIKA76
Intrii la profil personal ,apoi editeaza profil ,iti cere parola . Se deschide pagina si in josul ei este optiuni profil +/-. Dai clic pe + si scrii in paranteza patrata [ gravired ] 5+ sau [ gravi ]5+ ,fara pauze in parantezele patrate. Se va vedea sau Sper ca ai inteles. |
Multumesc :)
5+
flafi spune:
Mony, am sa iti spun ce mi-a spus medicul de familie si apoi mi-a confirmat ginecologul- nu lua nimic fara acordul ginecologului. Medicul de familie mi-a spus ca nu imi prescrie nimic fara acordul ginecologului meu indiferent cat de rau mi-ar fi.
Presupun ca se aplica in cazul oricarei gravidute, totul cu acordul ginecologului care urmareste sarcina.
5+
mcoca spune:
Flafi, imi pare f rau! Compatimesc cu tine :(. Nu iti poti lua concediu?
Moni, si eu stiu la fel de baie in primul trimestru. Apoi baile sunt recomandate, ca decontracteaza. Cu raceala, aici se da paracetamol la greu in raceala si febra.
Vicky si Printzesone