FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 29

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Neata fete cucuiete
Amalia, sa vii cu rezultate bune.....mi se pare mie sau esti cam tacuta de cand ai intrat in linie dreapta? Ai cumva emotii ?
Asia, chestiile astea sunt mici detalii la care vei zambi cand vei avea testul pozitiv. Doamne ajuta azi la transfer, sa ai embrionasi puternici si lipicioasi
Miracol, tu ce mai faci, cum te mai simti?
Sper, ce-ti face piciorul, te-a mai lasat putin ?

Eu aseara m-am socat cand m-am uitat la pretul hainitelor pt bebe....ma apuca groaza cand ma gandesc cate am de cumparat si bani ioc .....asta e, bebe sa fie sanatos, am sa le iau pe rand. Am gasit totusi ieri niste reduceri si am apucat sa iau niste body-uri, un complet si niste cauciuliti.... am mai pus ochii pe cateva dar nu mai aveam bani la mine iar reducerile au fost pana aseara . Atat de dragi ce mi-s ca imi venea sa dorm cu ele ....nu va spun ca aseara am visat numai hainite de bebe - marinar
Va dosc o saptamana usoara si plina de vesti bune

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Fetele sunt dusa cu capu analizele le iau vineri si azi este luni
Iri intradevar am emoti si in asemenea momente nu stiu ce sa spun si atunci sunt mai tacutao sa incerc sa fiu mai activa tu cum esti?putzulica daneaza danseaza?
Loana buzatul frumusel
Miracol
Asia ma gindesc la tine si ma rog ca totul sa iasa bine sa ai puiuti lipiciosi
fetelor sunt super aeriana dar este un sentiment frumos si astept cu nerabdare sa vina si marea mea intilnire

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic aseara am visat 6 porumbei albi carau un pepene

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Asia sper ca a decurs totul conform planului si ai puiutii la marsupiu hai Doamne Ajuta!

Ma fetelor da unde sunteti ma ?!

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor...eu aseara am ajuns tarziu acasa si am fost destul de obosita...doar v-am citit..si acum am prins putin timp sa va scriu cateva randuri...
eu sunt ok...sub tratament cu antibiotic...astept pana sambata cand tre sa merg la control...in rest sunt bine!
amaliaro, aeriana matusico...chiar ma gandeam ca sunt f repede gata analizele alea totusi......e de inteles starea ta...nu iti mai gasesti locul, esti tot timpul cu gandul cum va fi...si asteptarea e destul de grea....nu mai e mult si iti iei si tu bebeii acasa la buni Lenuta

bichi...pup purtica dubla!imi pare rau sa vad ca ai ajuns la 7 injectii pe zi...e dureros ...dar pana la urma merita orice efort!...te pup cu mare drag!

irilac31, eu sunt bine...tu ce faci?ce fce jucausul din burtica?

asia, la ora asta deja tre sa ai bebei la purtator...Doamne ajuta si sa fie super lipiciosi!!!

va pup pe toate...o zi frumoasa sa aveti!

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

Fetelor voi cit acid folic ati luat inainte de sarcina eu iau niste vitamine PREGNACARE PLUS OMEGA 3 si scrie ca are 400 mcg acid foic si mi a mai dat farmacista un fel de metafolin in Romania si are si vitaminele B oare este mult acidul folic 400+400?

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asia spune:

Dupa o noapte nedormita in aeroportul din Viena,am ajuns cu bine la clinica si la ora 12.15,a avut loc transferul de 2 embrionasi blastociti.
Sint fff obosita,dar fericita,asa ca o sa ma duc sa dorm pina miine dimineata cind ma intorc acasa.
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Buna fetelor,

sa aveti o saptamana frumoasa si plina de bucurii
Asia felicitari pentru bebei, sa fie cu mult lipici amandoi si sa ai o sarcina usoara 9 luni. Doamne ajuta

Irilac cum te simti ti-au mai trecut arsurile? Dar bebe cum e?

Miracol tu esti bine? Ai mai eliminat?
Noi2 bafta multa si sa ne auzim cu bine

Fetelor va pup pe toate pentru toata saptaman ca nu stiu cum mai apuc sa scriu pt ca maine dimineata zbor sa ma duc sa-mi iau puisorii acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Bichi si sa dea DD sa rezisti cu bine la regimul asta de 7 injectii pe zi si sa nasti bebeii la termen. Cred ca nu ti-e deloc usor, dar stiu ca ai face orice sacrificiu pentru ei dupa atata chinuiala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Asia, felcitari pentru cei doi bebei!!...Sa fie cu muuulllttt lipici si sa stea cu mami 9 luni!!!asteptam un beta mare de la tine!!!pupici!

Sandy2707, drum bun...si hai acasa cu bebei lipiciosi si lor le doresc sa stea cu mami pt 9 luni!!...Doamne ajuta!!!

amaliaro, si eu astept raspuns la intrebarea ta..si eu sunt curioasa!

va pup gravidutelor si viitoare gravidute...mamici Laura si Brigit si viitoare mamici curand apalina si Looana

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput