FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 29

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Buna dimineata!
Asia, Sandy,, Noi2 multa bafta si va astepatam sa va intoarceti cu bebei lipiciosi!
Roadetot iubita te imbratisez cu drag si iti doresc sa se indeplineasca curand visul vostru!
Miracol e bine ca ai inceput sa elimini, vei vedea ca sub efectul antibioticelor se va curata totul!
Amalia matusico simt din mesajele tale ca nu mai ai rabdare si deabia astepti mare intalnire cu puiutii tai!
Miracol pentru arsuri bea un pahar cu lapte si mananca o felie de pesmet!
Eu de astazi am incepup sa fac insulina de trei ori pe zi si verificarea glicemiei de 4 ori pe zi!
Cu 7 intepaturi in fiecare zi cand voi bea apa voi fi ca o fantana arteziana, imi va iesi prin toate partile!
toate fetele si toate buticile si va urez o duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimi !
Bichi pupa matusica burtica cu comori intradevar am emoti sunt asa aproape de implinirea visului incit simnt ca plutesc nu pasesc este un sentiment de nedescris doar ca...ceva imi umbreste fericirea dupa histero tot vine ceva care pateaza tamponul nu pot spune ca este singe curat este ceva ....asa amestecat singe si secretie nu miroase nu ma doare nimic nu fac febra darnici nu imi place ce vad miine fac o saptamina de la histero l am sunat pe medic vineri si i am zis si mi a zis sa nu imi fac griji ca nu ii nimic grav dar daca si miine mai apare asa ma duc sa ma vada ecografic

Va pupa matusica pe toate toate

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paunas spune:

buna fetelor !

este Bine cand faci Beta sa faci si analiza ptr Progesteron?
voi ce stiti dupa ET ai voie sa sofezi?

multam

sanatate tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Buna, paunas!
E bine sa faci si progesteronul odata cu beta, iar rezultatele le transmiti la clinica din Brno. Ei dau verdictul daca e bine sau nu.
Cat despre viata post ET, mie Stefanutz mi-a spus sa am o viata normala, dar fara excese. Deci, condusul intra la mine in "viata normala".
Hai ca pana maine nu mai e mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Paunas, mie mi-a zis ca n-am voie sa fac sport, sex (care e tot sport), fac baie in piscina si alte cateva interdictii care oricum nu intrau in discutie, gen tigari, alcool...
Eu am mers pe principiul sa nu ma solicit prea mult. N-am stat in pat caci am batut europa in sapt de dupa transfer.
Multa bafta, sa fie lipiciosi! Te asteptam cu vesti!
Pup

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asia spune:

Va scriu si Viena,unde din p#259;cate o sa-mi petrec noaptea,pt ca
am pierdut autobuzul care pleca spre Brno din cauza avionului care
a ajuns cu mare intirziere in Viena.
La clinica trebuie sa ajung la 10 diminea#539;a dar am vorbit cu
coordonatoarea si o sa decaleze cu o ora transferul.
Am început cu ghinion...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Asia, tot raul spre bine. Embrionasii tai vor fi mai maricei cu o ora si deci, mai puternici. Important e ca s-a putut amana cu putin transferul. Ai sa vezi ca va fi bine! Doamne ajuta sa fie lipiciosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

asia amanuntele nu conteaza . conteaza ca excursia ta sa fie reusita .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimmi
Asia nu fi trista dute optimista sa iei copii la marsupiu si nu uita ca nimic pe lumea asta nu este intimplator DD le aranjeaza intodeauna cum trebuie pentru tine si totul va fi BINE
restul fetelor si ne auzim mai tirziu ma duc sa iau rezultatetele de la trombofilie si NK

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

buna dimineata fetelor,
asia, o sa fie bine pentru ca DD este cu tine!
Bichi, ai grija de comorile tale din burtica!
Miracol, totul merge spre bine!
Matusico, bafta! sa-ti iese bine analizele!
toate fetele

Mergi la inceput